Zmeurici de iulie-august 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
criss_2081 spune:
La multi multi ani pe 2011 dragi mamici de zmeurici!!!!
Motana, noi am facut o cura de coacaz negru cate 10pic in putina apa dimineata, este foarte bun pentru alergii si pentru raceli.
Vroiam sa-i soun lui Lucialu, sa nu se mai consume cu dintisoul pupei, noua ne-a dat homeopata extract din muguri de brad de la plantextrakt care e pentru fixarea calciului in dintisori si oase, i-am dat cate 10 pic cam toata perioada critica cu iesitul maselutelor si a caninilor, mie mi se pare ca totusi l-a ajutat pentru ca au iesit destul de repede si usor.
Mei-tai frumos si la super pret face si matusica lui Filip, trebuie sa ma decid si eu daca mai fac o investitie si in mei-tai dupa un sling si un wrap, inca nu m-am decis...
Dienuta79 spune:
LA MULTI ANI MARCO!!!!sa fii sanatos si sa ai parte in viata de tot ce e mai bun 
Noi doar ce-am venit de afara,azi a fost cald vreo 14 gr si am fost jos in parc si am dat paine la ratze.Albert de ieri ii curge nasul intruna,nu stiu unde a racit am inceput sa-i dau oscilococcilum si echinaceea CH 9 ,sper sa-i treaca pana marti la vaccin.
Pe aici sunt numai fieste zilele astea,sunt regii ,care aduc multe cadouri la copii.
Thea felicitari si sarcina usoara iti doresc.
Dienuta79 spune:
Sara_amira iti ramasesem datoare cu un raspuns,am auzit de aparatul asta al tau,dar din pacate nu stiu mare lucru despre el
,cum merge intarcarea?ai reusit sa rezisti tentatiei peste noapte?
Fetelor cum stati cu kg dupa sarbatori,eu una m-am ingrasat rau,tb sa ma apuc de dieta imediat 

pooh spune:
Hmmm....fetelor,dar va descurcati cu mei-taiul legat pe hainele voastre groase?Nu-i prea incomod?
Eu l-am bagat la vanzare pe al meu(mei-tai,nu copchil
),Balazs nu mai sta deloc in el.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Giova,sa-ti traiasca frumosul!!!La multi ani!

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
danielle02 spune:
FELICITARI THEEA PT BEBE,SA VA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL/EA!!!

LA MULTI ANI MARCO!!! SA FII SANATOS!!!

multi pupici si numai bine de la noi

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si
cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
alinutza78 spune:
Hello

Marco..sa fii sanatos si fericit alaturi de familie. Sa cresti mare si sa ai parte numai de impliniri in viata!!!
Lucialu
Sa stii ca este tare greu si tare nu prea imi vine a crede ca exista si super woman, dar ma rog, fiecare dupa posibilitati. Eu eram inainte de Eric mare carierista. Si acum mai simt fiori (imi si place mult ceea ce fac), dar cum povesteam in alte mesaje sunt zapacita rau: cand sunt la job ma gandesc la Eric, cand sunt acasa cu el imi fuge gandul la trebile mele. Si eu si husbandu lucram in acelasi domeniu si de multe ori pe aceleasi proiecte, si ne mai ia cateodata valul si vorbim de proiecte si acasa, dar ne aduce Eric cu picioarele pe pamant. Simte imediat cum nu-i dai atentie si e si tipul de copil caruia ii place sa socializeze. Jucarii, Baby TV...dar musai sa fie si unul dintre noi pe langa el sa-l tina de vorba. E guraliv nevoie mare. Cand vede ca esti plecat cu gandurile pe campii incepe singur sa faca ca toate animalele (cartile Ferma si Padurea au fost de maaare ajutor) si sa-ti denumeasca lucrurile din casa..si iti trece imediat de trebile pentru adulti.![]()
Multa bafta la stomatolog. Eu am o istorie plina de proceduri pentru anul 2010, printre care si scos 2 masele de minte...asa ca...multa bafta inca o data
Motana eu i-am administrat lui Eric extractul de coacaz (20 picaturi seara si 20 picaturi dimineata) timp de 20 zile, iar dupa perioada de raceli mi-a recomandat medicul sa-i dau preventiv cate 20 pic dimineata pe perioada iernii. Ai grija ca seara extractul de coacaz mai da balonari. Cel putin la Eric asa s-a manifestat..si pana ce ne-am prins ne-a matait la greu.
Ce inseamna 3 biberoane de lapte la Daris? Lapte de al tau sau ii admnistrezi lapte praf?
Cat despre vegetarian sau vegan eu am mers la cateva prezentari de food sanatoasa si am fost impresionata cat de gustoasa este. In plus pe blogul Bucurie, Bunastare, Hrisca am vizionat cateva filmulete cu Victoria Butenko care mi-au mers la inima. Cand te lasa Daris sa rasufli trage un ochi pe blog ca sigur o sa-ti placa si tie
pooh sa nu uit. Am vizionat poze extrem de frumoase si foarte profesional facute. Iar copiii tai sunt tare reusiti. Balazs se face din ce in ce mai frumos
m-am intins astazi...trebuie sa ma intorc la munca
o seara buna![]()
Giova spune:

Multumim fetelor de urari, sunteti niste dragutze
.
Am fost la gradi cu tortul, pe urma in mall sa-si cumpere ce si-a dorit de ziua lui...acum ne relaxam...petrecerea e sambata la un loc de joaca.
Edi a fost in elementul lui la gradi, cred si sper sa aiba o acomodare usoara atunci cand il voi duce.
Poze de la gradi aici:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-01-05/19:07:27
Corinna hai ma ca nu e chiar asa....mi-a pozat sotul ce aveam mai slab...caci de ma poza intreaga...nu incapeam pe ecran
.
Tiramisu si mie imi place, dar asta al cumnata-mi era cu crema de la plic si mie imi place cu mascarpone.
Dienutza si eu ma bag la dieta de luni...am zis sa termin cu zilele de nastere, ca nu se mai poate.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
laura.s spune:
La multi ani, mamici de zmeurici!
Referitor la extractul din muguri de coacaz negru, homeopata i-a recomandat Sarei o cura de o luna, 30 de picaturi dimineata, intre 8 si 10. In prospect scrie ceva de genul "pentru a intra in sinergizare cu actiunea corticosteroizilor suprarenali"
. Dr. chiar a insistat sa il administrez dimineata, pana in ora 10.
mai vin eu pe aici... pupici
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura,
de Sara-Ruxandra (13.08.2009)