Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI ZUMZU!(148)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Mi-am adus aminte sa va intreb ceva.Am avut azi nopate niste arsuri groaznice la stomac,primele din sarcina.Dar numai daca stateam pe stape,pe parti parca ma mai lasau.Ati patit d-astea?

34+ cu

Vineeeeee!!! +/- 26zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

da ana am patit , dar am avut mom cand nu ma lasau nici daca stateam pe parti , sunt normale

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Eu sper sa ma inscriu la lista de Martisor, nu de Revelion

30+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

ralu f tare

mayane tu mai ai ....mai sunt altele in fata ..stai la coada , da?

aditza37+ mihai

Mergi la inceput

dragelor eu va urez noapte buna , fara dureri si alte alea ...
ma uit la film pe protv

tuturor

aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

La coada cu mineeee!!! Abia de la 1 ianuarie intru in prenatal, cica e interzis prin lege sa nasti inainte de prenatal Nici nu-mi doresc, nici nu planuiesc. Bebe mai are de facut niste dansuri tribale la mine in burtica

30+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Daaa, vad ca pe 30 e inghesuiala mare, vorba Mirelei sa facem o listuta Doar daca nu ne-or juca feste kupiii, sa ne trezim ca vor mai devreme

Nah, eu ce sa zic, nu eram amatoare de revelioane prin spital, nu de alta, da' daca asa-mi merge tot anu' dupa aia?! Stiu ca-s stupida cu superstitia asta da' nah.. oricum o sa tin banii dr.-ului in buzunar, nici nu ma gandesc sa-i dau mai devreme, macar sa fiu bogata anu' ce vine

Adita, multumesc

Lucia, da..sa zicem ca m-am decis, azi cand am ajuns la dr. nici macar nu m-a mai intrebat daca vreau natural sau ba, s-a considerat direct cezariana Acum ce sa zic, am mai citit pe net si din ce-am vazut, toate care aveau col posterior ca al meu (care asa va ramane cred pana la nastere), au avut travaliu ff dureros, lung si s-au rupt ingrozitor. Asa ca...nu ma risc, mai bine ceza si gata.

Shubulina, arsuri am si eu, oribile de vreo saptamana..si mi-am pierdut speranta sa ma lase pana la nastere. De ex. acum am baut o gura de ceai de tei, si gata arsurile. Trebuie sa ai grija ce mananci, sa nu fie mancare grasa, acidulata, iute, fructe, etc. Si noaptea daca te apuca sa dormi cu capul mai sus ... in rest, alte remedii eu una n-am gasit.

Ah, si-am uitat sa-i zic felicitari Roxanei pt. bebelina si pentru travaliul usor. Sa fiti sanatoase si sa va bucurati una de cealalta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAPITOLUL 149

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 9 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Eu pana la urma l-am comandat pe www.buburuza.com/in-casuta-mea/mediu-si-supraveghere/umidificatoare-si-sterilizatoare/umidificator-clima-relax?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link" target="_blank">asta , n-am putut sa rezist s anu iau si cu ionizare; acuma..nu stiu sigur de care abur are, cald sau rece, dar il las asa. Sper sa fie bun, ca o o caruta de bani.

V apup, am fugit, da' fugiiit, la nani ca pic.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

eu il am pe www.buburuza.com/in-casuta-mea/mediu-si-supraveghere/umidificatoare-si-sterilizatoare/umidificator-digital" target="_blank">asta

l a cumparat al meu anul trecut

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 9z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mirela si cum este umidificatorul tau? e zgomotos? sunteti multumiti de el?

Gabriela
34 saptamani Tudor

Mergi la inceput