Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***
Raspunsuri - Pagina 25
millie spune:
Neata

mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
23+
dyana27 spune:

fetele
la noi a fost o mare zapaceala cu musafiri 2 zile asa ca n-am avut timp sa respir; in plus am avut o stare de kko rau de tot, mi s-au adunat cam multe asa ca am avut o discutie cu mami ieri si i-am povestit niste "lucrusoare" de care ea nu avea habar..... ca tot ma frecau ca nu am motiv sa fiu asa, ca ce am starea asta, ca exagerez.... si asa mai departe; dupa discutie a ramas mami cam masca si mi-a dat dreptate de milioane de ori; s-a cam intristat si ea, dar am promis ca intr-un fel sau altul o sa rezolv situatia cat de curand si vreau sa-mi fie alaturi orice hotarari as lua. i-am zis sa nu-i spuna lui tati nimic, dar probabil ca azi cand au plecat n-a apucat sa ajunga cu liftul la parter si i-a si zis
.
deocamdata mutzu ma mentine pe linia de plutire, chiar daca "mai iau cate o gura de apa" din cand in cand, dar nu-mi permit sa pic acum. si chiar am ajuns la concluzia ca se impune o decizie ACUM si sper sa ma ajute Doamne Doamne sa fie cea buna pentru mutzu. 
Mosu ne-a adus un cort cu bile care are un mare succes la joaca in trei, ne ia si pe mine si pe cristi de mana, pe mine ma plaseaza la geam si cu el se joaca la usa, tot tipa " tatiiiiiii ichide usa- dichide usa!!!" si mamiiiii-bau-bau

. a fost in culmea fericirii cu ai mei 3 zile la el
, a fost razgaiat si pupacit pe toate partile si toata ziua se mitaia : mamaie-tataie si-i chema peste tot dupa el. pe socrii nu reusim sa-l facem sa-i accepte, chiar daca ii vede mult mai des ca pe ai mei... nu-i vrea si pace!!!! ii accepta asa cateva secunde, de fapt doar pe socramiu care il mai urca la tavan si-l mai face avion... dar pe soacra.... doar rade la ea ....dar de la distanta

.
eu nu stiu ce sa-i mai fac de mancare, imi scuipa absolut tot ce-i fac, indiferent ce ii dau; mai accepta cate un borcanel.... dar tot mai rar; in rest vrea doar lactate de orice fel: iaurt, sana (asta tipa dupa ea toata ziua), branzica, cascaval.... azi am abandonat masa de dimineatza, de la 7.30 ma chinui sa-i dau de toate si nu vrea nimic.... asa ca acum mananca painica cu branza topita (de care m-am jurat ca nu-i dau....... dar am ajuns la disperare), asta dupa ce tot cerea titi din 5 in 5 minute... ca foame ii e, dar nu stie ce vrea.
ieri dupa ce a stat 5 ore nemancat am ajuns de i-am pasat ciorbita si i-am facut-o crema groasa.... si asa a mancat cateva linguri
. norocul meu e ca a stat cumnatelul la noi zilele astea si ii mai da portocala, ca doar de la el mananca
, si ii mai da surioara din farfuria ei ca oricum sta calare pe ea toata ziua si-i pupa burtica si tipa Sashaaaaaa!!!!

abia astept sa vad cum reactioneaza cand o sa iasa din burtica Sasha....
; nasol o sa fie ca pleaca surioara la campina vreo 2-3 saptamani pana termina apartamentul, si dupa aia se muta la casa ei...
si o sa fie tare greu pentru el si pentru mine sa nu mai stea aici; oricum am zis ca ziua o sa stea la noi cu bebitz cu tot si doar seara sa se duca la ea sa doarma.... dar eu stiu foarte bine cata nevoie de liniste ai in primele saptamani... si probabil n-o sa facem asa
.... dar eu tot sper.
scriu la mesajul asta de la 8.... dar altfel nu mai apuc

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Anaan spune:
Buna dimineata!
Mihaelacg, lui Andrei intotdeauna ii apar pete rosii pe obraji cand ii ies dinti/masele.
Am vazut familii frumoase de Novus si Pisik
care au petrecut minunat Craciunul. Bravo lor!
La multi ani Stefanilor si Stefaniilor!
Eu sunt cu moralul cam la pamant: ieri am fost cu Andrei in oras si s-a comportat groaznic...nici nu mai stiu cum sa procedez; ne-a dat gata pe amandoi, am lasat totul si am venit acasa. Am reusit sa-l culc abia la unu. Azi dimineata s-a trezit cu muci, si pe mine ma cam doare capul...sper sa nu fi luat o viroza.
Va doresc o zi buna.
dyana27 spune:
sa stiti ca si mutzu este intr-o faza in care tipa nonstop MAMIIIIII, sta calare pe mine, nu ma poate pierde din ochi, si afara cand iesim la plimbare tipa dupa mine; daca iese fara mine trebuie sa stea vreo 5 minute la usa blocului sa se convinga ca nu vin, si dupa aia se linisteste, dar daca sunt eu, obligatoriu trebuie sa ma vada. ieri la plimbarea a mers cu tataie de manuta si in brate, dar eu a trebuit sa merg in fata lor sa ma vada; si oricum ma striga din 10 in 10 secunde sa fie sigur ca nu dispar.
si protesteaza prin tipete ascutite la orice refuz; din fericire doar tipa vreo 5-6 secunde si nu mai face... dar nu mereu; uneori se lasa cu jale mare, dar macar ii trece repede.
cred ca e normal pentru varsta asta.... si acum se vede cata rabdare avem in noi. 

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Floric spune:
Dyana, sa fie Dumnezeu in gandurile tale si sa te indemne pe calea cea buna si favorabila si pentru Mutzunica. E normal cred sa stea pe sufletul tau daca te simte ravasita. Si eu cand am starile mele depresive parca atunci vine si rade mai cu patos la mine si pur si simplu se aseaza pe pieptul meu. Imi trece de dragul lui dar sufletul ramane chinuit. Deci...sa fie calea buna. Succes.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Dodo-pui spune:
Ilinca
e "boala" cu numaratul eu sunt crescuta in Br(nascuta in CT)...si eu innumar tot
sarmale,in congelator in pungute stiu exact cate buc de ...am
si m-am revazut in ceea ce ai scris tu...eu strig la al meu"lasa-ma ca am uitat cat am numarat pana aici"
Miha am citit si eu pe blog despre batrani...si sincer imi parea foarte rau nu pot spune ca-s mirata ca s-a intamplat.In urma cu ceva ani a fost aici pe Dc o actiune cu pijamalutze o parte au ajuns la CT la centru unde faceam noi terapiile....si da s-a furat o pijama de la un copil dar a observat directoarea un mare OM si a reaparut rapid....De atunci orice ajungea (de la mine sau prin mine ) afla intai directoarea si stiam sigur ca de acele produse se vor bucura copii.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mireal spune:
Buna dimineata,Eu ma simt cam odihnita, de mult nu am mai avut starea asta de bine.Mancare nu am facut ca ne-a dat soacra, azi o sa fac o ciorbita si niste copanele mai pe seara.Dupa ce se trezeste Theo vreau sa iesim un pic sa ne aerisim.Am vazut-o pe Ana si pe Alexandra

Dyanna,de ce nu mergeti sa faceti niste sedinte de terapie pt. cupluri, poate asa se mai imbunatateste relatia voastra.E pacat sa va iubiti si sa nu ajungeti la o intelegere.
Floric spune:
Dodo, ai fost tare cu explicatia...deci, clar e boala genetica determinata de spatiul natal![]()
Of, nu pot decat sa confirm ca DA, se sustrag bunuri donate (ori mai grav se iau in deradere) de oameni binevoitori, atatia cati mai sunt in tara noastra. Am lucrat un an si ceva intr-un camin de batrani din braila si am prins sarbatorile acolo. Veneau grupuri de copii de pe scoli spuneau doua poezii, un dans, chestii d-astea artisitce si le ofereau batranilor cate ceva, de cele mai multe ori o bomboana , ceva de mancat. In fine,...mare mi-a fost uimirea ca cei din personalul de ingrijire sa le ia cele primite pe motiv ca "se kk pe ei daca mananca dulciuri" si cine munceste la ei...Ei, am ramas mult timp socata si cu dispret pentru acele persoane. Curios...o parte dintr eacei angajati vietuiesc si acum prin acel camin...Recunosc ca unii batrani ofereau ei dar sa le bagi mana in buzunar e altceva.
Hai ca nu vreau sa va intristez.
Si da, e cel mai indicat ca intai sa se contacteze un reprezentant al conducerii institutiei.
Poze Raru
Poze noi
alina.n spune:
Craciun Fericit !!! si La multi ani !! tuturor celor care isi serbeaza azi ziua onomastica de Sf. Stefan.
Multa sanatate ,fericire si impliniri

Noi am fost la bunici si am revenit ieri, a fost foarte frumos si bine.
Pup toti ghioceii si mamicile din dotare

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 33+
Floric spune:
Alina, mai ai putin tare pana la final. Sa fii sanatoasa.
Poze Raru
Poze noi