Zmeurici de iulie-august 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
adrianafedorca spune:
andreea_1979 asta vara regimul a fost mai mult raw vegan, de cand a venit iarna mai mult lacto vegetarian, si de maine incep iar raw a vedem cat pot, acum cu sdarbatorile am pus cred vreo 2-3 kg pe mine si deja le simt si ma simt mai grea parca abia ma mai misc...de maien vreua sa incep si ceva sport, mi-a dat o prietena nsite dvd-uri cu zumba, aerobic combinat cu dans latino ... e super , si mie mi-e cam greu fara lactate, mai exact branza pe acre as manca-o si-n somn, succes o sa vezi ca nu e asa greu mai ales ca retete lacto vegetariene sunt o gramada ...delicioase
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
in sf am reusit si eu sa ma odihnesc , am dormit de la 2 la 6,30...Anasiasia la fel , Cezar si el n-am mai dorit asa mult la pranz de 100 de ani...mama ce bine a fost, noi aseara am avut cativa musafiri si au plecat pe la 3 dimineata...au zis ca pleaca la 10 apoi la 12 si...s-a facut 3, adevarul e ca ne-am distrat super a fost ca un al 2 lea revelion
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
lucialu spune:
La Multi Ani! Sa fim cu totii sanatosi!
Alina, eu am servit patul putin dupa 12 noaptea, ne-am chinuit sa o tinem treaza pe pupisoara, cand am zis cuvantul nani a facut cu mana la taica-sau
Dupa ce a adormit, am mai revenit un pic, dar pe la 2 cel mult cred ca am adormit, luata cu arcanu de ea, ca ma cauta.
De fo 4zile pupa se chinuie sa vorbeasca, asta e cuvantul corect. Sunt momente cand imi dau lacrimile cand o vad cat se lupta.
In rest la noi totul a fost linistit. Macar ne-am mai odihnit oleaca. E tare frig afara, ger, asa ca mie cam imi ajunge cu sarbatorile. Bradutul a fost cel mai rabla anul asta, s-a uscat deja, oricum sta intr-o rana, ca turnul din Pisa, la cate atacuri teroriste si-a luat, de-aba astept sa il arunc, primul fara niciun regret.
Am luat niste DVD-uri dar nu am ajuns sa le vedem, singurele filme cu care m-am delegtat(nu de revel) au fost GA si asta mi-a luat ceva din orele de somn si asa putine, macar sunt la zi, asa ca nu mai fac o obsesie din el.
m_ati linistit cu mancatul zmeuricilor, alea roz. Ma refer la kilele fetelor, si noi am dat inapoi de cand cu raceala. Ma dispera cat roade pe sfarcuri, din cauza caninului care a scos doar un varf de gamalie prin gingie, in rest e umflat, urasc perioadele de scos dintisori. Maine merem cu ea la dr pt ca se pare ca va face carie la un dinte si nu i-am dat nik dulce si cu sucurile nu am inghesuit-o din cauza asta, calciul iesise ft bine, in schimb suntem codase la curatatul lor pt ca nu sta. Sunt necajita dp asta de vedere, pt ca nu vreau sa aibe probleme, dureri si parca pe undeva ma simt vinovata,dar cum sa ii scot tzitzica noaptea, ca e inebunita dupa ea?
Speram sa nu aibe probleme pana cand ieseau toti dintii ca aveam in plan sa o duc la fluoridizare la dentist. Sa vedem ce vesti primim maine, incotro suntem indrumati si ce se poate face.
Am vazut si eu pozici cu Evita, Balasz si Timeea si nu mai stiu, dulci foc toti categoric!
Corinna1982 spune:
LA MULTI ANI! sa aveti un an bun cu sanatate si multe realizari!
Bag de seama ca v-ati distrat de revelion. Alina si Lucialu, pot sa zic ca am stabilit un record. Noi ne-am culcat la 21.00 ca de obicei, s-a trezit cupilu la 23.30 pt lapte si a adormit bustean. La ora 00 nu s-a sinchisit de zgomotele petardelor si ale artificiilor, si nici eu nu am trezit-o asa ca somn ca de obicei cu trezirile de rigoare si sincer nu simt ca am pierdut ceva. Am inceput anul odihnita si sper sa fie asa tot anul. Nici de distractie nu am avut chef ca sunt prea obosita, iar la televizor...sa fim seriosi...
Zilele astea m-am uitat la GA ziua cand dormea Maria si am stat cu sufletul la gura la ultimele 2 episoade din seria 6, am stat atat de incordata ca am facut febra musculara. Cine a vazut ultimile 2 episoade din 6 stie de ce...
Va pup
LuisaTL spune:
Buna, mamici!
La multi ani!
Sa aveti un an minunat, asa cum vi-l doriti, cu sanatate din belsug!
Noi suntem bine, ne-am revenit din raceli, abia dupa sarbatori...
Ce mi-ati facut cu GA
...si sunt abia la sezonul 3. Vreau sa va-ntreb, deci in total sunt 7 sezoane, nu?
N-as vrea sa se termine prea repede.
V-am lasat ca fetele mele nu stiu ce-au patit azi de nu se-nteleg deloc..
O zi faina sa aveti!![]()
lucialu spune:
cred ca de fapt sunt ambii incisivi laterali de sus atacati, insa unul mai rau. E in smalt
Mie mi se pare ca degetarul ala de la nenedent e frectie in doru' lelii. Are si periutele de la babylove, alea in trei pasi, pe alea ii puneam pastuta si o lasam pe ea sa faca pt ca asa dorea, sa ma imite cand ma vedea pe mine. Am trecut la pansament steril acum si musetel cu bicarbonat, da Doamne sa fie bine, ca langa vin caninii si trebuie sa creasca drept.
Corina dc era dupa noi doo si noi faceam ca voi
, dar tati a vrut sa respectam obiceiurile noastre, avem ritualuri, eu as fi chiulit bucuroasa de data asta, eram cam chiauna. Stiu ce spui de episoadele alea, si pe mine m-au facut praf de cata tensiune am trait. Ai rezistat sa nu treci la seria 7? macar cu un ochi?
Sunt un pic dezamagita, recunosc, de evolutia serialului, parca mai frumoase au fost primele serii.
Luisa
, este cale lunga, eu sper insa sa se sfarseasca la s7 ca lungirea peltelei...
Alina spune:
Ziua buna,fetele!
Deci nu sunt singura cu dormit de Revelion,ce sa facem,avem timp de petreceri si mai tirziu,cind cresc copilasii
.Ma consolez si eu,ce sa fac...
Lucialu,nu stiu daca deja carii.Cel mai bine mergi la dr sa vada ce e acolo.Din cite spui tu,inclin sa cred ca e mai degraba o anomalie de structura,daca zici ca e in smalt,poate fi amelogeneza imperfecta,de ex.Factorii sunt multi,ereditari si dobinditi,repet,nu cred ca deja carii de biberon,ma rog,de la lapte vreau sa zic.
Eu am lucrat aici niste luni la stomatologie pediatrica si am vazut f multi copii mici cu anomalii de structura si daca e asta,e bine sa incepeti preventia cit mai repede.
In rest,lumea bine?
Stefan e afara cu sotul,sper sa doarma mai bine si mai mult cind vine.E innebunit sa cinte la fluier si la pianul adevarat al surorii
.
Gata,mai vin eu...
blanca000 spune:
Buna ziua si de la noi,
aici ninge ca in povesti, am stat 1 ora cu Eva pe sanie in zapada. Chicotea fata mea si scotea limba la fulguleti. Poate cand vine J. diseara mai iesim la o partida de sanius si poate un om de zapada.
Eu, in schimb, am racit..sunt cam cobza..nasul curge robinet, capul ma cam doare, tusesc...mda daca m-am imbracat subtire de revelion si am iesit si cu capul gol gata spalat si coafa tpe gerurile alea..nu stiu..oricum stau cu masca si Eva rade de mine si zice "doto" adica doctor si ne jucam asa..ea striga si eu pun masca si vin sa o controlez, ea imi arata limba, urechile, nasul, ochii....sa nu omit ceva.
Ba la masa acum am stat cu masca si Eva a halit toata ciobita ca deh! ii dadea dna "doto" ![]()
.
pupu 
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
bely spune:
La multi ani tufa, Un An nou plin de sanatate,fericire,bucurii si multe impliniri!

Noi pe la 2 ne-am culcat, adica eu si restul musafirilor dar zmeurica de la ora 22:00 deja sforaia de nici artificiile si sirenele n-au deranjat-o
. Pe 1, sambata a fost o zi frumoasa cu soare si am luat tricicleta si am iesit pe malul marii la plimbare, cam palea soarele si pupa mea nu vrea nimica pe caput si tare cred ca a afectat-o pt ca dupa masa dupa somnul de pranz s-a trezit maraici si inceput de febra 37.5, nimic nu-i convenea iar duminica la 7:00 deja avea 38.4 si-o usoara tusa inca de vineri auzeam, asa ca ieri ne-am doftoricit, dar peste noapte n-a mai facut febra si nici dimineata n-a avut, sper ca o sa fie totul bine! I-am dat nux vomica de 5ch si odata nurofen si un supozitor de paracetamol cand a facut febra peste 38... altceva n-am vazut sa aibe si de aceea ma gandesc ca poate a fost soarele prea cald si ia batut pe caputz
ayda_m spune:
La multi ani!!!Sa avem un An Nou plin de sanatate si fericire!!
Noi de Revelion am fost la niste prieteni apropiati, ne-am intors putin dupa miezul noptii. Au fost si ai mei la mine...am adormit f devreme eu cu Radu si Andreea.
A fost un Revelion linistit si frumos pt ca suntem in patru
.
Am vazut si eu pozici, toti sunt niste frumosi!
Blanca, faine pozele de Craciun!
Avem si noi pozici mai noi la semnatura, inca n-am apucat sa le pun pe cele de la Craciun si Revelion.
poze noi
minunile noastre