Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI ZUMZU!(148)
Raspunsuri - Pagina 4
blue_night spune:
Neata si de la noi! Si prezent la catalogul lui Tunde!

Felicitari, Adhnana, pentru cei doi puiuti! Sa fie sanatosi si sa iti aduca numai bucurii!
Noi tot in varianta compacta...
Am fost ieri la doctor - nimic nou sub soare, asteptam cu nerabdare sa se hotarasca domnisoara!
In rest, totul ok, am terminat si cu curatenia generala (am avut ajutoare serioase, nu ma certati, ca n-am facut eu totul
), si cu bagajul de spital - mai sunt ceva detalii de pus la punct, dar tot ce era important este rezolvat. De acum incolo doar sa vrea domnisoara sa-si paraseasca [piscina preferata (in care oricum nu mai are prea multa apa, dar vad ca ea inca este multumita
)
Va doresc o zi minunata si va tinem la curent daca se intampla ceva!

Anca
in saptamana 39 cu
Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
MariaG spune:
Mai, de umidificator vroiam sa zic, eu am luat cand s-a dat drumul la caldura unul ieftin rau (tuseam seara si noaptea in restul zilei n-aveam nimic), cred ca vreo 65 ron am dat pe el si s-a simtit imediat. Acuma sta in cutie ca de cand ne-am mutat in noiembrie n-am mai avut nevoie. E cu abur rece si cred ca are si functie de ionizare si are rezervor de 900 ml, tine cam 7-8 ore. L-am luat de la un magazin de asta care are produse resigilate.
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
Lorich spune:
Carmen cum esti? Esti ok, da?
Eu sunt pe site-uri cu umidificatoare..mi-am prins urechile rau..abur cald, abur rece...de care???? Stiu ca ati vorbil aici, dar eu n-am retinut, ca deh..am mucegai in camera....adica aveam
maria te deranjez cu intrebari:
- de c ee mai bun aerul rece? cel cald fav. bacteriile?
-de firma e?
-ce e cu ionizarea?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
36+
blue_night spune:
Uitasem... Legat de doctori si perioada asta cu sarbatorile.
Si doctorita mea o sa fie plecata intre Craciun si Revelion (si stiam de la inceput ca s-ar putea sa se intample - na, oameni sunt si ei, au dreptul sa-si ia concediu ca noi toti). Dar am vorbit cu ea, i-am spus de mult timp ca nu vreau provocare, cezariana programata sau mai stiu eu ce manevre si ieri mi l-a prezentat pe dl. doctor in grija caruia ma lasa in perioada respectiva. I-a povestit inclusiv ce mai vorbisem noi legat de cum as vrea eu sa decurga lucrurile daca totul e ok, au facut impreuna ecografia, foarte frumos mi s-a parut.
Asa ca, sfatul meu pentru cele care ramaneti fara doctori in perioada asta este sa vorbiti cu ei sa va lase pe mana altcuiva in care au incredere, cat sunt plecati. Asa mi se pare normal si firesc, chiar daca nu nasteti, tot puteti avea o problema (Doamne fereste!) si nevoie de un consult sau de un sfat. Nu mi se pare ok sa stati fara doctor si sa sperati ca nu se intampla nimic pana se intorc ei, ca nu se stie niciodata...
Tare sunt curioasa ce o sa aleaga domnisoara mea: pe doamna doctor sau pe domnul doctor???
Anca
in saptamana 39 cu
Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
gabrielaromt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Carmen cum esti? Esti ok, da? Eu sunt pe site-uri cu umidificatoare..mi-am prins urechile rau..abur cald, abur rece...de care???? Stiu ca ati vorbil aici, dar eu n-am retinut, ca deh..am mucegai in camera....adica aveam maria te deranjez cu intrebari: - de c ee mai bun aerul rece? cel cald fav. bacteriile? -de firma e? -ce e cu ionizarea? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+![]() |
Al meu sot s-a tot uitat, dar inca nu a luat, si el zicea tot de cel cu aer rece, dar nu stiu de ce, dar daca a ajuns la concluzia asta, eu il cred...
Gabriela
34 saptamani
Tudor
deea_sav85 spune:
Buna dimineata burtici
, azi am fost mai lenesa, dar sper sa recuperez pe parcurs ca mi am propus sa ma apuc de curatenie ca diseara se impodobeste bradul.
32+ viitoare mamica de Radu Andrei
bebelusi spune:
Andri ai grija mare cu umidificatprul pentru ca eu l-am stricat, o sa iti explic si de ce. Avea apa in el si mama l-a mutat dintr-un loc in altul si a curs apa din el pe unde nu trebuia si s-a ars ceva pe acolo, imi e o ciuda de mor. Poate nu se intampla asa la toate, dar mare grija
Despre unghii stiu si eu ca trebuie sa nu fie ojate, cand te duci sa nasti, ca trebuie sa se vada reactia la anestezie
Nu cred ca v-am zis ieri, am fost la orl-ist si am o sinuzita urata si iau antibiotic 
nu degeaba ma vaiet la voi de atata timp ca sunt racita de 2 luni
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
sicuta13 spune:
Fetelor, va invidiez pe cele care mai puteti umbla pe afara, noi avem interdictie, col scurtat + contractii ocazional
asa ca singura distractie e pc, tv #351;i dat ordine sotului

Cate lucrusoare aveti pentru bebei, eu am luat doar ceva decoratiuni pentru camera si va dau pe voi exemplu sotului.
Abia astept sa treaca timpul, sa tin bururuza sanatoasa in brate, parca sunt insarcinata de 1 an... i-au injectii cu heparina de la 6 sapt. si le voi lua inca 6 dupa nastere
Cris
florintunde spune:
| citat din mesajul lui andri31 stiu ca s-a dezbatit subiectul de nenumarate ori NU aruncati cu rosii m-am hotarat sa iau si eu umidificator de camera deoarece la mine e suuuuper uscata atmosfera , incl eu ma trezesc dimi cu nasul rupt de uscaciune. ce recomandati? apa rece , calda , o marca.. ceva , orice ! uite asa imi fac si eu cadou de Craciun !!!! va rog , nu ma lasati ![]() mami 33 Amalialumina si putere mandra dulce |
Tunde
31 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
andri31 spune:
| citat din mesajul lui missmj Neatza burtici ! ![]() Am banuit eu bine ca o sa dorm bustean, eram prea obosita.m-am trezit eu pe la 5.30 cu ditamai arsura,am bagat un dicarbocalm si am adormit la loc.M-am mai trezit la 10. ralu oricum esti frumusica tu,nu-ti face griji de culoare ![]() carmen 36+ cu Andrei |
carmen nu lua dicarbocalm. Ia mai bine Rennie.
Eu chiar acum sunt la o "masa" de rennie.(de la maio+usturoi mi se trage)
mami
33
Amalialumina si putere
mandra dulce