Zmeurici de iulie-august 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
pooh spune:
Theeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaa,ce cadou minunat!!

Felicitari,sarcina usoara!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pogos spune:
Theea, felicitari! sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara iar bebe sa vina sanatos pe lume!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."
bely spune:
thea ce cadou frumos si ce veste minunata
, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si bebe sanatos
. O pupam si noi pe bolnavioara mica
, sa treaca repede si sa fie sanatosi toti zmeureii.
Mamici mai pricepute sa nu radeti de mine
, maselutele astea-s definitive? doar dintisorii cad si cresc altii definitivi?! brr ca-s in ceata
lucialu spune:
Theea felicitari!!!Sa ai sarcina usoara si BB sanatos!
Bely se schimba tot. Toti sunt de lapte.
ayda_m spune:
Theea felicitari!!! Ce veste frumoasa!! Sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Lucialu bafta multa la dr luni si Doamne Ajuta sa fie bine!
Giova te admir tare mult, sunteti o familie foarte frumoasa!
poze noi
minunile noastre
pooh spune:
Giova,sunteti atat de frumosi!!!!!
Edi e un dulce si se vede clar cat e el de topit dupa Marco
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
alinutza78 spune:
La multi ani dragi mamicute si zmeurici scumpe
Sa va aduca anul 2011 multa sanatate voua si familiei, clipe pretioase alaturi de zmeurici...si multa liniste si relaxare
Noi am petrecut sarbatorile in Iasi alaturi de familie si prieteni dragi. Vom pleca spre Bucuresti sambata. intre Craciun si revelion am fost si cateva zile la munte, in Bucovina, unde era un peisaj de basm. Desi a fost frumos, chiar relaxant, imi doresc sa ma intorc acasa in Bucuresti la rutina zilnica cu care ma obisnuisem si eu si Eric. Saracul este putin bulversat de la atatea locuri schimbate si fete noi.
Noi suntem incantati sa spunem ca am avut o perioada mai buna, din mai multe puncte de vedere. In primul rand, mama mea a venit in Bucuresti la inceputul lui decembrie, intr-o perioada critica pentru mine...eram racita bocna si eu si Eric (el era deja pe antibiotic)...in plina perioada de activitate profesionala. Nu l-am mai dus pe Eric la cresa de atunci si se pare ca a avut nevoie de aceasta perioada de respiro. Sunt constienta ca primul an de colectivitate e greu...insa parca prea se adunasera. Cu o bunica grijulie, Eric a devenit un rasfatat, dar si un baietel mai calm. Pentru noi insa si perioada de eruptie dentara a luat sfarsit (pentru o perioada
). Tot in decembrie am avut si vizita la psiholog care a fost super incantat de personalitatea lui Eric si ne-a explicat noua, parintilor crizati, ca avem un baietel cu personalitate, care ne testeaza limitele permanent si cu o inteligenta peste medie. Ma rog...noi am ajuns la psiholog pentru ca Eric se trezeste des noaptea...dar si concluziile psihologului ne-au mers la inima. In fine..ne-a explicat ca in urma bolii pe care a avut-o in octombrie (enteroviroza, cu stomatita..in urma careia am ajuns la perfuzii) copilul a suferit o trauma, un stres...si se manifesta la el sub forma de cosmaruri (crize de angoasa nocturna). Si bineinteles ca trebuie sa depunem eforturi majore sa-i scoatem treptat mesele de noapte. In prezent suntem doar la nivelul de 3 biberoane de lapte pe noapte (500 ml)...ceea ce este un mare progres.
Cu tot laptele scos din alimentatie, Eric a avut o evolutie fabuloasa in luna decembrie...are in prezent 12,800 kg si 86 de cm. Vom vedea ce ne asteapta din ianuarie cand va trebui sa-l ducem din nou pe Eric la cresa.
Aveti aici si cateva poze mai recente cu printul..http://community.webshots.com/album/579425037VEXRfD
mai revin io![]()
Giova spune:
Theea felicitari si sarcina usoara sa ai! Asta da cadou de mosh.
Sper sa-i treaca piticii cat mai repede.
Belly astea nu sunt pt. otite. Imi pare rau ca nu gasesti. de ce nu cauti un homeopat acolo ca e mult mai usor. sigur este ceva, dar cu alta denumire.
Mai am si Otovowen, nemtesc tot pt. otita. poate se gaseste asta la voi.
Lucialu, Alina mersi de PM-uri.
Alina da, trebuia sa-i sigilez moalrii, dar cine s-a gandit? sa vedem ce zice dr. cand vom merge.
Alinutza ma bucur ca sunteti bine, ca Eric a scapat de raceala. e un dulce si un frumos...am vazut pozele. Bine ca va linistit psihologul, si copilul nu are nimic.
Pogos asteptam pozele de la sarbatori.
Multumim de aprecieri fetelor
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
alinutza78 spune:
am revenit![]()
theea felicitari pentru sarcina!!!
sa ai o sarcina usoara, fara peripetii si un bebe sanatos si papacios!
lucialu citeam cu inima la gura peripetiile tale cu dintii pupei. Tare necajita trebuie sa fi fost...si ai avut si un imens ghinion cu medicul cu ipotezele lui fara logica. Multa bafta luni la medic si ...stai calma ca se gasesc solutii. Eu merg la stomatolog din aprilie in mod constant (eu m-am pricopsit si cu aparat dentar la varsta asta
)...ei, si l-am intrebat de ingrijirea dintilor la bebelusii de varsta pupei si mi-a spus ca nu-i musai sa fie cu fluor...Important este sa fie curatati...sa infasor o bucata de tifon si sa-i frec dintii seara. Eu sincer nu m-am putut tine de sfatul lui pentru ca Eric a fost intr-o continua criza cu dintii si nu ne lasa de nicio culoare sa ne apropiem de dinti (ca sa-i putem vedea minunile din gurita trebuia sa-l gadilam ca sa deschida gura
)...in plus el mananca noaptea ceea ce ma ingrijoreaza in plus.
Oricum sa va fie de bine sarbatorile..si cat mai putine peripetii dentare pupei. Pup noruta cea incercata!!!

