Zmeurici de iulie-august 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Am intrat si eu sa va urez un :CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI SA AVETI PARTE DE MULTE CADOURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Zmeuroi si zmeuroaice cu zmeurici si zmeurei:

Sarbatori fericite, sanatate si pace in suflete!
Craciun fericit si anul nou fericit!

Pepitzel si muma lui

www.refresheverything.com/curecdkl5" target="_blank">Help find a cure for CDKL5 for pepit's friend
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Fetele am intrat si eu putin sa va urez Craciun Fericitsi multe , multe impliniri si toti zmeuricii sa fie sanatosi si norocosi in viata .pup]
Postam si noi cateva pozici si un filmulet cu Laura http://family.webshots.com/album/579354964vBnrTG
Mami de Laura maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

CRACIUN FERICIT si liniste in suflete va dorim si noi

Eva si mami Blanca

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Craciun fericit si tot ce va doriti alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

CRACIUN FERICIT!
Sanatate si multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deschide usa crestine, deschide usa crestine
Ca venim din nou la tine, La multi ani, multi ani cu bine!

Noi lenevim putin.....asteptam sa se trezeasca Edisorul si mergem la ai mei la masa.

A venit aseara si la noi...o groaza de cadouri pt. pitici, erau in extaz, chiar si Edi a devenit fan de desfacut pachete. Ii plac toate cadourile lui Edilinul, si pic n poc, si masinutele de la Wow, dar cea mai tare e rata de la Tomy, o trage dupa el macaie si el danseaza...misto de tot.
Poze nu stiu cand pun, nu am inca chef de ele.

Lucialu chiar nu ma angajau...in loc de aho, am scris oho.
Bine ca ai terminat totul. I-a placut pupei melcul? am vazut si in Real asa ceva.
Bely ma bucur ca ai plecat acasa mai repede, super sef.

va si sa aveti o zi frumoasa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Craciun fericit tuturor!

Si la noi a venit Mos Craciun,Stefan a fost f excitat de tot ce a vazut/primit,a adormit f greu.Bineinteles ca a tipat de bucurie si a desfacut si el pachete iar azi deja incepuse sa demoleze rotile de la autobuzul Lego Duplo .Dar cel mai incintat e de cosul de cumparaturi,stiam ca o sa-i placa pt ca era innebunit sa impinga caruciorul de papusi al surioarei .Pune tot ce gaseste in el si il impinge prin casa,sa vedem cit tine distractia .

Din pacate,pt fiica-mea vraja s-a terminat.Aseara mi-a spus"Adi(un prieten) a fost Mosul iar mama si tata cumpara cadouri.Eu cautasem prin casa si gasisem lenjeria cu ponei si acum am gasit-o sub brad ".Asta e,totusi stie ca atita timp cit crede in Mos Craciun el exista,daca nu crede,nu exista.Intr-un fel ma bucur ca a aflat,innebunisem in ultima luna sa o tot pacalesc si sa tot fac scenarii despre Mos,o preocupa f tare pt ca ii spusesera si colegii asa ca...a aflat si ea .

Srabatori fericite!
Eu ma grabesc sa ajung la biserica,la noi slujba e mai tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Dragi mamici si dragi pitici!

Vreau sa va uram si noi Sarbatori fericite, multa sanatate si daruri bogate si Anul nou sa ne gaseasca sanatosi si multumiti!

Va pup!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput