Zmeurici de iulie-august 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
Motana spune:
Coacazul asta pare sa fie pe val, asa ca il dau cu incredere. Acolo zice ca intre 1 si 2 ani sa dai 10 picaturi, eu am zis 15, ca deh are 1 an jumate de aia.
Mi-a mers si mie faza ca e corticoid naturel, a fost faina, de ceva tre' sa fie bun.
Si cu mugurii de brad citisem acolo, si exact ma gandeam sa iti zic si tie, Lucilau, ca ajuta la fixarea Ca in oase si dinti. Ar fi o idee sa ii dau si Dariei daca ziceti ca e cool. tre sa investighez.
Alinutzo eu pe vegan nu ma dau nici chip, ca la mine fuga e dupa mancare cu cat mai puti carbs, deci carne, branza, ou e la putere. Fructe mai usurel si doar dimineata si legume tot asa, pe alese.
Eu la serviciu chiar nu ma gandesc
poate ar trebui, din punct de vedere material, dar nu prea imi pasa deocamdata. Si asa ma frustrez ca nu imi ies multe chestii cu Dari, ca ma enervez cand nu as vrea sa o fac si uneori stau si ma gandesc.. sa actionez asa sau asa, si parca oricum as da-o tot nu e bine. Si nu is perfectionista, sau cu fitze, ci pur si simplu vreau ca dpdv emotional sa fie sanatoasa, uof, e destul de greu.
Io cu meitaiul mai ies, imi pare cel mai ok, bine, in carut e si mai simplu dar cand nu e zapada si gheata.
Am si eu un wrap nou de vanzare, cine mai doreste cine mai pofteste
, e lung si bun si de haine groase.
ely_cta spune:
Buna seara dragele mele!Dupa o lunga pauza,vin si eu cu vesti care mai de care!
In primul rand multa sanatate in Noul An,iubire,fericire,intelegere si tot ce va doriti!
Si acum vestea cea mare:SUNT INSARCINATA !!!!!!
Vestea minunata am aflat-o chiar inainte de Craciun!Acum am intrat in 6 saptamani,deci bebe 2 se va naste tot in august!Retraiesc sarcina cu David!!!!
Vestea rea e ca a racit David si mi-a dat si mie si suntem amandoi bolnaviori!Acum 2 ani,pe vremea asta eram tot racita!Nu-mi vine sa cred!Sper sa nu am si greturile de la David!
O alta veste este ca din octombrie sunt si matusa!Sora mea a nascut un baietel pe 9 octombrie!
Cam astea sunt vestile,merg sa mai citesc din urma!
Pupici
mamica lui David Andrei(17 august 2009)
elenada spune:
Ploua cu gravidute la noi
[b]Theea Elly[b] felicitari si sarcina usoara si la termen va doresc
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
sara_amira09 spune:
Buna seara!Felicitari tuturor gravidutzelor!Am in neam 5 gravidutze anu asta ploua cu bebei!SA dea D-zeu sa fie sanatosi!
Giova- repejor repejor ca nu am timp: La multi ani!sa iti traiasca flacaul sa fie sanatos!(sper ca m-am incadrat pana la 00.00)Esti o bella imi place noua freza!
Fetele...ce sa zic....am cedat i-am dat sa suga!

Am tinut-o de la2 pana la 5 ba cu leganat ba cu apa ba lapte...nimic.II ziceam nuuu bebei mici mananca memy(tzatzi)arara(asa isi zice ea) e mareee!Stiti ce mi-a raspuns?HAIDE HAIDE ARARA MEMY
Oricum am zis sa incerc sa vedem... nu am luat-o ca fiind definitiva.Dar partea buna e ca pe zi nu ii dau deloc.Cum baga mana ii bag placa si repeta dupa mine...dar seara...e jale.
Motana spune:
sara_amira lasa, ca mai bine sa o iei usurel, scoti cate o masa doua, e cel mai putin traumatizant. Mesele de noapte cica is cel mai greu de scos. Si eu ma gandesc cu emotii mari la momentul intarcarii.
alinutza ziceam ca si Dari inca mai mananca noaptea, direct de la sursa, ca de obicei, dar tot nu doarme continuu, se scoala dupa lapte.
Moniland spune:
La multi ani Ioan!!!! La multi ani Ioana!!!
La multi anisori Marco!!!
Sa fii un baiat cuminte care-si asculta parinti si are grija de fratiorul lui!!!
La multi ani si tie Giova cu ocazia onomasticii !!!
Azi am zi de infrumusetare. Eu cu mine si repede pana nu se trezesc fetitele. Asa ca ne auzim mai tarziu. 
pooh spune:
Ely,felicitari pentru sarcina!!!!
Sara_Amira,bine ai facut ca i-ai dat sa suga.....Daca e indragostita de tzitzi,las-o.....O sa-ti fie dor de momentele astea
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Dienutza,eu vesnic sunt la dieta![]()
![]()
Mai serios de cateva zile
Ce zici,incepem ceva impreuna?Giova,si alte fete?![]()
Poate ne-ar fi mai usor impreuna......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
lucialu spune:
Neata!
La Multi Ani Giova si tuturor Ionutelor si Ionicilor zmeurici!
Alinutza, superwoman e o plasmuire, tu esti reala si...uluitoare! Mai fata, tu mai apuci sa dormi? Ai o ambitie uriasa!
Si nici nu faci tapaj de ea. Cum o zis psihologul sa gestionati "testara limitelor parintilor" de catre Ericelul? Mie mi-o facut parul cret pupa azinoapte, era 12 noaptea si nu dorea sa se culce, mi-a mai facut si bubite la un sfarc, de cand i s-a rupt dintele am belit-o sau mi-a belit sfarcul,mai da si cu unghiile acolo
, ca dc e la tzitza cu gurtia, la aialalta face noduri la farc cu mana
Imi venea sa sar pe pereti de durere si sa o mananc cu fulgi cu tot ca eram lesinata de somn. M-a secondat sotul cu brio pana mi-am revenit din propriul tantrum![]()
Ma dureau mainile din umeri de cate ori am reasezat-o in pat.
Pooh, ma bag la scosul de dulciuri din viata mea...ma rog, o perioada![]()
Ely Felicitari!Sarcina usoara si BB sanatos!

Motana, de alaptat o alaptez cam in orice pozitie inimaginabila de mine
, posibila de pupa, dar conformarea sanilor mei nu imi permite sa o alaptez de pe spate, plec cu tot cu san dc ma asez asa![]()
Multumesc pt pontul cu mugurii...revin, ca pupa