Alina long time "no see"
Ma bucur sa aflu ca Stefan evolueaza bine si ca e papacios. Din cate am citit este si el un baietel super dinamic. Cum te descurci? Ai inceput munca?
Giova felicitari pentru look doamna...o Cleopatra veritabila. Iar baietii sunt niste scumpi amandoi
Motana la multi ani si fericiti si tie
Cum ati petrecut de sarbatori? Mai sunteti in Bucuresti? Poate ne intalnim in curand...sau ma rog, cand mai trece perioada rece
. Sa stii ca homeopata mi-a recomandat si mie extract de coacaz negru pentru alergia lui Eric. Extractul se foloseste si pentru cresterea imunitatii organismului. Deci..e cool
Adriana citeam incantata despre preferintele tale cu raw vegan. Si eu sunt o cititoare incantata a blogurilor Ligiei Pop si Andreei Lazarescu. Poate mai impartasim din experiente
Fetelor as mai vorbi mai multe...un chef de forumeala de zile mari...insa vine strumful de la bunica'sa si nu ma mai pot atinge de laptop. Dar ne auzim in curand
lucialu spune:
Ayda, Alinutza, multumesc!

Cuscra La Multi Ani si voua!
te mai vede omul si pe tine...ai zis ca intri mai des, noh scuza-ma ca indrazesc sa te mustrulaiesc, dar era tare bine si cu tine pe aici
Am vazut pozicile, ginerelul meu
tare mult seamana cu tine, de fiecare data cand il vad ma minunez de asemanare si de cat o crescut frumusatu'
. Sper sa aveti putere sa le duceti pe toate, ca nu vreau sincer sa fiu in pielea ta, ca prea esti impartita. Adevarat ca esti si printre putinele care fac ft multe dar si care recunosc ca le este greu, ca le costa eforturi inumane, nu le vine tot asa din pocnete de degete si munca si copil si casa. Am eu niste dinti de la niste discutii, nu ma lua in seama...ca si chestia cu testatul limitelor despre copiii atat de mici, ca unele forumiste zic ca batem campii dc afirmam de-astea(ca suntem noi cu sechele din copilarie), de parca noi nu ne vedem copiii Cred ca e alta generatie, hehe, acoperim gaurile pe care le-am avut noi de copii si apar la ei alte gauri, alte nevoi, categoric cu plusuri mari insa fata de noi, acces mai bun la informare, cunoastere. Sper si putere mai buna de adaptare la conditiile de stres de acum
. Fain ca ati fugit un pic din oras, de poveste peisajele pe unde s-a jucat Ericelul!
Sa stii ca si pe mine ma bate gandul la un aparat dentar, aia de jos de la mine sunt cam strambi. Oricum eu mai stau sa terminam cu tzitzileala si apoi sa scot maseaua de minte.
Pogos si eu sunt rupta de spate cu alaptatul pe o parte, mai nasol e cand nu mai imi da drumul sa fug si eu la toileta, stau si ma rog sa nu-mi pocneasca vezica pana ma concediaza pupa