Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***
Raspunsuri - Pagina 26
alina.n spune:
Flori daa deja ma cuprind emotiile , va mai amintiti cum era??!?

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 33+
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Helou! Bianca, eu am citit pe blog si am ramas shocata, revoltata, capiata: cum, mai, n-au ajuns la batrani decat cartile?!! Exista oameni in stare sa fure de la niste batrani amarati?!! Sa se hameseasca la cozonacii si portocalele unor amarati, de Craciun? Sper sa mergeti pe fir cu investigatiile, trazni-i-ar Dumnezeu de hotzi, cum e posibil asa ceva? Sa ne tii la curent ca acum tot acolo ma gandesc ![]() |
Sa-i f** ta cainii! Ideea e ca am facut pachete si pentru personal(17 la numar).
LA caminul raspectiv se schimba conducerea din 2 in 3 luni asa ca sunt saracii batrani, vai de capul lor. Nu mai zic ca din 80 de batrani vreo 30 sunt imobilizati si exista un singur scaun cu rotile, si ala stricat.
Lumea e rea, oricat de buna ar fi
Dodo-pui spune:
Am vrut sa fac capitol nou dar nu-mi permite sa ma deloghez ca sa ma loghez apoi pt capitolul de ghiocei
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bianca2503 spune:
Am citit tot, da nu am timp sa mai raspund la fiecare in parte. Ideea e ca nu am nimic de zis in plus.
Acum vreau sa va mai rog ceva. Pentru ca de fiecare data cand una dintre noi a avut nevoie de ganduri bune si noroc/succesuri, toate celelalte fete au facut o spirala intru iertarea pacatelor si indeplinirea succesurilor, va rog si eu sa faceti o spirala si pentru mine, azi de la 5 la 6. O sa va zic eu mai incolo care a fost treaba daca se rezolva pozitiv (vorba Ilincai).
Multumesc
mireal spune:
Bianca,sa iasa totul asa cum iti doresti, ne gandim la tine.Am si eu o intrebare: Cu cat timp inainte trebuie sa faci cerere pt a te intoarce la servici?
Dodo-pui spune:
Bianca
sunt alaturi de tine
.Sa iasa cum vrei tu!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Ilinca_M. spune:
Pai atunci hai cu spirala! Incepem de pe acum, caci si antrenamentul conteaza, n-o s-o lasam pe ultima suta de m...Sa se lase cu succesuri!
Alina, cum stai cu burtushica? Imi amintesc ce ne mai bateam noi capu' cu linea negra, de ex (mie-mi era ciuda ca toate aveti si io nu, credeam ca-s un neregula:))), cu buricul iesit in afara au ba, cu colostru care ba curgea ba nu era...ce vremuri!
Dodo, p'aia o uitasem, cum daca o intrebam ceva biata maica-mea o lua de la capat:"vaaai, din cauza voastra am uitat cate am, trebuie s-o iau de la capat cu numaratu'!":))))))))))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
alina.n spune:
Bianca tinem pumnii sa iasa asa cum doresti tu
Ilinca sa stii ca din acest punct de vedere eu acum am fost mult mai relaxata decat la Naty, ba as spune prea relaxata![]()
, eu acum am emotii ca mai sunt mai putin de 6 sapt si ma intalnesc cu bb mic sa vedem cum ma descurc![]()
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 33+
inapreda spune:
Bianca, sa iasa cum iti doresti. 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian