Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Probabil ca exista o regula - aceea ca daca vrei sa faci ceva si te si consumi f tare pt asta nu-ti prea iese. Adica, eu ieri trebuia sa fac ordine si curatenie prin casa, azi sa termin si maine mancarea pt ziua taticului. Ei, ieri Ioan, ca niciodata, nu a dormit deloc, deloc. Dar nici n-a stat cuminte singurel. Doar in brate era fericit si linistit. Tocmai seara, cand trebuia sa-i fac baita a adormit tun. Acum doarme, as putea sa fac cate ceva, dar nu mai am nici un stres

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Probabil ca exista o regula - aceea ca daca vrei sa faci ceva si te si consumi f tare pt asta nu-ti prea iese. Adica, eu ieri trebuia sa fac ordine si curatenie prin casa, azi sa termin si maine mancarea pt ziua taticului. Ei, ieri Ioan, ca niciodata, nu a dormit deloc, deloc. Dar nici n-a stat cuminte singurel. Doar in brate era fericit si linistit. Tocmai seara, cand trebuia sa-i fac baita a adormit tun. Acum doarme, as putea sa fac cate ceva, dar nu mai am nici un stres

Mergi la inceput

Heeei, ce-i cu forumul asta? Va dati seama ca n-am vrut sa trimit de 2x. Asa ca scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Neata trupa,
La multe lunitze sanatoase si pline de gangureli sarbatoritilor de azi

Bebecris ma cam pui pe ganduri cu vaccinul asta..eu deja ma stresez de pe acum si vaccinul il facem in ianuarie

Be_one pe primul loc e bebe,curatenia o mai facem noi...si oricum cand faci planuri nu iese nimic cum trebuie,nu-i asa?

In legatura cu cat mananca bb eu habar nu am,cat papa...papa...e bine ca i-a cum tr in greutate...oricum maine mergem la pediatru si vedem mai exact ...avem emotii

Alesia aseara dupa baitza a adormit bustean,la san...dar mai tarziu s-a trezit in urlete...o durea burtica,mama lor de colici,eu credeam ca a scapat de ei,ca de vreo 8 zile nu mai avea nik...asta e..dam inainte

Cu adormitul....ei bine,pe la inceputuri am invat-o plimbata prin casa,dupa, adormea la san ,iar mie i-mi convenea ca adormea repede,dar acum a revenit la primul obicei...e naspa rau...ma doare un shold de cat am mers aseara prin casa,bine si pt ca nu se linistea de la durerea de burta....

Spor la bucatarit si la curatenie,sa va lase bebeii sa terminati treaba

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Intrebare pentru fetele din Timisoara - in Iulius mall gaasesc hainite Iana?

toate fetele

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Beau si eu o cafea cu voi, rapid, apoi fug la treburi, cat 'oi putea. Nu va zic ca deja nu se vede ca am facut curatenie..tocmai ce ziceam, ca as vrea s-o vad si eu p-aia, sa tina mai mult de-o zi...de unde atata fericire?!

nastasie, multa sanatate lui Razvan! Nu e obligatoriu sa ia si Calin, ori poate sa faca o forma f. usoara - in mai a avut baiatul unei colege, de varsta alor nostri si mai avea un bebe de 4,5 luni - bebe a luat ceva de la frate-su, insa i-au aparut doar vreo 5-6 bubite pe tot corpul si nu a dat semne ca l-ar deranja.

Ramona, l-am luat de la Minione, de langa Muzeul de istorie - aveau niste carusele tare dragute, cu maimutoi din plus, colorati, intre 69-89 roni, mai ieftine decat pe net.

Donna, am tot vrut sa-ti trimit PM si nu apuc...da' o fac eu!

Tot vorbiti de cat mananca bebeii...daca iau in greutate si-s fericiti, eu zic sa nu va mai stresati atata cu cantitatile, nu are sens. Fiecare bebe e unic. Pai eu ar insemna chiar sa ma urc pe pereti...in timpul zilei mananca intre 350-490 ml de LP, iar de seara pana pe la 10-11 dimineata tocaie la tzatzele mele la greu...si daca incerc sa scot ceva cu pompa din ei, nu ies mai mult de 10 ml ori doar cateva picaturi. Dar e clar ca bolfosenia gaseste ceva mai mult acolo, nu? Ca doar nu traieste la aproape 7 kile doar cu laptele ala praf... Acum se uita la babyTV, e in leagan...mi-e draga de numa', cum ma uit la ea, cum zambeste. Se pare ca s-a trezit si Iustina, se aude ceva din camera ei...n-am mai dus-o la gradi sapt. asta, nu avea rost.
Va pup si va doresc o zi buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele
Emyly a plecat la serbare cu alti copii ca ea... cu autism, e cu fetele care lucreaza si e in siguranta
Petru e ...exemplu de baiat cuminte
incep sa ma organizez pt pregatirile de Craciun care vor fi in familie, acasa, sper sa ne lase "talibanii" sa facem ce ne propunem

despre muscat la san...am experienta, insa e o faza... si ma musca atunci cand ma usturau sfarcurikle de imi venea sa tip, am folosit protectii, desi tot durea...dar acum e ok nu mai musca

Petru "vorbeste " cu abtipildurile de pe perete, cosmontauti, planete...rade si se intinde sa fie luat in brate, se bucura si ii place sa ma vada ...dansand...se uita dupa Ema, adoarme singur in patut...nu intelegeam cum e cand povesteau altii

va pup si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Kiti, in mall nu stiu daca gasesti dar este magazin Iana in centru, langa opera, pe Alba Iulia, daca stii straduta si mai este un magazin Iana in centrul comercial Kapa, langa mall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

lora, ce bine ar fi sa fie numai atat sau DELOC.curatenie sa se cunoasca.e ca o bomba in permanenta la mine.strang pe o parte si se face pe alta si m-am saturat.nici eu nu-l mai duceam pe razvan saptamana asta cu sau fara varsat de vant.dar nu va zic ca imi mananca inima si sufletul si viata acasa cu amandoi.dar ii iubesc ca sunt ai mei, dar nu mai pot.zilele astea mi-am propus sa ies la shopping.cred ca vineri dimineata.si il las pe tati cu amandoi ca plecam cu razvan dar daca nu are voie.va dati seama, SINGURA.
lora, si eu cred ca e mai mult lapte decat scoate pompa, altfel nu s-ar satura, sau nu ar lua in greutate.
dar acum daca razvan are varsat si calin inca nu stiu, oare pot sa-i fac baie?nu stiu, intreb si eu, daca are vreo legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

... m-am intors... linistea costa, iar pe mine ma costa destul de mult: tocaiala non-stop, rontaiala, tras de san in toata directiile... Azi dimineata s-a speriat ca a stranutat tati si si-a tras capul in spate dar a uitat sa dea drumul la san... va imaginati ce durere?
acum e tot mufat.

Lora . la noi e cam invers, noaptea papa rar si bine, dar ziua ma rontaie intr-una si pare chior de foameee.
Eram plina de teorii inainte sa nasc si acum parca-s o maimuta cu puiul agatat de san . Alternativa ar fi sa-l las sa urle si asta chiar nu pot. Curatenia e un vis, in ultima vreme lipsa ei este singurul lucru care ma mai poate indispune.

Mari... ce baiat cuminte ai

Nastasie... sa treaca repede bubitele si sa dea Domnul sa nu ia si Calin!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput