Zmeura de aur 2010

Zmeura de aur 2010 | Autor: Laura25

Link direct la acest mesaj

Pentru ca si la Hollywood zmeura se da inaintea Oscarurilor, pana deschide Mirela subiectul cu 'Cei mai iubiti ..." va invit la zmeura de aur.

Haideti sa incercam pe un ton civilizat, daca se poate cu umor si voie buna, fara rautati, sa zicem despre cei care ni s-au parut ca s-au remarcat de-a lungul anului ptrin-o evolutie mai degraba negativa pe forum. Cine a fost prea rautacios, cine a dat cu bata'n balta, cine a reusit sa enerveze cel mai mare numar de useri etc, etc ...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

aoleu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu vreau sa le dau zmeura rapid celor care au trisat la concursul cu pozele de vacanta, asa o chestie urata n-am mai intalnit

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Eu vreau sa le dau zmeura rapid celor care au trisat la concursul cu pozele de vacanta, asa o chestie urata n-am mai intalnit

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***

Cum au trisat? Adica eu nu-s la curent cu concursul, nu prea stiu despre ce este vorba, dar sunt curioasa cum se putea trisa (eu m-am lecuit de concursuri de la primul la care am participat si la care s-a trisat din greu si s-au facut multe nedreptati si de catre organizatori- precizezca nu era vorba despre un concurs de pe DC).
Eu am si nominalizari la Zmeurica, dar mai stau sa mai meditez nitzel

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

asa o chestie urata n-am mai intalnit

Din pacate da, am vazut la concursul cu 'I love DC' mai urat decat trisatul, comentarii si subiect de balacarit poze cu copii, doar pt ca propriile poze nu erau in top.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ilinca, au trisat trimitand la concurs poze copiate de pe site-uri profesioniste, pretinzand ca sunt pozele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:

Cum au trisat? Adica eu nu-s la curent cu concursul, nu prea stiu despre ce este vorba, dar sunt curioasa cum se putea trisa (eu m-am lecuit de concursuri de la primul la care am participat si la care s-a trisat din greu si s-au facut multe nedreptati si de catre organizatori- precizezca nu era vorba despre un concurs de pe DC).
Eu am si nominalizari la Zmeurica, dar mai stau sa mai meditez nitzel

18 luni
19 luni
Manole forever

Au pus fotografii luate de pe net

Laura, da, si acolo a iesit urat, din pacate :(

Mergi la inceput

Jaaalniiic! Ce patetic, sa pui intr-un concurs poze luate de pe net, la asta nu m-as fi gandit! O cana cu zmeurica pentru ei, in cazul asta!
(cealalta poveste, cu tipa aia ce inventase o poveste la serviciu ca sa ceara chipurile sfaturi, ca ea "nu poate sa taca la nedreptati" a fost si mai horror! Ei bine, daca s-ar da "zmeura" si la topice, ala e topicul pe care l-as vota ca fiind cel mai nesimtit/ rautacios de pe DC!)

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Hahhaaaaa ... nu ma mai bag. La zmeura de anul trecut mi-au sarit in cap fetele de la odisee, desi am folosit un ton civilizat (zic eu).

Asa ca anul asta zic pas, m-am mai indulcit si eu ... o fi de la sarcina???

mamma bis - o fetita si 39s+2 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Jaaalniiic! Ce patetic, sa pui intr-un concurs poze luate de pe net, la asta nu m-as fi gandit! O cana cu zmeurica pentru ei, in cazul asta!
(cealalta poveste, cu tipa aia ce inventase o poveste la serviciu ca sa ceara chipurile sfaturi, ca ea "nu poate sa taca la nedreptati" a fost si mai horror! Ei bine, daca s-ar da "zmeura" si la topice, ala e topicul pe care l-as vota ca fiind cel mai nesimtit/ rautacios de pe DC!)

18 luni
19 luni
Manole forever

e una si aceeasi persoana ilinca

mama de Carol (29.12.2008) si 10+

Mergi la inceput

Sdcristian, serios?! Si n-a fost scandal sau l-am ratat eu?!
Oricum, in acest caz facem economie la zmeura, daca e una si aceeasi persoana.

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput