Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata mamici

Nectarie

Luana

Paula (cu intarziere)

Rody ce frumoasa e craciunita Isa

Cris f.frumoase perdelele,camera si micuta Natali

Eu zilele astea am fost cam ocupata...a taiat mama porcul si mi/au adus carne si a tb s/o transez,s/o pun la congelator...sa mai fac si putina curatenie...offf si inca nu am terminat...mai am baia

Bambo deci sunt bune produsele...am sa comand si eu

Eu de aseara am o durere de spate de nici nu pot sa merg...ma doare jos spatele si se intinde durerea pe picioare...nici nu pot s/o iau in brate pe Antonia

Azi mergem la vaccin si am sa intreb si de durerea mea ca nu mai pot sa stau asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Tina l/am vazut pe Raducu si nu mi se pare gras...e adorabil

Cris ce frumos din partea ta cu cadourile pt colegi

Rody -ici Mariei sa/i treaca supararea

-ici si delfinasilor bolnaviori

Carme vacanta placuta

Denisa si eu am o rata adusa de mama de la tara si nu stiu ce sa fac cu ea...ma gandeam la cuptor cu varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui aelita

La multe lunite:
Paul Cristian,
Nectarie,
Luana Maria !!

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Si de la noi

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

LA MULTI ANI! si din partea noastra

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban
Katalina, mercic de pontul cu ovule. Da, eu inca alaptez. Pupici.

eu folosesc ovule Contracept-M si inca mai alaptez
da un search sa citesti prospectul

Multa sanatate!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Sarbatori fericite!

mie mi-a recomandat dr foliile contraceptive...cica au mai putini excipienti decat ovulele si deci scurgerile sunt mai putine...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Eladea ai PM

Noi 2

oana , dar poti comanda si jucarii, acolo unde comanzi hainute? oare cat te costa transportul??

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

pai eu cred ca da, de ce nu?!? doar e aceeasi chestie ca si cu hainutele platesti comison si transport 30lei/kg
oricum putem intreba

Noi 2

Mergi la inceput

Mai ce repede trece timpul...pana acum vorbeam de alaptare...acum de diversificare
...peste 3-4 ani mergem la Disneyland impreuna??
luam avionul de la Cluj, wizzair-ul...luam bilete ieftine din timp ce fain ar fi sa facem o gasca si sa plecam in excursie in Franta

delirez

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mergem Oana...eu ma inscriu
Ce cap in nas mi-a dat Raul, ca am vazut stele verzi. Il tineam pe mine, ca asa il pot invata sa stea in 4 labe si se balansa inainte si inapoi...si il vad ca isi ia viteza, vine in fata si nu se mai opreste decat in nasul meu. El s-a marait un pic, dar mie mi-a curs sange din nas si n-am fost capabila sa mai gandesc cateva secunde.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

eu abia vad literele sa va citesc, am un somn de zile mari... Isa e tot maraita noaptea, nu se linisteste nicicum, ar vrea titi ca de obicei, dar apoi se razgandeste si maraie, o iau in brate si-mi trage la pumni!! are asa o aversiune fata de titi de cateva zile, ea ar vrea cateodata doar sa molfaie, ii vine laptic si se enerveaza... lasa ca o sa vina curand ziua in care o sa vrea laptic si n-o sa mai fie, daca tot asa o tine!! nu pare s-o doara ceva, e o agitatie de-aia ca de prea multa oboseala, dar cine-o pune sa nu doarma?! asa ca eu am tot facut naveta noaptea asta cu ea si cu "uite titi, nu-i titi", pe la vreo 3 am vazut ca nu aveam curent (ca nu mai vedeam ora proiectata pe tavan), la 5 tot nu era, si afara ploua torential... pe la 7 imi pica fisa ca o fi sarit siguranta din tablou, asa ca ma duc pe bajbaite in hol si-o rezolv - si-am avut si lumina. apoi am fost tot cu ochii pe ceasul de la tel nu care cumva sa treaca ora si sa nu se trezeasca sotul, ca daca s-a dereglat nu-i mai suna alarma. si uite-asa, a trecut noaptea asta, in ton cu ziua de ieri!

acuma vad ca a iesit un soare sclipicios, fac lista cu ce am de facut azi si nu stiu cu care sa incep. as iesi cu Isa in oras, si la posta, dar atunci nu mai fac nimic in casa. mancare am facut aseara, salata de vinete... parca as spala si geamurile, dar cred ca inca e frig sa le deschid... of, nici eu nu stiu ce vreau! m-as bucura de sarbatorile astea mai mult, dar nu stiu cum se face ca nu pot intra nicicum in spiritul lor...

_
o minune, Craciunita cea mica...

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Mergem Oana...eu ma inscriu
Ce cap in nas mi-a dat Raul, ca am vazut stele verzi. Il tineam pe mine, ca asa il pot invata sa stea in 4 labe si se balansa inainte si inapoi...si il vad ca isi ia viteza, vine in fata si nu se mai opreste decat in nasul meu. El s-a marait un pic, dar mie mi-a curs sange din nas si n-am fost capabila sa mai gandesc cateva secunde.

of, Paula, stiu cum e, am patit-o si eu, dar mie nu mi-a curs sange... acuma suntem la faza in care nu mai da cu palma, ci cu pumnutul, dar doare tare rau, mai ales daca nimereste peste fata sau pe la titi...

as veni si eu cu voi la Disneyland

_
o minune, Craciunita cea mica...

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna dimi!!!

Si eu am un somn de nu mai pot ,dar din pacate nu pot dormi langa puiut ca sunt babysitter:mi-a adus-o socru-meu pe fica-sa.Baii ce copil prost crescut:o intreb daca vrea sa se joace cu Paul,zice ca nu,o intreb de ce si mi-o tranteste "paul e enervant ca plange(maraia de somn mititelu) si e si un copil urat"
Ce m-am enervat,eu nu's violenta de fel,nu as fi in stare sa bat un copil da asa imi venea sa-i trag vreo 2.
Asta a invatat-o desteapta de mama-sa.
Mi-a ocupat tot patul,nu zice nik si s-a intors fix cu fundu la mine.

Ahhhhh !!!!!!!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput