Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
summertime spune:
hmmmmmmmmm, miriam face baita la 9 si adoarme la 2 noaptea
-------------------------------------------------
proaspata mamica
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Ana, mai ai timp de gatit bunataturi?! Meme de Maiu si Lulia |
Pai raciturile le face bunica-sa maine,ciorbita o fac eu cand vine sotul de la lucru si friptura o fac vineri dupa-masa. Deci nu fac mare lucru! Prajituri face mama si soacra-mea,asa ca m-am scos!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ana_25 spune:
Andreea,e superba Ale cu rochita de craciunita!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
oramona spune:
Am ajuns si eu acasa. Am fost la Bacau la controlul de 6 saptamani , totul e ok si la Real pt cumparaturi si bineinteles cadouri. Nu am putut sa vad totul ca eram si cu pisoiul dupa noi si nu am vrut sa-l agitam prea tare. Dar am cumparat o toba afumata , de la niste comercianti din interiorul galeriei.
Lora mi-a adus aminte cum a pierdut si am meu om anul trecut cheia de la masina in lacul Bicaz .Ne-am dus la Bicaz, ne-am dat cu bicicleta si cand sa plecam nu aveam chei, dar deloc, nu de la masina, nu de la casa, nu de la el de la munca. A venit un prieten cu cheia de rezerva care era in birou la munca si aveau altii cheia, au sarit apoi cumva in casa, au schimbat ialele la servici si cheile noastre sunt pe fundul lacului.
Ana, Maia e o dulce si creste tare frumos.
Eu m-am hotarat, de Craciun racituri, bors, friptura. Si sa vedem daca reusesc sarmale sau salata boef. Eu as vrea sarmale si de anul nou salata. Sa vad daca apuc sa fac ceva. Si doi cozonaci la masina de paine de Craciun si un tort cu blat cumparat de anul nou. Tare as vrea sa-mi iasa
Va si va spun noapte buna fara prea multe treziri.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
nastasie spune:
eu fac carnati, sarmale,telina cu maioneza, oua umplute si friptura si boeuf de la mama.si o ciorba nu stiu de care.racitura fac de revelion cu un tort si poate niste ciuperci cu maioneza si castraveti acri daca nu ni s-o apleca pana atunci.
LoraG76 spune:
Seara buna! Ne-am strans si noi pe-acasa acum o ora si ceva, asa ca n-are sens sa ma mai apuc de treburi, nu?
Serbarea a fost cu adevarat deosebita, mi-a placut f. mult, cea mai frumoasa serbare la care am asistat pana acum. As pune poze, dar nu am, pt. ca e stricata camera mea si am facut cu una imprumutata, pe care am si restituit-o. Cand le primesc, promit sa pun.
De Craciun am de gand sa fac sarmale (o pun pe soacra la astea) si eu: racitura de curcan, ciorba radauteana si friptura, cand e cazul. Altceva n-am de gand. Dulciuri cumpar, preparate cumpar, din alea de casa, de la o carmangerie din oras. Cam atat. La nevoie, mai gatim ceva pe locm nu ma mai agit, ca n-am cum. Bravo cui are timp si putere!
Ma striga bolfosenia!
edit: niste poze de la serbarea de la gradi (eu am descoperit un model de bluza care acopera burta):
http://family.webshots.com/photo/2416971350099413604WwRmBb
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andreea82 Eu ii dau ceai de musetel si de vreo 2 ori mi-a iesit mai tare ca am lasat pliculetul mai mult (de obicei il fac apa chioara, doar cat sa-i dea putin gust) si atunci mi s-a parut ca imediat dupa ce a baut ceai a inceput durerea de burta, gazele si plansul. I s-a mai intamplat cuiva asa ceva? |
Eu am patit asa de doua ori. Nici nu mai dau ceai Juliei de atunci.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
camisv spune:
Buna seara mamici si pitici!
Noi suntem cam absenti din motiv de bebe marait.De cateva zile Tudor vrea numai in brate la mami. Eu nu mai apuc sa fac nimic, decat seara dupa ce adoarme bebe ... bine ca doarme noaptea.
Andreea, Craciunel pupa Craciunita dulce!
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#