Moldovence aspirante sau gravidute(29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulicagar spune:

felicitari pt.bebe!am sa-ti povestesc despre nasa mea de cununie,care in urma analizelor facute a avut acelasi rezultat ca al tau,apoi a urmat amniocenteza cu acelasi rezultat.a urmat apoi calvarul si o hotarare de a risca si a pastra copilul.la nastere copilul a fost dus de urgenta la sp.sf.maria,unde surpriza:copil perfect sanatos!concluzia o tragi tu!eu zic sa mai ceri si alte pareri!despre medicii mai sus mentionati nu stiu ce sa spun.eu am o parere f.buna despre r.socolov,dar e parerea mea personala!iti doresc multa sanatate tie si puiului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croitorualin spune:

Multumesc de raspuns!

Rectific : riscul este de 1:186. Intentionam sa refacem triplul test in Iasi si sa mai cerem o parere.

Doamne-ajuta sa fie totul bine si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

happymum confirm. Miruna Mariuca a venit pe lume pe 24 martie, la 10,15. S-a nascut cu o greutate de 2800gr, 49cm si a primit 9 la nastere. suntem acasa, ne adaptam usor si sigur

Mergi la inceput

pupici pt.bebelina delphinas!iti doresc sa fie mancacioasa,sa doarma si cati mai putini colici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Delfinas felicitari pt micuta ta.....eu intru mai rar pe forum, insa asa dintr-o data mi-am adus aminte de tine si am vrut sa vad cum te simti......ma bucur enorm ca sunteti bine, santoase si cresteti frumos......aveti deja 2 luni si cred ca toata lumea este a voastra........cu greu am gasit subiectul......se pare ca moldovencele au intrat in concediu

Si noi suntem bine....avem 5 luni jumatate si peste 7,5 kg....mancam piure de legume la pranz si ne place sa stam afara
Pupici la toate moldovencele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Delfinas felicitari pt micuta ta.....eu intru mai rar pe forum, insa asa dintr-o data mi-am adus aminte de tine si am vrut sa vad cum te simti......ma bucur enorm ca sunteti bine, santoase si cresteti frumos......aveti deja 2 luni si cred ca toata lumea este a voastra........cu greu am gasit subiectul......se pare ca moldovencele au intrat in concediu

Si noi suntem bine....avem 5 luni jumatate si peste 7,5 kg....mancam piure de legume la pranz si ne place sa stam afara
Pupici la toate moldovencele!

MONICA, mamica de topmodela ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre!

''Cu mine se petrece ceva, O VIATA DE OM'' (Marin Sorescu)

multumesc tare mult Monica. da avem deja 2 luni si acusi 2 saptamani. lumea e de mult doar a noastra. am avut parte de o acomodare super usoara. deja are un program al ei.
ma bucur pt voi ca sunteti bine. si noua de place afara nespus de mult. ne place si la baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Delphinas, felicitari, sa fiti sanatoase amandoua

m-am trezit si eu mai tarziu, dar sper k nu supar

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

a-ti intrat in concediu fetelor?sau moldovencele nu mai vor copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_bb spune:

nuuu ..eu sunt aici cu speranta sosirii unui bb..dar mai intai astept venirea zilei in care pot face un test ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

UNDE SUNT MOLDOVENCELE?EU ACUMA AM VAZUT FORUMUL ASTA DE OBICEI INTRU LA NASTEREA UNEI STELE...NASTEREA IN ARCADIA IASI...HAIDETI FETELOR LA O VORBA NU VA PLICTISITI?

cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU

Mergi la inceput