Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76
Azi Iustina are serbare la engleza, ma duc sa-i calc sarafanul pana nu se trezeste bolfosenia. Si pe bolfosenie vreau s-o imbrac in craciunita Am achizitionat o rochitica superba de Craciun de la Mark&Spencer.
Lora, mami de Iustina si Adelina

Asteptam poze! Petrecere frumoasa!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk
asta e doar inceputul, stai sa mai creasca o luna si sa vezi cum se preface ca plange cand pleci si daca te intorci langa el e tot un zambet si o ,,vorba'' ...sa auzi cum face oa, oa a a a, si stramba din gurita, si suspina ca si cum ar fi plans jumatate de zi si el sa nu aiba absolut nimic. Noi cu asta ne luptam acum
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Asa e, asa e! Subscriu!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Office, multumesc pentru informatii
Lora, stiu cum e cu pierdutul cheii de la masina. Si eu am pierdut-o, luna trecuta. Ma costa vreo 500 RON sa fac alta de rezerva,si nu e decat un amarat de Logan. E frustrant rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Wow, BOTOSEL ce surpriza, felicitari! Chiar ca asteptam poze, macar cu atat sa ne incalzim si noi ochii!

LORA - da stiu ca ati avut ceva aventuri! Boine macar ca v-ati distrat acolo. Imi pare rau de colegul tau, tot timpul ma intreb cum `e posibil asemenea boli la oameni atat de tineri. Of, sa-l ajute Dumnezeu, daca e organismul ok sa speram ca se va reface.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Wow,Botosel,ce fain! Felicitari !!!!Mai stii melodia de la Asia? Ma fac mica, mica si ma inghesui in valiza,ma iei cu tine??
Lora ce peripetii!!! Imi pare rau pt colegul tau ! Sa-i dea DD sanatate!

Multumim fetelor pt felicitari si pt aprecieri!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna seara si de la noi,

Botosel - oau! Felicitari pentru premiu! Sper ca veti putea rezolva intr-un fel sau altul si va veti putea bucura de o vacanta bine meritata!

Anuta - vazut poze cu Maia! O scumpa! Ce sta la pozat Felicitari pentru prima pagina!

Bebecris, ma bucur ca bebita David isi revine! Pupam puiul

Noi am avut o zi super agitata! Nu stiu de ce, Ale a plans azi toata ziua ca si atunci cand avea colici... acum a reusit sa adoarma, dar se tot trezeste maraind din sfert in sfert de ora Mi se pare ca de la ceai i se trage, dar nu stiu sigur.
Eu ii dau ceai de musetel si de vreo 2 ori mi-a iesit mai tare ca am lasat pliculetul mai mult (de obicei il fac apa chioara, doar cat sa-i dea putin gust) si atunci mi s-a parut ca imediat dupa ce a baut ceai a inceput durerea de burta, gazele si plansul. I s-a mai intamplat cuiva asa ceva?

Am reusit totusi sa termin raciturile, va invit maine la o portie de racituri

Am pus si noi ceva poze noi, cu costumasul de craciunita. Le gasiti la semnatura

Mergi la inceput

Andreea si eu fac maine racituri. Mmm! Sarmalele le las pt revelion,acu facem doar racituri,ciorbita de porc si fripturica. Oricum in primele zile de craciun suntem musafiri,nu mancam acasa.

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

am si eu o intrebare..de ce fac bebei mucusori??ca mam saturat de vreo 4 zile sai scot mucusorii..ii scot de 3-4 ori pe zi...e fornaita daca nu ii scot...noaptea doarme bine nu are probleme..dimineata se trezeste fornaita si ziua

cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Ana. la ce ora adoarme Maia noaptea?

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Ana. la ce ora adoarme Maia noaptea?

-------------------------------------------------
proaspata mamica

pe la 8 ii fac baita,si pe la 9 jumate 10 o pun la nani.Doarme pana pe la 3-4 ,papa si face iar nani pana pe la 8-9 dimineata. Cateodata nu mai vrea sa faca nani si ne jucam la 5 dimineata!

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput