Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI ZUMZU!(148)
Raspunsuri - Pagina 16
aditzaC spune:
ce liniste este pe aici
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
37+
mihai
florintunde spune:
Maimutzica;ma bucur ca est bine...sa dea DD sa fie totul in regula
ce bine ca te-ai mumoasa Eu abia pe 28 am prins loc pt vopsit
Abramburika/Zumzu..unde-i ceaiul de zmeur???????ulei de ricin?![]()
![]()
ceai de millefolium...
Tunde
31 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
aditzaC spune:
maimutiza
felictari pt rez bune ..sa iti fie de bine
as vrea si eu sa ma tund si sa ma vopsesc dar am lasat astea dupa ce voi naste , acum nu mai prind loc la coafor este full si din pacate nu am fc prog din timp , asta e
fetelor eu nu am chef de nika ...de sarbatori , de brad, de pregatiri , musafiri 
, as face orice sa treaca zilele astea mai repede si sa imi tin puiul in brate
...anul asta ca niciodata , culmea ca nici al meu nu are chef de nimik

aditza
37+
mihai
shubulina spune:
Aditza,lumea e la curatenii,gateala (brad sau mancare).
Tu ce pazesti?![]()
34+ cu

Vineeeeee!!! +/- 26zile
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditzaC maimutiza felictari pt rez bune ..sa iti fie de bineas vrea si eu sa ma tund si sa ma vopsesc dar am lasat astea dupa ce voi naste , acum nu mai prind loc la coafor este full si din pacate nu am fc prog din timp , asta e fetelor eu nu am chef de nika ...de sarbatori , de brad, de pregatiri , musafiri ![]() , as face orice sa treaca zilele astea mai repede si sa imi tin puiul in brate ![]() ![]() D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu ![]() aditza 37+ mihai |
Nu esti singura cu problema asta
SA MA IERTE CEL DE SUS
..DA N-AM CHEF NICI DE UMBLAT NICI DE PRIMIT MUSAFIRI
Tunde
31 saptamani
04.03.2004
ocsanica80 spune:
Nici eu nu am chef de absolut nimic
; stau in pat cu toate ca am o gramada de treaba, dar am avut o zi incredibil de proasta
...
34 +
Maria-Sofia
Roxana
monika_bt spune:
Sunt si eu pe aici...il ascult in surdina pe base asta cum ca nu ne vor asta in spatiul Schengen...Stim noi de ce...cred ca el nu stie sau nu vrea sa stie...In fine!
Maimutika, felictari ptr bb grasun...Noi nastem cam odata...si Tunde, Ziki, Vas, Wudy, Deea...Ce bine ca suntem mai multe!
In leg cu neamurile...nu cred ca voi scapa...mai ales de soacra-mea zilnic
...celelalte neamuri le tin in bucatarie, in camera la bebe 2 minute si atat.![]()
Eu ma intind in pat de acum ca am profitat ca sotul e la munca si apoi abia in prima zi de Craciun se mai duce si am coborat pe aproape sa-i cumpar ceva simbolic sa-i pun sub brad...si s-au facut aproape 2 ore de stat in picioare si ma cam resimt...Pana la urma m-am limitat la o crema de ras (pe care parca o mananca pe paine...dar, de! e cadru militar si nu are voie cu barba, asa ca-l inteleg) si o pereche de sosetele ca si pe astea le rupe imediat si are nevoie mereu de altele noi. I le voi pune vineri noapte sub brad sa le gaseasca dimineata cand se trezeste sa mearga la servici.![]()
Ma uitam la necajitii din Bacau, din blocul cu explozia, saracii,cu pompierul ce a salvat un barbat din explozie, si ma gandeam ca uite asa il trimit la servici si nu stii ce-l asteapta acolo...si ptr ce? ca lucreaza pe nasturi! Eh, Romanica, Romanica...
Gata, burtici, va las cu bine si ne forumim maine. Sa ne vedem sanatoase, in formula completa.![]()
V-am pupat si o noapte linistita...ca si asa e fara luna!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
30+
iubita.mara spune:
felicitari fetelor care au nascut si bebelusilor care au vazut lumea si pe dinafara nu numai din burtica mamicilor lor.am fost si noi la controlsi avem 2167 gr.suntem mici pe langa voi dar o sa crestem si noi.bucuria mea cea mai mare este ca oftalmologul mi-a dat unda verde pentru nasterea normala ( eu am glaucom congenital la ambii ochi ) asa ca sa speram ca totul va fi bine si nu va fi nevoie de cezariana.
in rest sunt foarte depresiva si plang toata ziua.orice mi se pare ca este spus aiurea, nu mai tin deloc la gluma si mi se pare ca toata lumea are ceva cu mine.dar nu va mai stresez cu problemele mele ca le aveti voi pe ale voastre ( de aia nici nu am mai scris)
................................................
30+
alexandru stefan
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ocsanica80 Nici eu nu am chef de absolut nimic ; stau in pat cu toate ca am o gramada de treaba, dar am avut o zi incredibil de proasta ... 34 + Maria-SofiaRoxana |

TUNDETunde
31 saptamani
04.03.2004
aditzaC spune:
ana...stiu ca toata lumea se pregateste ![]()
....asta e , la anul poate voi avea alta dispozitie

tunde

aditza
37+
mihai