Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Dar la 8, cine striga in patut cu ochii cat niste farfurioare? Domnul si stapanul meu, Raul!!!...Ca niciodata, doar daca ne vedea pe vreunul ca ne apropiam de patut incepea sa rada in hohote. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

asa am patit eu dimineata pe la 6 se tot agita de 10 minute dar tacea , si cum m-am ridicat sa o invelesc ma vazut si asa sa pus pe ras imi era asa draga dar in acelas timp aveam niste nervi ca toata noaptea mi se foise si nu apucasem sa dorm

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Mi/a facut barbatul un masaj ca nu mai puteam de spate...e mai binisor dar tot ma mai doare

Noi vineri ne ducem la mama si venim cu urmatoarele: cozonaci,sarmale,carnati, racituri, drob plus niste borcane cu muraturi,gogosari si varza murata...eu mai fac o ciobita de pui de tara, o salata de pui cu telina si niste bomboane rafaello...cam asta pt craciun

Paula azi era sa o patesc si eu ca tine cu Raul...mi/am adus aminte de tine si am ferit capul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mycya scz,Ramona o cheama,e fata cea noua de astazi.Tre sa-i dau un surat de Paste
Uite aici http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001697491025

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Katalina, asa am spus si eu la un moment dat si i-am dat lp, cand a vrut, cand n-a vrut si tot des mi s-a trezit.
Cand a mai mancat si completare (60 ml lp)la fel de des se trezea, dupa m-am gandit la alta varianta ca se trezeste de sete, i-am dat ceai si tot s-a mai trezit...au perioade si perioade

Acum am depasit noptile astea obositoare

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Sarbatori fericite!

am vrut si eu in seara asta sa ii dau LP din acelas motiv, treziri f dese prin urmare sunt f obosita dar nu a vrut , OMG parca ii dadeam nu stiu ce asa mi se stramba am incercat si cu lingurita dar scuipa, a tras de bluza mea pana i-am dat tzitzi deci la noapte repetam povestea treziri la 2,5 ore 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Nu stiu cum se simt ceilalti delfinasi raciti, insa Theo tuseste din ce in ce mai rau. Mucisori nu se simt in respiratie si nici nu iese mai nimic la aspirat asa ca am ceva indoieli in ceea ce priveste tratamentul pe care il urmam.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Andrutei deja ia trecut , ieri i-am dat de 3 ori oscillo ,nu i-am mai facut baita seara si nici scos afara din casa. sa va treaca si voua repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Denisa,Georgia mamaaa ce bunatati luati de la parinti ,si ca tot ai amintit Geo,da-mi te rog si mie reteta de salata de pui cu telina plz.Mc

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

multumesc tuturor ca m-ati adoptat cu atat de multa caldura

mami fericita de Giuliano
http://erida.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Giorgia, ce minune ai tu acolo! E super dulce, cu rochita cu fundita... bestiala!

Anne, ce grasunel ai si tu! Dar vad ca e si inalt!

Bambo, bine ca ai mai rezolvat din cadouri, ca acusi vine mosu...

Giorgia, pai Antonia te mosteneste pe tine cu silueta... pai acum e mare, poti sa ii dai linistita s altceva...

Oana, multumim de sfaturile pediatrului.

Roxana, anul asta e un Craciun special, chiar daca nu e familia aproape, e scumpul de Teo... si mai suntem si noi in zona!

Mycya, tot pe fuga... tot cu treziri... abia astept pozele cu Andra, sa o vedem cat e de faina!!!

Io am culcat copilul la 8 juma... pe la 9 juma a scartait un pic, si somn rapid... sotul de abia a ajuns de la ski, de asta is io treaza la ora asta... si am zis sa mai citesc un pic inainte de culcare...

Anne, nu pot sa iti vad pozele de pe Picasa

Ma duc la somnic, noapte buna!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare fetele!!

Eu incerc sa va prind din urma, dar zilele astea e tati acasa si mai greu:D.La multi ani sarbatoritilor de astazi si de zilele trecute la care nu am apucat sa fac urari .
Eu una am o mare nedumerire.Ieri eram cu tati si ne pregateam sa plecam, imbracam baiatul, incepuse urletul ca lui nu-i place la imbracat...si deodata, cum statea el pe pat si astepta a zis: MAMA dar legat si clar.a avut si domnul meu...asa ca am dovada...azi la fel .. a zis doar o singura dat si mai ales la nervi..oare o fi asa, se poate???Ne pregatim si noi de Craciun..si abia astept sa-mi imbrac piticul in MOS..Va pup mult1!!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, multumim. De acum ma apuc de fiert apa de la robinet. Deja mi-am pus o oala pe foc...Cum ti s-a parut pediatra?
Raul inca nu a adormit, dar s-a lovit tare cu nasul de umarul lui Cosmin...are o dunga urata pe nasuc, a urlat un pic si acum e in patut!!!
Va zic si eu noapte buna tuturor, mamici si copilasi

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput