Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, poti sa-i faci baie linistita, chiar si lui Razvan. Doar sa fie mai putin calda apa si sa nu stea mult, de preferat dus rapid, ori intrat in cada/iesit. Eu i-am facut Iustinei, apoi am tamponat-o usor cu un prosop moale. Eu faceam cate 2-3 dusuri/zi, ca sa scad febra - la mine, vorbesc.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

deci pot si lui razvan.ca saracu l-am sters eu ca avea tone de straturi de mixtura mentolata, dar una e sa-l spal.macar un dus scurt.lui calin ma riscam sa-i fac ca deja e a treia zi si e zi de baie, eu 2 fac pauza a 3 il spal.
multumim de incurajari.
ma duc sa hranesc copiii si apoi sa mai strang cate ceva ca oricum pana diseara e la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare harnicutelor!

Azi sunt si eu cu amandoi acasa, ma gandeam ca mai e gradi azi insa cica nu. Si uite asa mi-am gasit o treaba in plus, pe care credeam ca o fac maine: facut papa serios, cand e Bia acasa trebuie sa existe musai felul 1 si 2. Felul 3 e un kinder si felul 4 apa.
Noroc ca Darian e un cuminte, a facut saracul un kk monstru de-a dreptul pe la 9 si a adormit instantaneu...si de atunci doarme si am putut sa ma ocup de papa.

Ieri a venit mosul la tati la servici, cu multe dulciuri, si a mers Bia si a spus o poezie si era tare mandra ca a luat si cadoul lui Darian.
Si tot ieri ne-a facut tati surpriza si a venit cu bradul acasa... si a intrebat daca-l mai pune la rece sau il baga in casa sa-l impodobim...va dati seama ca am lasat totul balta si am ornat bradul. Bia a trebuit sa puna cele mai multe globuri si a fost atat de fericita de nu mi-a mai trebuit nimic atunci cand o priveam. Chiar de fericire canta fara sa-si dea seama...ce mi-as putea dori mai mult.
Si dupa ce l-am impodobit, am aprins luminitele si l-am pus pe Darian in pozitia semiculcat de la carucior in fata bradului, si a facut niste ochi maaaaari si a inceput sa "vorbeasca" cu luminitele. Si a stat acolo "uitat" ca noi astialalti am putut sta la masa linistiti. Fac si eu ca Mari, eu nu stiu ce inseamna asta, Bia nu a comunicat cu nimeni si cu nimic pana tarziu, abia acum vad si imi creste inima.

Cat despre adormit, Darian adoarme numai leganat, ori in carut ziua, ori in brate si apoi pus in pat. Or sa se dezvete ei de toate, in timp...cand sa-i mai legeni daca nu acum, eu ma bucur chiar daca uneori mi-e greu, caci stiu ca timpul trece si momentele astea nu se mai intorc. Ma uit la Bia care e un omulet de-acum si nici nu-mi mai aduc aminte cum era bebe. Si e fetita, inca mai sta la pupat si alintat, insa baieteii, eu stiu... profit si-l tin in brate cat pot si-l pup tot.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Spor la treburi! AM venit sa-mi "laud" si eu mandruta! Seara cad rupta! O i-au langa mine si o pun sa suga: molfaie sanul cate o ora!
Plec sa fac un borsulet, ca a adormit!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ziua buna si de la noi si sarbatoritilor de astazi.
Am avut o noapte linistita, somn de la 21.30 la 06.15, fara intreruperi. Apoi de la 06.45 la 09.00 cand s-a trezit vesel si pus pe joaca cu mami.
Vad ca sunteti si voi in pregatiri..la noi avem noroc ca suntem ajutati si pe partea de curatenie si pe cea de gatit..deci am cam scapat de 'povara' asta.
Nastasie imi pare rau pentru avalansa de bubite, multa sanatate piticului.
La noi de vreo 2 saptamani s-a imbunatatit toata situatia..atat cu somnul de noapte care e lung si cursiv cat si cu adormitul ..a inceput sa adoarma singurel si ziua si noaptea..rar mai vrea adormit in brate si nu-i refuz niciodata..are si el nevoie de apropiere. Deci lucrurile merg foarte bine, nu mai de ce sa ma plang.. Colici nu mai avem deloc..multumesc lui Dumnezeu suntem pe drumul cel bun.
Bulina e acum afara cu bunica ca vremea e superba la Iasi..deci am ceva timp sa va mai citesc.

Va pup si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna ziua dragi mamici!

eveline, citeam mesajul tau despre copii si bradut si parca mi-a mai venit si mie keful de Craciun, ca pina acum numai la asta nu m-am gindit...
si ai dreptate cu ce ai zis despre bb si trecerea timpului. ne kinuim acum cu reguli si programe, si ne trezim apoi ca nu ne-am bucurat suficient de momentele astea.

ma duc si eu la treburi, ca pina la ora asta n-am facut mai nimik. am reusit doar sa montez ultima perdea si cam atit.
vreau sa fac si niste cartofi taranesti ca am pofta.

o zi cu spor!
si nu va obositi prea tare!

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

buna ziua tuturor!

si la noi a fost o noua noapte linistita, cu dormit de la 23 la 7, fara intrerupere, slava Domnului Am observat ca atunci cand plange si daca ii pun foenul, se opreste.Dar cum opresc masinaria,incepe iar sa planga de burtica.
Mai3 si alea 5 min cat stai cu foenul, il indrepti spre bb sau nu are importanta unde bate aerul? Voi incerca si eu diseara,sa vad daca reuseste sa adoarma de la galagia asta,ca am un foen extrem de galagios
Si pe mine la musca Alexa de sfarcuri, cateodata. Pot spune doar ca nu e deloc excitant Mi-e groaza de momentul cand va avea dinti si daca inca va fi alaptata
Am impodibit si noi aseara bradul si facea Alexa noastra niste "maslinute" maaari la beculete...Abia astept sa o imbrac in craciunita si sa ii fac poze la brad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ca tot veni vorba de bradut Matei nu e foarte impresionat..s-a uitat cand l-am terminat de ornat si am dat drumul la instalatii insa cam atat..pentru el tot lustra e de interes si stickerele de pe perete..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Buna si de la noi!...mai rarut ca-i mai dragut

Din pacate nu am timp sa intru sa scriu de cate ori as vrea eu, dar citesc zilnic.

Nastasie, imi pare foarte rau pentru Razvanel, dar stai linistita ca e mai bine ca a facut acum decat mai tarziu. Altfel suporta la varste mai mititele. David a facut pe la 3 ani si ceva si nu a fost o forma foarte severa, in schimb de la el a luat si sotul...nu pot sa-ti spun prin ce a trecut. A fost cumplit pentru el...asa ca daca nu a facut sotul, ai grija

Noi mergem astazi la dr pentru vaccinul de 4 luni. Nu mai retin daca l-a facut cineva pana acum. Oare daca nu am avut probleme cu cel de 2 luni, e posibil sa avem acum? Sper sa nu pentru ca noi sambata avem botezulDa, chiar in Sfanta zi a Craciunului.

Vorbeati de cat mananca bb-ii vostri. Eu nu stiu cat mananca Radu, dar atata timp cat nu mi se pare un slabanog, nici nu ma chinui sa masor cat papa. Si-asa, cred ca mai bine de jumate din ce mananca da afara

De dormit....hmm, numai leganatnu conteaza cum, in brate, pe picioare, in carut, in masina (obligatoriu in mers), leganat sa fie. Doar noaptea cand se trezeste pentru papat, mananca si adoarme subit

Curatenie de Craciun....am facuuuuut, cum sa nu fac? Cu spalat tot, frecat, scuturat, aspirat, ce mai, scormonit fiecare coltisor...asta saptamana trecuta. Credeti ca se mai cunoaste ceva?! Nici nu zici ca am avut vreodata casa bec. Asa ca astept ziua de vineri ca sa mai aspir o data si sa sterg bine praful, dar mai pe seara asa, ca sa am si eu curatenie in ziua de Craciun macar

-ici multi la bebici si la mamici spor la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

multumim frumos de urari, dragelor! dam si noi o placinta cu mere si un pahar de suc.
al meu sot este racit; de fapt nu racit, foarte racit! azi s-a dus la medic pt o reteta si concediul medical. nu mai stiu cum sa ma impart... sunt solicitata din ambele parti. matei are nevoie de atentia mea, pe mihai il dor toate cele si sta numai in pat, plus ca mai trebuie sa fac si curatenie pe aici. azi-noapte, marmotzelul a stat treaz de la 2:30 pana la 5:30. simt ca nu mai am nicio putere si imi vine sa urlu...
azi am o stare foarte urata; sunt foarte irascibila si as plange mereu...
va pup si o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput