Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Carmen multumesc de reteta si concediu placuuuuttt!!!!!!asteptam poze!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Nectarie de larissa
Luana-Maria de angharad

noapte buna, delfinariu

_
o minune, Craciunita cea mica...

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Nectarie de larissa
Luana-Maria de angharad
Sa cresteti mari, sanatosi, sa va bucurati parintii!

Carmen, sanatate multa, drum bun si SARBATORI FERICITE!!

Rody, pt Maria (mama lor de hoti ). si pe frumoasa craciunita

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Cris si mie imi plac perdelele...si camera si micuta Natali
Eu nu mai pot sa scriu daca sunt cu Raul in brate, da f tare in tastatura...nu stiu de cate ori mi-a inchis pagina, cand incercam sa va scriu. Tb sa ii iau o jucarie in forma de tastatura de Craciun...
Bumblebee, cum e Victor cu gingiile? S-a mai potolit, ca intr-o zi era tare marait...
La multi ani pt Nectarie si Luana!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Katalina, super pozicile!

Cristina_serban, mie mi-au fost recomandate ovulele pharmatex de catre ginecolog tocmai pentru ca alaptez.

Luna 4

Mergi la inceput

Paula, tot sacait e, dar ca inainte, nu cred ca de la gingii, ca dintii le-au strapuns bine, nu mai plange parca atat de mult... ori o fi puterea obisnuintei . Inca nu e totul ca inante, ca mititelul a fost mai putin bagat in seama ca de obicei, l-am mai lasat sa mai sterg o faianta, o treaba. Oricum, bucataria e gata, e curata (proaspat varuita), asa ca piciul ma va monopoliza din nou.
Ar fi fain sa se obisnuiasca cu o tastatura a lui si sa te lase pe tine cu a ta.

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

neatza,nu am mai scris de o vreme..suntem la dintele 3,si a fost destul de haos pana sa iasa...Intrebare:e normal sa aiba 3 dinti jos si nimic in rest?citisem undeva ca apar in perechi,incisivii jos si sus fiind primii...noi avem incisivii de jos plus inca un dinte la dreapta incisivilor.
Eu sunt obosita,piticul s-a trezit cateva nopti de la dinti iar ziua e marait si m-au hartuit si de la servici cu diverse,sper sa termin ce am pe lista.
Din seria de vesti bune,mi-au intrat si mie banii.Am depus dosarul pe 29 oct,mi-au intrat bani in cont pe 16 dec.Nu scrie ce sunt,doar alimentare cont...dar nu vad de unde ar fi din alta parte.dupa socoteala mea ar fi indemnizatia pe o luna jumate si alocatia pe vreo 2...nu am nici o decizie.
Diversificarea merge,raducu e un mancacios pofticios.Singura problema e ca nu se multumeste cu cantitatea recomandata de doctorita...ii dau cat cere,nu-l fortez.Nu i-a placut deloc sucul de morcov simplu,ii place cu suc de mar.Ieri a fost prima zi de supa pasata,cu cateva zile mai devreme decat aveam in lista pt ca supa limpede ii placea mult si ar fi mancat o masa intreaga de zeama chioara...asa ii dau jumate supa pasata,jumate lapte.
De masurat cantitati asa mici au la ikea(la scule de bucatarie) un set de 'linguri' de inox cu volumul indicat pe ele de la 0.5 ml la 100 ml.Practice,dar acum m-am invatat cam cat au si lingurile normale...si nu stau sa fac chiar farmacie.
Laptele scade incet dar sigur,insa tot ii mai dau 600-700 de la min/zi.
De iesit afara:zilnic ca altfel e al treilea razboi mondial...daca nu pot eu il scot macar pe balcon....de la 11 la 14 are program de somn in carut afara,si daca nu e f frig sau bate vantul mai baga o ora de la 16 la 17.Cand isi face programul asta doarme si noaptea de la 22.30-23 la 7(fara treziri,nici suzi,nici papa).Altfel se mai trezeste,mai apa(e destul de uscat aerul,acum ampus suportul cu rufe de uscat la el in camera si s-a mai ameliorat),mai suzi.
Dar trebuie bagat in seama,mutat prin casa sa vada chestii,sa ma joc cu el...combinat cu papa,schimbat,plimbat nu mai am timp de nimic.Ma doare spatele de nu mai pot.
Curatenie nici nu mi-am propus sa fac mai mult decat chestii curente.Vineri plecam la ai nostri,200km...abia astept.Dar cand ma gandesc la facut bagaje....:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban
Katalina, mercic de pontul cu ovule. Da, eu inca alaptez. Pupici.

