Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

OF CE SUPI SANT!
Eu am o fobie cu masina de spalat rufe; dupa ce mi-au luat foc 2 prize - in 2 case diferite, am un mare stres cu spalatul rufelor. Si special pentru asta am adus electricieni autorizati sa-mi revizuiasca instalatia electrica ca sa scap de fobie. Pana acum 2 zile cand m-a mancat in popou sa verific daca se incalzeste cablu la masina de spalat. Soc! Era fierbinte. Sa mor de nervi! Am spalat la 30 grade in ideea ca nu se mai incalzeste asa. Da de unde! Tot asa e! Acum nu mai pot folosi masina de spalat pana nu rezolv problema. Ori e priza de vina ori s-a dus masina. Imi vine sa urlu de nervi.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Multumesc Cristina. Ai dreptate. Ma bucur tare mult ca fac parte din marea voastra familie. Cu cine as mai schimba eu impresii si pe umarul cui as mai "plange"?

Va pup pe toate si va urez o noapte usoara.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Eu una am o mare nedumerire.Ieri eram cu tati si ne pregateam sa plecam, imbracam baiatul, incepuse urletul ca lui nu-i place la imbracat...si deodata, cum statea el pe pat si astepta a zis: MAMA dar legat si clar.a avut si domnul meu...asa ca am dovada...azi la fel .. a zis doar o singura dat si mai ales la nervi..oare o fi asa, se poate???Ne pregatim si noi de Craciun..si abia astept sa-mi imbrac piticul in MOS..Va pup mult1!!!

sa stii ca si Isa la nervi zice MAMA, dar clar si raspicat. noua ni se intampla in fiecare noapte cand se trezeste la papa, o pun in pat langa mine si cum nu mai are rabdare, face MAAMAA!! si ziua cand e ora de somn, la fel... dar numai mie, nu Mariei sau lui tati... nu sunt sigura ca stie ce zice, dar cum ii iese asa usor si mie imi placeee . intr-o noapte l-am trezit pe tati s-o auda , si s-a suparat ca nu zie prima data TATA, ca Maria

_
o minune, Craciunita cea mica...

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

anne, bine ai venit in delfinariu

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Eu una am o mare nedumerire.Ieri eram cu tati si ne pregateam sa plecam, imbracam baiatul, incepuse urletul ca lui nu-i place la imbracat...si deodata, cum statea el pe pat si astepta a zis: MAMA dar legat si clar.a avut si domnul meu...asa ca am dovada...azi la fel .. a zis doar o singura dat si mai ales la nervi..oare o fi asa, se poate???Ne pregatim si noi de Craciun..si abia astept sa-mi imbrac piticul in MOS..Va pup mult1!!!

sa stii ca si Isa la nervi zice MAMA, dar clar si raspicat. noua ni se intampla in fiecare noapte cand se trezeste la papa, o pun in pat langa mine si cum nu mai are rabdare, face MAAMAA!! si ziua cand e ora de somn, la fel... dar numai mie, nu Mariei sau lui tati... nu sunt sigura ca stie ce zice, dar cum ii iese asa usor si mie imi placeee . intr-o noapte l-am trezit pe tati s-o auda , si s-a suparat ca nu zie prima data TATA, ca Maria

_

E o scumpa Isa Ta!!Imi vine s-o mananc si mai ales cand vad ochii aia..ma baga in boale, ca asa mi-as fi dorit si eu ca fi-miu sa aiba ochii verzi ca mine...si de unde, ca mi se pare ca-s caprui..Imi pare rau de ce a patit Maria..Asa am o boala pe astia care fura, ca in gandul meu le uurez numai de bine si sincer le-as rupe mainile ca sa nu mai fure..

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Gata, ne-am intors de la spital, totul e OK , analizele la sange sunt bune, valorile TSH in limetele normalului. ORL-istul l-a controlat la amigdale, in gurita, totul e normal....rezultatul... copilului ii place sa se joace mult cu limba .

Multumesc lui Domane Doamne , am scapat de un stres.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paula, tare-am mai ras iubita. Esti de pomina A inchis farfurioarele piciul?

Eu acum mi-am lasat piciul in pat. Cam asta e ora de culcare la noi...
Mi s-a stricat statia de monitorizare .

Bun venit Ramona, Anne!

Dragaica, ai vazut mami? Pt asta tre' sa ne dai cate o bere FA, ca am zis noi.

Adriana , bine ca nu s-a intamplat nimic si ai observat.
Si pe mine ma cam lasa masina de spalat... Asta ne mai trebuie e praful asta (financiar)...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Btz, eu le spuneam socrilor cand ar fi venit inapoi dupa plod exact ce-a spus (de fata cu fata), pana la virgula, modul in care s-a comportat si atitudini, cam tot ce a fost deranjant. Se prind ca nu-ti convine si poate nici copila aia nu-si permite de astea. Copiii sunt copii, dar asta-i proasta crestere, clar!
Eu iti inteleg frustrarile, mai ales cand stii ca faci tot ce-ti sta in putinta sa fie totul bine pt micut, sa nu-i lipseasca nimic (de la lucruri materiale, dragoste, papica.. etc). Dar nu uita cel mai important lucru, nu se merita sa te superi pe niste oameni care nu au altele mai bune de facut decat sa te pazeasca, analizeze, barfeasca , nu le datorezi nicio justificare, nu trebuie sa ledemonstrezi nimic!!! Tu sa le platesti rautatile cu indiferenta, ca altele se pare ca nu trec bariera nesimtirii.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

am incercat sa remediez problema-este nou pentru mine programul
-anunta-ma daca reusesti sa vezi foto-
-am sa incerc sa incarc cat mai multe
Noapte buna tuturor!!

mami fericita de Giuliano
http://erida.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

crissy, hai ca ai fost mortala...pai paote tocmai pt ca asunt 1 miliard si nu le mai da voie de ceva vreme sa faca mai multi copii am incredere in foliile lor...

cat despre roseata de pa fatzuca iubitei, nu stiu nik...sper sa nu fie nimic de genu...

paula, hai ca mai e un pic si ne ajungeti...si Eric la 2 ani butona calculatorul, si de ceva vreme isi pune singur muzica si desene ...

mai voi chiar sunteti mortale cu disney...auzi la Denisa, ticker...pai mami draga, crezi ca uitam asa ceva???? ohoooooo, bagam AMR_ul ca la armata...

oana, eu zic ca ar trebui sa aiba cel putin 3-4 anisori sa priceapa si ei ceva si sa se simta bine...adica na, sa stie si ei pe ce lume se afla...parerea mea...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

deci in 2013 sau 2014 mergem?cum pun tickerul ca am uitat.
vb serios

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput