Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Mai ce repede trece timpul...pana acum vorbeam de alaptare...acum de diversificare ...peste 3-4 ani mergem la Disneyland impreuna?? luam avionul de la Cluj, wizzair-ul...luam bilete ieftine din timp ce fain ar fi sa facem o gasca si sa plecam in excursie in Franta delirez Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
katalina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
mie mi-a recomandat dr foliile contraceptive...cica au mai putini excipienti decat ovulele si deci scurgerile sunt mai putine... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Te referi la Cerazette???
btz_ovi spune:
Paula ai asa un talent la scris ca ma amuzi,desi nu e de ras deloc.
Deci asa cu dl Raul,vad ca el si Paul se aseamana.
Numai mici nazbatii fac.
Al meu mai nou trage niste picioare la pat de o sa-l darame odata si odata,acum da cu mana spre jaluzele,ma astept sa le traga si pe alea cat de curand.
Ieri il tineam pe brate si ma jucam la laptop,numai bine ca a tras un sut de a cazut si masuta (e mica si plianta) de a ajuns laptopu pe jos,cana la fel,covoru murdar,mancare imprastiata.Si el radea de nu mai putea,de parca ar fi facut o fapta buna.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
katalina spune:
Nectarie
Luana
Daca bebe se trezeste des noaptea sa manince,e semn ca nu se satura???Medicul nu stiu carei mamici spunea asta.....
rodyka spune:
btz, iti urez o zi buna, se pare ca o sa ai nevoie, dupa cum a inceput... nu baga in seama toate rautatile, copiii spun ce aud, nu inseamna ca ea stie ce e un copil rau sau urat... oricum, nu e cazul lui Paul al tau,
iti dai seama ce bine s-a distrat copilul cand a vazut ca dintr-o miscare i-au iesit atatea chestii, plus tu care ai sarit repede . o vad si eu pe Isa ca daca fac cate-o miscaer brusca, sa dau jos pisoiul din brad sau sa prind ceva ce e in cadere , pai rade de se prapadeste... la fel daca e liniste si vorbesc/strig dintr-o data, prima data tresare (ca se sperie) si apoi rade
_
o minune, Craciunita cea mica...
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
paula_m spune:
Btz, chiar ca e un pic prost crescuta fetita aia...Ei nu ai ce sa-i zici, dar ar tb sa vb cu parintii ei. Eu nu cred ca as mai fi de acord sa am grija de ea, fara suparare. Paul e un scump si un frumos...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
btz_ovi spune:
A adormit in final si puiutul,s-a saturat de joaca si a picat frant.
Tot patul e mozolit,umed pana la picioruse,dar nici nu-l deranjez,mai ales ca doarme asa fericit
Rody are 6 ani,poate ca intr-adevar nu stie ea multe,insa cum ai zis si tu,spune ce aude.Iar socru meu si sotia lui,din ce observ,nu au o parere atat de buna despre mine cum ca l-as creste bine.
Oricum este inutil sa mai povestesc cate spun despre mine si Paul,si cel mai tare ma roade ca nu mi-o spun in fata ci aud de la vecini.Si asa ma fac de tot rasul.Au ajuns toti sa se uite la mine ca la povesti de groaza,au impresia ca sunt o mama denaturata.
Iar cand le-am spus au negat complet
Baii sa tampesti nu alta,ajung la nebuni!!!!!!!!!
Ar fi culmea sa ma trezesc cu cei de la Protectia Copilului peste mine pe motive ca il maltratez ca aud vecinii cum tipa el toata ziua.Iar el face vocalize incontinuu!!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui ooana Mai ce repede trece timpul...pana acum vorbeam de alaptare...acum de diversificare ...peste 3-4 ani mergem la Disneyland impreuna?? luam avionul de la Cluj, wizzair-ul...luam bilete ieftine din timp ce fain ar fi sa facem o gasca si sa plecam in excursie in Franta delirez |
Eu mi-as dori!!!...cat mi-ar place!
Sarbatori fericite!
tina_80 spune:
citat din mesajul lui paula_m Mergem Oana...eu ma inscriu Ce cap in nas mi-a dat Raul, ca am vazut stele verzi. Il tineam pe mine, ca asa il pot invata sa stea in 4 labe si se balansa inainte si inapoi...si il vad ca isi ia viteza, vine in fata si nu se mai opreste decat in nasul meu. El s-a marait un pic, dar mie mi-a curs sange din nas si n-am fost capabila sa mai gandesc cateva secunde. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze sarbatori |
Pup eu delfinasul nazdravan!!!
Ai sa vezi ca pe la 9 luni Raul o sa mearga!...hai max 10!...dar nu cred ca-l apuca 10 luni!
Sarbatori fericite!
tina_80 spune:
Fetelor, cred ca ne ies si noua dintisorii....
Cand am vrut sa-l culc a inceput sa planga si nu vroia nici unde...i-am verificat gingiile si am simtit ceva mai tare, iar cand m-am uitat parca se vede ceva alb prin gingiile lui transparente, dar cumva pe lateralul gingiei. Eu credeam ca tb sa fie alb sus, acolo unde ies dintisorii.
L-am dat cu calgel si am pus si 3 granule de chamomilla in apa la dizovat sa i le dau
Acum doarme pe picioarele mele......l-am adormit f f f greu! A supt la piciorul lui Sophie pana a adormit
Crispro, sa stii ca si noi putem ajunge in 10 min in Galati, daca ai nevoie de ajutor.
Azi tb sa ajung la Gl. pt ca mi-am luat ieri o pereche de pantaloni si o bluza si vanzatoarea nu mi-a pus cureaua de la bluza
Sarbatori fericite!