Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (13)
Raspunsuri - Pagina 21
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Selenico www.udoerasmus.com/products/probiotics_infants_en.htm" target="_blank">astea A luat 2 doze de antibiotic in decurs de o luna si nu a mancat absolut nimic ...zile intregi (cu exceptia lapticului). a slabit 1 kg si eram terorizata ce o fi in stomacelul lui.Era numai voma si diaree de dimineata pana seara. Acum mananca de sparge , si-a revenit. Inca se scarpina in ureche ceea ce ma face sa ma gandesc ca nu e totul 100% vindecat dar vom vedea. Acum e bine Sarbatori fericite tuturor dovleceilor si parintilor lor !!!! |
merci!
n-am stiut ca a avut problemute David ....ma bucur ca si-a revenit si sper sa nu mai aveti probleme
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
happy_uka spune:
Mooa Lutooo ce-ti fac !!
Am www.youtube.com/user/waxiba1#p/u/0/BV4UyaPvSyo" target="_blank">un mesaj pentru voi, de la Santa
Knock, knock!
Who's there?
Marry!
Marry who?
Merry Christmas !
Carina put the C in Christmas !
lutoniana spune:
citat din mesajul lui happy_uka Mooa Lutooo ce-ti fac !! Am www.youtube.com/user/waxiba1#p/u/0/BV4UyaPvSyo" target="_blank">un mesaj pentru voi, de la Santa Knock, knock! Who's there? Marry! Marry who? Merry Christmas ! Carina put the C in Christmas ! |
Sarbatori fericite tuturor dovleceilor si parintilor lor !!!!
selen80 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Mooa Lutooo ce-ti fac !! Am www.youtube.com/user/waxiba1#p/u/0/BV4UyaPvSyo" target="_blank">un mesaj pentru voi, de la Santa Knock, knock! Who's there? Marry! Marry who? Merry Christmas ! Carina put the C in Christmas ! |
Da' cine il tot sabota pe Mosu cu bulgarii aia??
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
madyrizi spune:
am si eu o varianta de "de unde vine inghetata" si "cum se fac turturii".
http://picasaweb.google.com/madyrizi/NOUTATI1612?authkey=Gv1sRgCMX73bmzg7_QXA#
v-as pune si un colind cantat de reni dar nu vrea sa-l incarce.
cred ca renii il saboteaza pe moshu' .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mary_07 spune:
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 8+
Thank God it's Christmas !
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
Da' cine il tot sabota pe Mosu cu bulgarii aia?? de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
E, pai vezi cum ma provoci?
Knock, knock!
Who's there?
Marry!
Marry who?
Merry Christmas !
Carina put the C in Christmas !
suede spune:
,,Seara de asta seara,
E o seara mare
Seara lui Ajun
Si noaptea lui Craciun!"
VA DORESC UN CRACIUN MINUNAT,PLIN DE BUCURII SI ARMONIE!
CRACIUN FERICIT!!!
Mami si puiul asteapta
monica_dicut spune:
Uka, asa-i ca elicopteru era pt Zdrelica?? Nu de alta da cand il intreb ce vrea de la Mosu face cu dejtu ca elicea de elicopter . M-am scos
Super ca de obicei
Asteptam cu nerabdare pozici cu tine as Santa
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
Fetelor, multumesc frumos! Sarbatori fericite sa aveti, cu sanatate si bucurie, alaturi de cei dragi!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."