eu folosesc ovule Contracept-M si inca mai alaptez
da un search sa citesti prospectul

Multa sanatate!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Ce m-am binedispus de dimineata cu craciunita Isa!!! Super faina ea, si pozele (in sac, in cutie)... faine de tot!

Roxana, si eu tot din sept sunt in concediu, am depus in oct, si am primit banii in decembrie (reprezentand indemnizatia din 14 sept pana in 30 noiembrie, plus alocatia pe noiembrie). Dar daca mai ai si alti bani ce iti intra, chiar e nasol asa, ca nu stii care ce reprezinta... si io mi-am dat seama ca e si alocatia de 200 de lei cuprinsa acolo cand am vazut ca nu imi intra separat (si era deja 18 dec), si apoi am facut calculul...

Pai am ajuns ieri la muca, cu plasoiul in mana, merg in spate, in bucatarie, sa le asez frumos... dar erau vreo 4 colegi pe acolo... prumul, cum m-a vazut cu plasoiul, zice : "Tu iar faci pe mos craciun?"... no, m-au prins... le-am asezat frumos... apoi pe rand unii dintre ei le-au vazut... m-au certat ca ma cheltui... si s-au bucurat... doar ca nu am avut prea multa vreme sa povestim... Le-am sunat si pe fetele (2 ) din maternitate, sa le zic ca a venit mosul, dar nu le-am zis ca eu... una dintre fete a mers deja dupa cadou, si m-a sunat sa ma certe ca ma cheltui si sa imi multumeasca... mie mi-s dragi tare colegii si de aia am vrut sa le fac o surpriza, ca e mica... dar e cu drag.

Cristina, scumpa, ce draguta esti! Da, uitasem ca tu esti din Galati... acum sa sunse sotul ca mai este una identica in BV, cu 500 de euro mai scumpa, dar are mai multe dotari... sa vedem sa sune sotul. Merci mult de tot! Te anunt daca ramane aia!

Si mie imi plac culorile vesele din camera lui Natali!!!

La multi ani Nectarica fara frica si Luana !!! Sa cresteti mari si sanatosi si frumosi!!!

Apropo de postul din 24, am intrebat un preot, si a zis ca depinde de slujba care se face in 24 seara, ca pt a iesi din post e o slujba (sau rugaciune) care se face special pt asta, un soi de dezlegare. si mai demult de facea in slujba de seara, dar acum se face peste tot in slujba de dimineata. asa ca ar trebui sa postim pana in 25 cand se iese de la biserica... incercam...

Al treilea dinte, Pufescu, bravo!!! pe noi ne pandesc aia doi de sus... parca zicea Carmen ca lui Leti ii ies caninii, sau nu am inteles eu bine... Bine ca e mancacios BUBU al tau

Deci asa, in Buc lenesi astia ce umbla cu deciziile...

Astept trezirea zmeului... sper ca stie ca azi am de scos alte covoare afara... tre sa fie cuminte...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata mamici!

Sarbatori fericite Carmen!
Drum bun si sa ne povestesti cum a fost!

Paula, si noi il scoatem pe Raducu in fiecare zi....il plimba Cata cu masina sa mai pot face si eu cate ceva pt pregatirile de Craciun.

Katalina, aseara am reusit si eu sa ma uit la pozele tale. Sunteti o familie f frumoasa! Si eu mai imi doresc copii, dar am sa mai fac daca gasesc o femeie ok, care sa ma ajute cu ei

S-a trezit piticul si ma duc sa-i fac fructele
La multi ani Luana si Nectarie!

Spor la treaba mamici!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput