Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI ZUMZU!(148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Monika;sa de DD sa tinem bubele in burta pana atunci..caci avem gasca faina pt atunci

odihma placuta

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

aaa....mancarea o face soacramea si asa cand e acasa nu o scoti din buc , la munka bucatarie acasa la fel ...m.am scos ...curatenie ?? eu nu pot mare lucru asa ca voi face la noi in camera vineri putin , lenjerie aspirator , praf etc si am scapat

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Hai mai fetelor,reveniti-va.Uite,eu astept cu maaare nerabdare si Craciunul si Anul Nou.De ce?Simplu...dupa,mai e un pic si vine baiatu lu mama.Un pic mai e.
Hai,mobilizarea!!

Adevaru ca e nasol rau in ultima luna...ma simt cam praf,trosnesc si pocnesc toate,energie vreo 2-3 ore dupa aia pauza.

34+ cu

Vineeeeee!!! +/- 26zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iubita.mara

felicitari fetelor care au nascut si bebelusilor care au vazut lumea si pe dinafara nu numai din burtica mamicilor lor.am fost si noi la controlsi avem 2167 gr.suntem mici pe langa voi dar o sa crestem si noi.bucuria mea cea mai mare este ca oftalmologul mi-a dat unda verde pentru nasterea normala ( eu am glaucom congenital la ambii ochi ) asa ca sa speram ca totul va fi bine si nu va fi nevoie de cezariana.
in rest sunt foarte depresiva si plang toata ziua.orice mi se pare ca este spus aiurea, nu mai tin deloc la gluma si mi se pare ca toata lumea are ceva cu mine.dar nu va mai stresez cu problemele mele ca le aveti voi pe ale voastre ( de aia nici nu am mai scris)

................................................
30+ alexandru stefan
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

IUBITA;Noi la 30 sapt aveam 1500 gr...cum sa fiti mici?
lasa ca-ti joaca feste hormonii..trece si asta

Mergi la inceput

stiti ce fac eu ? ma uit pe you tube la nasteri si deja ma luat asa ...nu stiu cum sa zic ..o frica si mai mare

aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Hai mai fetelor,reveniti-va.Uite,eu astept cu maaare nerabdare si Craciunul si Anul Nou.De ce?Simplu...dupa,mai e un pic si vine baiatu lu mama.Un pic mai e.
Hai,mobilizarea!!

Adevaru ca e nasol rau in ultima luna...ma simt cam praf,trosnesc si pocnesc toate,energie vreo 2-3 ore dupa aia pauza.

34+ cu

Vineeeeee!!! +/- 26zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Ana esti super tare...imi place de la curatenie la bucatarit si facut detoate... bravo tie..

34 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Shubulina;pai tocmai asata e ...Eu-S pe dos acum.. Cand sunt normala s f energica si ma pregatesc cate o sapt cu bunatati...curatenie bec si luna..fug sa caut cadouri..sa le fac surprize frumoase celor dragi...da acu..sunt ca un elefantel...n-am energie.....vreau sa fiu lasata in pace!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Hai,mobilizarea!!

34+ cu

Vineeeeee!!! +/- 26zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

e nasol ..pe mine una ma omoara asteptarea asta si am fel si fel de ganduri , si teama si emotie si uite asa
niciodata nu mi.a placut sa astept ceva ...inebunesc cand eram mica si mai imi zicea mama ca nu stiu in ce zi mergem undeva sau plecam in excursie ,nu mai dormeam noaptea >))...sunt nerabdatoare

iubita.mara si noi tot 1500 kg aveam , asa ca stati f bine

aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Shubulina;pai tocmai asata e ...Eu-S pe dos acum.. Cand sunt normala s f energica si ma pregatesc cate o sapt cu bunatati...curatenie bec si luna..fug sa caut cadouri..sa le fac surprize frumoase celor dragi...da acu..sunt ca un elefantel...n-am energie.....vreau sa fiu lasata in pace!

Exact senzatia asta o am si eu; vreau sa treaca repede Craciunul asta fara prea mare agitatie, fara cadouri, sa ma lase toata lumea in patul meu... sa treaca timpul repede si sa vina buburuza mea;
Apropo de asta m-au luat si pe mine nebuniile gen Mirela, pana nu imi vad fata in brate sanatoasa aprope ca nici nu imi vine sa mai cred cand zice doctorul ca totul este bine;

34 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Maimutzica fetita voi avea
Felicitari Sunshine, sa va bucurati de Alexandra Maria

In afara familiei, nasilor si prietenilor apropiati, le voi spune tuturor sa vina dupa 1 luna... dac#259; se supara le va trece...
Am niste pofte foarte ciudate: vin fiert, pina colada, cherry de zici ca eu as fi mare amatoare
Maine mergem la eco, la ultimul control in urma cu 2 spat., bubu avea 1,900 sper sa fi ajuns la 2,500

Cris

Mergi la inceput