Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (13)
Raspunsuri - Pagina 22
Dana15 spune:
Dragelor, va pup!
Sa aveti un Craciun binecuvantat! sa va fie sufletul plin de armonie, bunatate si speranta!
il astept pe Mos Craciun...o sa tot dau refreshuri la forum deseara; Uka, cand poti, cu sau fara poze...sa imparti cu noi magia momentului!
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
happy_uka spune:
nici nu stiu cum sa spun asta..
din pacate, prietenii mei inca nu au ajuns in Constanta, sunt tare amarata..
banuiesc ca ramane pe maine, imi pare rau
Knock, knock!
Who's there?
Marry!
Marry who?
Merry Christmas !
Carina put the C in Christmas !
monis5 spune:
dragelor sa aveti cea mai frumoasa noapte de anul asta! dovleceii sa primeasca de la Mosul bun si drag multe cadouri si toata lumea sa aiba caldura in suflet!
va pup cu drag
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka nici nu stiu cum sa spun asta.. din pacate, prietenii mei inca nu au ajuns in Constanta, sunt tare amarata.. banuiesc ca ramane pe maine, imi pare rau Knock, knock! Who's there? Marry! Marry who? Merry Christmas ! Carina put the C in Christmas ! |
nu te amari, se mai inzapezeste si Mosu' cateodata
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
monis5 spune:
Uka la noi Mos Craciun vine maine dimineata. Cred ca abia dupa aia ajunge la Constanta . Hai dragutzo nu fi suparata
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Uka la noi Mos Craciun vine maine dimineata. Cred ca abia dupa aia ajunge la Constanta . Hai dragutzo nu fi suparata Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun |
exact, si la noi tot in dimineata de Craciun vine Mosu' asa ca nu sunt motive de tristete. Abia au timp tripletii sa se trezeasca, sa bea o cafeluta si Mosu' bate la usa
Sarbatori fericite tuturor dovleceilor si parintilor lor !!!!
cristina_ana spune:
Uka, pai e mai bine maine!!!! Nu ma fii suparata. Doar se stie ca Mosul vine in noaptea asta! In seara asta erau sanse mari sa gasesti copiii dormind, si noi bineinteles ca vrem poze si cu ei!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
diamar78 spune:
Buna dragelor!
Am un pic de ragaz si nu puteam sa nu intru sa va urez si eu toate cele bune in ajunul Nasterii Domnului.
Nu ma pricep eu la urari asa ca va doresc sa petreceti frumos alaturi de cei dragi, sa aveti sarbatori linistite si sa ne gandim un pic si la adevarata semnificatia a acestei sarbatori, sa nu vedem in Craciun numai ca un prilej de a darui/primi cadouri.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
Dana15 spune:
Uka te pup, draga mea! maine este cea mai buna zi!!! clar!
hai, nu fi supi...
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
mary_07 spune:
Sa petreceti un Craciun minunat alaturi de cei dragi voua,in liniste si caldura sufleteasca!
Uka,tot raul inspre bine ,maine la amiaz vor putea iesi puii la o plimbare cu caruciorul .Doamne,ce frumos...
Craciun fericit,dragelor!
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 8+
Thank God it's Christmas !