Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 16
bamboletta spune:
Salutare
Zi plina...am fost la cumparaturi de dim pe Antonia am lasat-o la matusa mea sa nu o mai luam si pe ea cu noi...David a fost f cuminte a papat si a dormit
Am mai rezolvat din cadouri...si din bani
Trebuie sa fac baia si nu am nici un chef (scriu mesajul asta de vreo 4 ore deci am terminat curatenia in baie)
Si eu si eu vreau la disneyland
Pufescu-cu 3 dinti bravo
Paula-numai ce am citit si ma doare pe mine la 9 luni sigur merge Raul
Btz_ovi-o comment ....frumosul
Ramonavlas-bine ai venit la noi eu nu pot vedea pozele...
Crissy-da e dermatita ...ai schimbat ceva in meniul ei?lactate?
Crispo-vai ce scump e elful Vladut asa am vrut si eu sa-i iau costum lui David...dar sotul a vrut de mos craciun eu le-as fi luat pe amandoua dar cum e criza nu ne-am permis pe amandoua
Btz_ovi-nu-l curat marul il tai in doua..scot samburii...le pun intr-un castronel dar mai intins sa incapa amandoua jumatati cu fata in jos..pun 1-2 lingurite de apa le las 5 min la microunde...pofta buna
Rodyka-venim la petit in spania ...tare frumoasa e Isa
Anne45-bine ai venit la noi
Giorgia-superba craciunita
imi fac o cruce mare de cand tot scriu la mesajul asta de la 4
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
giorgia23 spune:
Ramona,Anne bine ati venit
Bambo ms
Azi am fost la vaccinat...a plans putin si atat...in schimb cand a cantarit/o a obs ca a luat f.putin in greutate....luna trecuta avea 6400 iar azi avea 6.615 imbracata...vineri cand am fost la pediatru a cantarit/o si acolo...avea 6.670...nu mai inteleg...inseamna ca a scazut sau era stricat cantarul...cica nu ar mai fi consistent laptele meu...cred ca am sa/i mai dau si cate o completare si bagam cred ca si carnita in meniu...hai ca v/am innebunit
Cris da ce frumusete am vazut...e asa de scump Vladut
Roxana_Theo spune:
Andreea, ai dreptate cu borcanasele. Imi incoltis si mie un gand; ca daca ii plac mai mult decat ce pregatesc acasa nu va mai manca decat la borcans. Si nu as vrea sa il invat asa.
Am primit colindatorii in seara asta. Au cantat dumnezeiesc iar Theo i-a ascultat tare cumintel. Doar bradutul mai lipsea din casa. Inca nu l-am facut caci tati e pe drum.
Parca imi venea sa plang ascultandu-i si gandindu-ma ca de obicei in perioada asta eram acasa cu toata familia.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Anne, bine ai venit. L-am vazut si pe Giuliano. E un scumpic Cristina, daca Vladut doarme la ora 6, 7 , la ce ora se mai culca seara? Eu dupa ora 5 nu-l mai las pe Raul sa doarma. Si asa cel tarziu la 9 doarme. Dar de o sapt doarme doar o ora pe zi , si la 7 il ajunge oboseala si asa am timp si eu seara sa imi adun din casa. De ziua mea, de obicei nu fac mare tambalau, pt ca lumea se reface dupa Craciun. Familia de obicei. Adevarul e ca multi isi aduc aminte de ziua mea, dupa ce trece si dupa ce le trece mahmureala. Asta e, daca pe mama mea a mancat-o sa mearga la colindat insarcinata in 8 luni...a cazut pe gheata si asa m-am nascut eu mai repede decat tb. Intotdeauna am suferit ca eu nu pot sa duc bomboane la scoala, sa-mi cante si mie La multi ani colegii!!!...si asa l-am nascut si pe Raul , in vacanta... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze sarbatori |
la capitolul somn si noi tot asa..peste zi doarme in 2 reprize...maxim o ora jumate in total...dar seara intre 7 si 8 adoarme
da, la chestia cu ziua de nastere m-am gandit si eu...si marius zice ca la fel a suferit ca ziua lui era tot timpul in vacanta
ELADEA AMR DISNEYLAND aprox.2 ani si jumatate
revin imediat cu info de la pediatrul la care am fost azi...
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
btz_ovi spune:
Paula,Bambo mc de reteta.Vb Racusorului e tare bun marul copt,cum sa nu-i placa?
I-am facut un borcanel de 120 ml de mar cu morcov.Baiiii a mancat saracu c-o pofta,e asa dornic de alimente.
Oficial,desi se satura cu titi, incepem diversificarea,cate o masa pe zi.
A mancat jumatate de borcanel,iar restul eu
Fetele multumesc pt sfaturile si vb bune referitoare la fapta de astazi.O sa iau masuri urgent
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
btz_ovi spune:
Vazut delfinasii toti,mama ce scumpei sunt.
Urez un BUN VENIT CALDUROS noilor mamici.
Roxana ce nunta ai avut....ca'n filme :x
Oana si eu vreau la Disney
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
paula_m spune:
Mi-a tras-o Raul in seara asta, exact cand il laudam. A mancat conform programului la 7 si somnic. Dar la 8, cine striga in patut cu ochii cat niste farfurioare? Domnul si stapanul meu, Raul!!!...Ca niciodata, doar daca ne vedea pe vreunul ca ne apropiam de patut incepea sa rada in hohote. Pai cum sa ma abtin sa nu vb cu el si sa nu-l iau in brate? Si uite asa, acum am un baietel care se agita de mama focului. Cred ca pana la 11 nu mai adoarme
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
aelita spune:
RODICA-
Citat: |
noi sarim si peste cereale, si peste biscuiti, suntem prea sus pe curba... |
nici noi n-am dat inca,desi nu suntem asa sus .
Andres era asa sus,pe percentil 90,si dupa 2 ani a slabit mult,cum au inceput bolile.asa ca bine ca a avut de unde.
Scumpa rau Isuca!
CRIS super perdelele!
PUFESCU moaaa la al 3lea dinteee!!!!
GIORGIA cat de frumoasa e Craciunita!!!!!
ANNE Bine ai venit !
ooana spune:
M-am reintors
bun...ce a zis pediatrul:
1. DIVERSIFICAREA
- se incepe la/dupa 6 luni
- prima data se introduc alimentele la masa de la amiaza
- se incepe cu zeama de la supa de zarzavatfacuta din: morcov, pastarnac, dovlecei, ceapa etc cartof putin si introdus mai tarziu nu de prima data
- dupa 2-3 zile se face un piure care se subtiaza cu zeama (ceapa se arunca)
- dupa 2 saptamani se introduce in supa si carnea de pui sau vitel
- dupa inca 2 saptamani se introduce la urmatoarea masa un fruct dat pe razatoare sau copt cu faina de orez
- dupa inca 2 sapt marul se amesteca cu branza de vaci (mi-a recomandat branza de vaci Fagaras de pe care sa iau stratul de smantana)
alimente noi se introduc doar cu lingurita inclusiv sucul sau cu canita cu cioc
2. APA mi-a recomandat de la robinet fiarta si racita...nu recomanda apa plata din cauza mineralelor care suprasolicita rinichii
3. CONSTIPATIE recomanda Humana milchzucker
4. UMIDITATEA DIN CAMERA i-am spus ca experienta cu prosoapele ude pe calorifer mi-a adus un inceput de mucegai
a zis sa ud un cearsaf pe care sa il pun peste pat, se acopera doar o portiune...cica se numeste cort umed
5. DURERE DE DINTI - celebrele geluri care zicea ea ca nu fac minuni din pacate...putem folosi tantum verde
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Mycya spune:
in sfarsit a adormit fara galagie Doamneee minune mare
La multi anisori sarbatoritilor de astazi!!!
bun venit noilor delfinasi si mamicilor lor
Btz unde poze de la nunta Roxanei nu gasesc
Crispro ce superb e Vladutz Rodyk la fel si Iza Georgia Antonia idem
abia astept sa fac bradutul si sa incepem si noi sedintele foto de Craciun
Mami de Andra Maria 02.08.2010