Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Si sa va povestesc ceva dragut de azi. Eram in Carrefour cu copiii dupa mine, Si il vad pe Andrei cum fuge la un moment dat si se intoarce cu o punga de baloane. Mi le intinde si imi zice: Uite, mami, ti-am luat baloane ca e ziua ta!
Eu la casa, las punga de baloane deoparte, si cand vede Andrei ca nu vreau sa le platesc se pune frate pe un plaaaans!!!!!!! Din ala cu lacrimi, cu suspine, si striga pe acolo de se uita toata lumea la noi: "Maaami, eu ti-am luat baloane!!! E ziua ta, mami!!!!" Of, of, of, cine se gandeste si la mine sa imi faca ziua mai frumoasa!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ralu, te imbratisez, draga mea! si pentru ca imi esti atat de draga imi pare rau sa vad ca te consumi atata...pentru lucruri atat de putin importante...

hai, sa-ti spuna fata cum ii cu mahalaua! ca eu mi's sudista, ce naiba! din capitala Olteniei...Caracal land, stiti voi detaliile picante, nu-i asa?
deci, in sud, limbajul de mahala ii ceva de genul:
"fataaaa! ce dracu, fataaaaaaa! ca te sun de 10 minute! ce draq nu-mi raspuzi? nu vii cu mine in mol, fata? sa-mi cumpar si eu niste blugi lipiti pe c..r, sa-l vrajesc pe Gicu'"
"scuteala fata! sunt bizi! barbatul e plecat si-l astept pe Pandele..hi hi..sunt cul, nu? hi hi"

cam asa...intre timp una sparge seminte si alta-si scoate bucatica de hamburger dintre dinti...cu unghia aia lunga...falsa, bineinteles

Luci m-am spart de ras cu cocosul ala!

Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Si sa va povestesc ceva dragut de azi. Eram in Carrefour cu copiii dupa mine, Si il vad pe Andrei cum fuge la un moment dat si se intoarce cu o punga de baloane. Mi le intinde si imi zice: Uite, mami, ti-am luat baloane ca e ziua ta!
Eu la casa, las punga de baloane deoparte, si cand vede Andrei ca nu vreau sa le platesc se pune frate pe un plaaaans!!!!!!! Din ala cu lacrimi, cu suspine, si striga pe acolo de se uita toata lumea la noi: "Maaami, eu ti-am luat baloane!!! E ziua ta, mami!!!!" Of, of, of, cine se gandeste si la mine sa imi faca ziua mai frumoasa!

POZE

POZE NOI

Dragutul de el.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Katerina, daca nu poti sau nu ai timp sa iti faci album de poze, iti pot trimite pe PM parola de la albumul meu de pe Picassa sa incarci pozele acolo. Sa-mi spui daca vrei asa.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

am vrut sa destind atmosfera si m-am grabit cu postul de mai sus; abia apoi am citit cu atentie primele doua paragrafe:(

Doamne ajuta sa fie mai bine taticul tau, Ralu! multa sanatate!

si da, cred ca puiul mic a fost super dragut ajutandu-l pe Relu cu instalatiile

Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Am reusit! Am facut cont in picassa si am pus pozele la semnatura

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fete dragi...ma suparati rau!

Raluk draga mea...un umar si o sa treaca toate relele din lume! Si sa aveti Sarbatori Fericite! Pentru Lali nu e cazul sa te intristezi...pe bune acum. Iarasi s-a dat prea multa amploare unui subiect aiurea rau, iarasi s-a iscat cearta. Hai sa ne gandim la partea buna a lucrurilor si sa ne bucuram de copilasii nostri dragalasi!

Alex si tie pentru ca ai punctat bine. Iar Ukai un pahar de vin bun (da'mai pe seara) pentru ca a fost subtila ca de obicei!, te ajut si eu la curatat cojile de seminte...ca nah...asta e. Alex sper sa fie bine Zeina si sa va bucurati de Craciun.

Selen... nu te supara si nu pleca...mie imi place sa te citesc.

Nelaaaaaaaaaaaa ce dor imi era de postarile tale.

Dana cum se simte Ana?

Cristina...eu deja salivez cand ma gandesc la ce tort mananci tu azi de ziua ta..abia astept poze.

Si eu sper ca e ultima data cand mai reuseste cineva din afara sa ne strice atmosfera. Cred ca cea mai buna tactica e datul cu ignorol (Mely ). Ca altfel iar ajungem la tzatzisme si cuvinte de mahala....si cred ca nu e cazul.

Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Katerina, nu se vad pozele. Le-ai bifat sa fie publice?

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Cristina la multi ani fericiti, mami drag!
Am vazut ieri filmuletul cu Emma...este o dulceata de fetita! si l-am maivazut si pe Andrei la 1 an alergand prin iarba...aveti niste copilasi tare, tare reusiti!

iar faza cu baloanele...priceless! de lipit cu super glue pe corason!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna exemplificare Dana! Mortal dialogul...

Luto...ma duc sa ii citesc si sotului bancurile...sa vedem el intelege?

Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput