Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***
Raspunsuri - Pagina 27
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mireal Bianca,sa iasa totul asa cum iti doresti, ne gandim la tine. Am si eu o intrebare: Cu cat timp inainte trebuie sa faci cerere pt a te intoarce la servici? |
Habar n-am. Nu cred ca exista un interval.
Am auzit fete care s-au intors si spuneau ca au facut cerere cu cateva zile inainte. Intreaba si tu la HR la voi, ca poate au proceduri standard. Ca trebuie anuntat ITM-ul ca reiei activitatea.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Bianca tinem pumnii sa iasa asa cum doresti tu ![]() Ilinca sa stii ca din acest punct de vedere eu acum am fost mult mai relaxata decat la Naty, ba as spune prea relaxata mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 33+ |
Jesus, pai cummaiputin de6 saptamani? Pai saptamana trecuta erai in 20 de saptamani.
Aoleu, ce baba sunt!
Sa fie intr-un ceas bun!
novus spune:
Hello !!!
Bianca, ma inscriu si eu la spirala si sa fie cu succesuri la final 

Mihaela, nu stiu ce sa zic cu petele pe obrajiori, nu ni s-a intamplat pana acum dar si noua ne iasa caninii si suntem cam maraite
Anaan, multi
sa nu va atinga virusii si sa va reveniti rapid ca poate poate reusim sa dam o fuga pana la voi doar ca maine iar trebuie sa trec pe la birou, miercuri mergem la doctorita la control, asa ca vedem ce putem face, Ada il tot striga pe Andrei 
Am reusit sa culc fotomodelul in sfarsit dupa lupte seculare, azi am fost pana la bou si Ada a anuntat-o pe mama ca poate sa mearga acaca deoarece vrea cu mami si cu tati, pana la urma s-a imbunat dar cand am aparut noi i-a reamintit mamei unde trebuie sa mearga ![]()
La noi a nins ca-n povesti asa ca diseara scoatem saniuta si mergem la o prietena in vizita
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
alina.n spune:
Bianca 20sapt eu? ma confunzi
sunt in sapt 34 acum.
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 33+