Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (13)
Raspunsuri - Pagina 15
cristina_ana spune:
Vaai, Vik, nu am facut nici un tort azi. Mai devreme vroiam sa va servesc cu tortul acesta:
http://entertainment.webshots.com/photo/2975955130104695517yavyFg
Este cel pe care l-am avut anul trecut, demential, cel mai bun tort mancat vreodata, dar m-am gandit sa nu interpretati ca va dau vechituri sa mancati
Azi nu fac tort, ca l-a apucat pe sotul meu postitul 3 zile inainte de Craciun! Adica inteleg sa vrea sa posteasca, dar nu 3 zile, ca asta e praf in ochi, ceva de genul "sa-mi spal repede pacatele inaintea sarbatorilor, poate am noroc si ma iarta Cel de Sus".
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
aricelul spune:
ma doare capul ... in fine ...
Raluk multa sanatate tatalui tau, sa DD sa se faca bine cat mai repede si sa petreceti sarbatorile asa cum trebuie cu veselie, armonie, impreuna cu cei dragi.
Sa inteleg ca Alex a lasat mopul de-o parte si s-a apucat de impodobit bradul ..ce sa mai ..de acum poti sa pui baza pe el
Luto, Dana
_
Ho ho ho ...vine Craciunul !!!
cristina_ana spune:
Tot nu se vad!!!!! Poate iti zic fetele mi pricepute ce e gresit, stiu ca era o smecherie prima data cand iti faceai album, dar numai stiu ce. Pe mine Techi m-a scos din ceata atunci.
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Si vroiam sa va mai multumesc si pentru toate cuvintele frumoase la adresa puilor mei!
POZE
POZE NOI
Dana15 spune:
Selen te pup, mami drag! eu am inteles ce ai vrut sa spui cu mesajul de ieri..ne placi pe noi, dar si pe mamicile din Dovlecimia...si nu vrei sa fi pusa in situatia de a alege! pentru mine este clar;
te mai astept cu povesti despre Alba ca Zapada
Katteryna ma bucur mult sa te vad! si sa simt optimisul din mesajele tale...ma gandesc adesea la voi...abia astept pozutele cu Principesa Rosa!
Diamar, Cecilia...multumim pentru grija si gandurile bune! da, este prima raceala a Anei, prima data cand ii curg mucii...credeam ca nu-i mare scofala sa aspiri mucii din nasul unui copil de 14 luni..hmmm! noroc ca mi-a explicat Lucia cum se abordeaza problema ...
Astazi este mai bine, slava Domnului! nu am mai sters nici un muc si nici nu a mai stranutat.
I-am dat vitamina C, un siropel cu Ecchinacea si propolis, am facut aromaterapie cu UE de eucalipt, iar seara i-am masat toracele si spaticul cu o crema speciala ce contine uleiuri esentiale binefacatoare pt caile respiratorii superioare infundate
Diamar, Mateiutul cum mai este? ce or fi cu bubitele acelea de pe fata?
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
Dana15 spune:
Meli, ai un super super baietel! Alex a fost super adorabil la serbare!
sunt convinsa ca audienta isi va aduce maimulta vreme aminte de el, decat de un alt copilas care a spus perfect poezioara...
iar, modul cum ai ales tu sa vezi situatia este de laudat!
ce mai face fetita din burtica? iti provoaca greturi, chestii, minuni? eee...asa's fetele...
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
katteryna spune:
Si eu sunt in ceata...Am mai debifat cate ceva, dc nici acum nu se vad o astept pe Techila sa ma lumineze
RAISA MARIA
Dana15 spune:
Iulika 29 de saptamani deja??! wow!
ma tot tin sa-ti multumesc pentru cuvintele frumoase de pe Picassa; barbatului i s-a umflat pipota-n el si s-a apucat si mai serios pe studiat arta fotografiei
cristina_ana spune:
Katerina, acum se vad! Mai, dar are papusica ta niste ochisori superbi!!!! Off, ce mult imi doresc sa sa faca bine de tot si sa nu mai suferiti niciodata, niciodata!
POZE
POZE NOI