Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***
Raspunsuri - Pagina 22
carla28 spune:
Intru si eu rapid sa va urez sarbatori fericite tuturor, pline de bucurii si impliniri si tot ceea ce va doriti.
Va pup pe toate si pe toti piticii, le doresc sanatate si tot ce e mai bun pe lume.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Pisik06 spune:
Daca tot vorbesc singura
, sa va zic ce metoda am gasit de adormit Ana. Tati a brevetat-o si vad ca azi a mers si la mine, chiar la somnul de pranz (seara inca nu am testat eu, doar cu tati), care e horror de regula. Facut lapte, luat Ana, pus in pat, dat biberon, invelit Ana, intins tati/mami pe canapea langa patutul ei, ca si cum am dormi. Bea laptele si pe urma adoarme fara pas
, ceea ce pt mine e incredibil. Sper sa tina. Nu sunt eu f incantata ca ii dau lapte la pranz si ca are acest ritual, care tot o dependenta e pana la urma, dar decat leganat si plimbat prin casa 12,5 kile si urlat si facut circ....eu zic ca merita. Tot dupa o ora se trezeste ziua, dar readoarme repede, acum e langa tati in patul mare, sunt adorabili
Mami de minune mica
novus spune:
Hello !!!
Noi suntem super odihnite astazi ca am dormit pana la 09.30
asa ca astazi putem colinda !!
Ilinca, Sophihi arata bestial cu ochii rosi, verzi, mov , cum vrei tu !!si ce-mi place cum ii sta cu codite 
Mihaela 
bine ai revenit !! mi-e asa de jena ca nu am apucat sa te mai sun
dar sa stii ca mi-am propus doar ca mwereu aparea altceva si mai nou cred ca imi trebuie lecitina
Si eu zic ca Mariei ii sta f bine cu freza asta, la ce fata frumoasa are ii sta bine oricum 
Succes si tie in noul business, ma bucur ca ai gasit o solutie pt rezolvarea partiala a probl voastre si sunt sigura ca o sa te descurci !!
Vladimir e super fain si luminos ca de obicei, ma bucur ca ii plac scoicile, buna alegere !!imi pare rau ca nu l-am vazut live dar poate la anu'...
Millie, Nicky, felicitari si voua pt fetitele din burtici 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Admirat si familia Pisik de Craciun, faina gasca ati strans si se vede ca v-ati distrat de minune !! am admirat si tinutele Anei, cocheta ca de obicei iar mami super sexy 

Am uitat sa zic ca am vazut si pozele cu Iulia care e domnisoara mare deja
!!
Cami
O sa pun si eu poze mai incolo
Adee spune:
La Multi Ani Monnvas!
Felicitari Nicky si Millie pt. fetitele din burtica
Am vazut si trei fetite superbe Maria, Iulia si Sophia 
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
novus spune:
Gata, am reusit sa pun si eu cateva poze de acasa pt ca in deplasare am uitat aparatul
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/
novus spune:
Si sa nu uitam de sarbatorita zilei pe care am felicitat-o in direct dar vreau sa o urez si aici : sa ai parte numai de bucurii, viata sa te surprinda mereu placut si sa ai aproape mereu pe cei pe care ii iubesti !!

MONNVAS

inapreda spune:
Am admirat frumoasa familie Pisik. Sper sa fiti asa for ever 
Ada este, clar, fotomodelul odiseei
E mortala cum pozeaza ca un om mare! Sinteti o familie tare reusita. 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
mihaelacg spune:
salutare!
am intrat si eu sa va salut doar ca atat timp cat e maria treaza, nu prea am acces la laptop. e randul ei la desene. acum e pe olita![]()
revin imediat ce o adorm.
Bianca2503 spune:
Fetelor, astazi am fost la orfelinat. Am dus cozonaci,portocale si jucarii la copii.
http://bookbytero.blogspot.com/
V-am lasat sa cititi.
Au fost foarte draguti copiii de acolo, m-a bushit plansul bineinteles si m-am enervat cand am aflat ca nenea care avea grija de ei o facea din proprie innitiativa iar statul s-a gandit sa le taie si alocatia copiilor. Tara de kko.
O sa ma uit mai tarziu la poze. Acum trebuie sa hranesc Vladimirescul si sa ne spalam.