Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 3
Roxana_Theo spune:
Cristina am inteles algoritmul dupa care ar trebui sa primim indemnizatia. Numai ca eu sunt in concediu din septembrie, am depus in octombrie iar banii primiti par a fi pe o luna si aprox o saptamana. Si pentru ca primesc din doua surse (am si un venit din drepturi de autor), de asta nu stiu exact ce suma au calculat. Iar eu nu am primit decizie acasa asa cum spuneai ca ai primit tu. Probabil ca in Buc sunt mai lenesi. La tel nu raspunde nimeni, asa ca tot mergand pana la ghiseu vom rezolva probabil dilema.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka www.youtube.com/watch?v=quTyUi5zdvI" target="_blank">si in video... _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sa-l ajutam pe Mos Craciun |
adorabila Craciunita ta....o scumpete...ce poze faine ai facut...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
katalina spune:
ISAAA
Fetele,Saru'mina pt complimente si comenturi la album
Noapte buna delfinariu.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui ooana Eladea ai PM Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
oana , dar poti comanda si jucarii, acolo unde comanzi hainute? oare cat te costa transportul??
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Cris2010 spune:
Rody, Isa e adorabila. Ce ochisori are.
Ta daaa, perdelele cu pricina.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
baby78 spune:
citat din mesajul lui aelita La multe lunite: Paul Cristian, Nectarie, Luana Maria !! Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
Si de la noi
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
anca_vlad spune:
salutari si de la noi!
ieri a plecat mama de la noi... e tare bine cand se imparte treaba la 2!
azi am avut o mariuca maraita din cale afara si un vladut cuminte foc....
maine o sa am 3 copii...sa vedeti distractie...daca azi m-am chinuit sa ajung sa va citesc cu 2 copii, maine.........
cris de unde ai\luat blanita, vreau si eu pt maria!
bamboletta spune:
Crispo-nu ne-ai povestit cum a fost la servici
eu am crezut ca e petrecere la servici si tu te deghizezi in mos craciun
Cris-imi place perdelele si camera lui Natali
David a fost nevos astazi asa imi mai rodea manutele l-am masat la gingie si ma musca
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
ciristina_serban spune:
Eu is in urma cu cititul... dau zor sa ajung in prezent, hihihi
Katalina, mercic de pontul cu ovule. Da, eu inca alaptez. Pupici.
Ufff, mi s-a trezit Riana. O chinuie rau nasucul si nu poate respira... Vom avea noapte grea...
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
ciristina_serban spune:
scriu cu stanga, in dreapta e Riana, somnorici.
cris, daca crezi ca te putem ajuta cumva cu masina, sa merga sotul sa o vada, sau ceva poze suplimentare, nu stiu..orice detalii vrei, da-mi un pm. pup
aaa....apropos, mi-a placut cum iti bucuri colegii cu cadouasele de craciun. esti o scumpa...
vazut scumpetea de isa. e o dulce foc. rody ai grija sa nu fuga cu mos craciun in noaptea de craciun...
placut si camera frmoasa a lui natali. cris nu arata deloc rau combinatia de culori. f vesela...
uff..nu mai stiu ce vroiam sa scriu.. si ma doare si mana...cred ca ma bag in pat cu puiuta. noapte buna dragele mele...
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)