Moldovence aspirante sau gravidute(29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sa destram clubul moldovencelor de multttttttttttttt..si mie imi pare rau dar asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

Pacat...dar nimic nu e pierdut...oricand poate fi pus pe picioare... noi moldovencele nu renuntam niciodata...de unde esti din moldova?

cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf1989 spune:

Salutare mamici si viitoare mamici cu ajutorul lui Dumnzeu ! Ma puteti trece si pe mine la aspirante..eu sunt din Iasi si merg la Arcadia la Dr. Scurtu Bogdan! Claudita te am vazut la Nasterea la Arcadia 7 si 8..eu nu m am am scris nimic acolo..din pacate nu ma incadrez inca..dar imi doresc cat de curand! Dupa name e posibil sa avem aceeasi varsta!
Scuze ca am scris asa mult
Va pup si multa sanatate! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Buna Laura sa stii k in aici pe forumul asta nu cred sa-ti mai rasp.nimeni,din cate am inteles majoritatea au uitat de net...imi si imaginez saracele cu bebe acasa nu prea mai ai timp de nimic...oricum de ce nu intri pe nasterea la arcadia?nu inteleg acolo suntem mereu active...si apoi daca ai sa nasti acolo cu atat mai bine!!!cand ai dpn?si da probabil avem aceeasi varsta...!!!te astept pe nasterea la arcadia daca vrei daca nu putem vb cu aici fara problemesi nu-ti fa probleme eu scriu mult mai mult ca tine cate odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf1989 spune:

Sunt doar aspiranta...ne dorim foarte mult un dar nimic pana acum..eu merg de obicei la Arcadia si de aceea e un fel decis..cand voi ramane insarcinata acolo voi naste clar ..din pacate inca nu pot scrie acolo pt ca as fi un fel si nu vreau asta..orcum va citesc regulat..suneteti simpatice rau va pup

Mergi la inceput

Sa va ajute DD sal faceti cat mai repede...noi te asteptam acolo...si asupra faptului ca suntem simpatice...eu cred ca suntem caraghioase...pline de temeri,nelinistite si pofticioasedar reusim sa ne dam sfaturi totusi...oricum astept vesti de la tine...sper cat mai repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKIDUSA spune:

Buna ziua, ma numesc Mihaela si sunt f noua. Am o intrebare, mai bine zis e o nelamurire: se poate produce nidarea fara sa apara acea scurgere maronie sau nu? Multumesc anticipat pentru raspuns!

PS. Sper ca nu m-am bagat ca musca in lapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Da, Mihaela, se poate.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

scuzati absenta, insa e motivata
noi suntem bine, Mariuca are deja 6 luni, mancam, suntem voioase, putin mucioase, dar trece.
bun venit noilor aspirante. sa treceti repede la statutul de mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salut scumpele mamici, gravidute si aspirante la titlul de mamica. sa va ajute Bunul Dumnezeu sa va indepliniti cat mai curand visul, sa nu va pierdeti speranta niciodata.
am o rugaminte la fetele tehnicute ce se ocupa de lista de pe prima pagina. as dori sa fiu stearsa din lista mamicilor. multumesc frumos si sa aveti cat mai multe vesti bune toate.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput