Zmeurici de iulie-august 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
Corinna1982 spune:
Lucialu, cum sa rezist, am inceput si seria 7, da' ce puteam sa nu vad ce se intampla mai departe? Eu de regula urmaream 2 episoade pe zi, cat ma lasa pe vplay, dar penultimul episod, ala soc, era ultimul pe ziua aia si cand a aparut ca nu mai pot vedea in ziua aia, sa arunc calculatorul nu alta si repede am facut cont si la sot si am vazut si ultimul episod si primul din seria 7, na ca tot am facut febra musculara, macar sa nu fie degeaba![]()
Cat despre anomalii la dinti, Maria are incisivii centrali superiori inegali, unul mai ingust decat celalalt, dar mi s-a spus ca nu e obligatoriu sa se pastreze si la cei definitivi, dar oricum nu e f vizibil. Tinem pumnii pupei sa fie bine 
theea spune:
La Multi Ani pe 2011 sa fie un an plin de bucurii la toata lumea
Noi din pacate ieri am ajuns la spital cu Alessia.Mi-a facut de dim febra dar era acceptabila pana in 38.5 .I-am dat paracetamol iar spre seara a crescut la 39.5.M-am speriat de numa am imbracat fata si la spital .Ne-am intors cam cum am venit ca nu stiu de la ce a facut febra pt ca alte simptome nu a avut .Cica avea un pic rosu in urechi dar nu cred ca de la asta a facut febra,deci sunt in ceata total.Azi a facut febra dar nu a urcat mai sus de 38.5 dar e energica ,mananca bine
Giova stiu ca tu ii dadeai lui Edi Belladonna pt otita ,poti sa imi spui si mie ce doza ii dadeai si la cat timp te rog 
O zi buna va doresc pupici
cezara
Giova spune:
Theea eu ii dadeam belladonna CH30, 3 gr. la 4 ore, pana isi revine...cam 5-6 zile.
Sper sa-si revina repede puiuta mica...ma gandesc ce dureroasa este.
fetele, revin cand doarme gogasha, pana atunci sunt cu treaba cat carul prin casa.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
thea, sanatate multa micutei
Si noi am ajuns ieri la urgenta, daca duminica noaptea si ieri pana la 15:00 nu a mai facut febra la ora 16:00 deja avea 39, asa ca i-am pus un supozitor si la pediatru cu ea.. asa ca ne-am ales cu otita la urechiusa stanga si dreapta putin rosie si gatutul usor rosu, cand tuseste scurt si sec, cand stranuta de numai, si nasucul curge ca un robinet deschis
.. normal ca ne-a pus pe antibiotic,cica la otita nu ma lasa fara
.. o vedeam ca o supara ceva pt ca incepea sa planga asa dintr-o data, statea la mine in brate si gemea sau in somn plangea, off mi se rupe sufletul. In casa nu aveam de cat nux vomica, i-am dat eu de sambata pana ieri dimineata cate 2 globule de 3 ori pe zi, dar aseara deja am dat antibiotic si am oprit globulele. Off in noiembrie a luat antibiotic pt rosu in gat cu pungute de puroi, acuma pt otita, ma doare sufletul dar chiar nu stiam ce sa fac si de cat s-o stiu cu dureri de urechiuse am cedat
lucialu spune:
Bely, nu te simti aiurea ca i-ai dat antibiotic. Nu i-ai dat de capul tau,dupa ureche, iar cu otita nu e de joaca. Si antibioticele astea au rostul lor
Sanatate zmeurei!
Theea, sanatate printesei!
Noi suntem suparati foc, aseara cand i-am curatat dintisorii, am observat ca dintele bolnav era rupt
Nu e ratezat de-a latul, ci de-a lungul s-a rupt. Imi vine sa-mi iau campii. Am sunat doctorita si ne-a rec pe cineva, acum asteptam sa stabilim cand ne vedem sa vada fata. Sigur urmeaza aceeasi soarta si inc.lat.dr. Pediatra zice ca si tine Alina
, ca crede ca e o distrofie. si sa nu ma mai invinovatesc, dar efectiv nu pot sa nu imi caut vina.
Corina, multam!
Blanca sanatate!
ma duc la bucatarie sa imi bag nasul in oale, sa fac ceva mancare ca imi vne sa dau tencuiala jos de pe pereti pana ajungem sa o vada dr.
bely spune:
Lucialu, curaj mamico
, nu e vina ta asa ca trebuie sa fi calma pt pupa
.. stiu ca nu e usor, mi-am distrus si eu stomacul cand a cazut si si-a spart dintisorii din fata, nici acuma nu am "digerat" dar trebuie sa accept situatia si sa ma rog ca dintisorii definitiv sa nu fie afectati de incidentul asta si sa-i creasca normal.
Alina spune:
Lucia
,stai linistita deocamdata pina vezi ce diagnostic i se pune,unele distrofii sunt usoare si nu au toate legatura cu dentitia permanenta.Apoi daca e o distrofie cu cauza ereditara,ce ai fi putut tu sa faci?
Daca vrei,iti zic pe privat unde as duce eu pupa in Timisoara.Cred ca e bine sa ai 2 pareri si un plan bine pus la punct.
lucialu spune:
Bely, Alina multumesc!

Alina, poti sa-mi scrii, multumesc frumos! te-ai gandit bine.
Bely si mie mi-e greu sa diger, plus teama de diagnosic, cat de grav o fi, macar stiu ca momentan nu e nervul atacat, ca ma gandesc ca o durea, dar e ciufica si vesela la gramada ca de obicei, slava Domnului!Sper sa se poata face ceva...e crunt si ca-i mica si nu stiu cum vom sta sa o vada.
de aseara imi trec un milion de ganduri![]()
ne-a ajutat pediatra si la 4 suntem gramada la cabinet, vine numa pt noi azi.
Giova spune:
Alina please zi si mie un dr. stomatolog bun pt. marco. eu cu el am probleme de carii.
Lucialu asteapta sa vezi ce zice stomatologul, ceilalti dinti poate nu sunt afectati, ma refer la cei permanenti.
ai lui Edi sunt ok, doar ca cresc asa aiurea si nealiniati. sper sa isi revina dupa ce ies toti. Ultimul incisiv de jos am crezut ca e caninul...asa la distanta de ceilalti a iesit. Noroc ca a iesit acum si caninul si poate il impinge la locul lui.
Bely of si voi cu otita? insanatosire grabnica. se poate trata otita si homeopat, nu numai cu antibiotic.
Blanca insanatosire grabnica sa ai.
Ayda ai 2 copii minunati, sa-ti traiasca, tare frumosi mai sunt.
Mai avem un canin sa iasa si gata
. sper sa luam o pauza pana la urmatorul rand de masele.
eu sunt tot pe fuga, vad ca de azi papa si edi mai bine, slava domnului. s-o fi saturat de aerul de Alba iulia
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Am fost. Nu poate sa-i faca nimic ca e prea mica. Oricum era ft relaxata doctora, ca ea se astepta la nu sh ce calamitati. Pt mine faptul cas -a rupt deja un dinte e o calamitate. In fine, cu ce am gresit? Pai ca nu am spalat-o cu pasta de dinti cu fluor. Noi am folosit nenedent
Alina dl dr nu era acolo. Vine luni si mergem. In schimb cine era mi-a confirmat capot sa-i dau pasta cu fluor pt copii.
Singurul lucru care ma linisteste e ca fluorul ar trebui sa opreasca evolutia asta demineralizarii dintilor. Poanta e ca ea tot tragea concluzii de dinainte sa se uite, sau sa ma intrebe. Si pana la urma a priceput ca nu se duce la periaj, ca am incercat, albeata de pe dinti si ca acea albeata a aparut dimpreuna cu dintii, asa au iesit afara. Gata patati, nu era albul ala plin...si ca tot eu sunt de vina, ca inseamna ca in sarcina s-a produs o anomalie legata de demineralilzare
Ideea e ca eu am mai lucrat la dintii ei, insa nu pot nici sa ma un in limba sa o spal 3 minute. Ea singura urla dc nu ii dau periuta cu pasta, cand ma vede pe mine molfaie si roade si ea la greu, si incearca sa ma imite. Insa seara va trebui neaparat sa ma ocup serios.
Ma duc ca sunt varza de oboseala si fata la fel.
tufa.