Zmeurici de iulie-august 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
blanca000 spune:
Buna seara,
M-am delectat cu pozele de la Craciun ale zmeuricilor frumoase..fotomodelele Timea si Balasz
, craciunitele Irina si Laura
(wow ce camera mare au cu bradul lor special), smecherasii de Marco si Edi
,blondina frumoasa Anastasia, cocheta Laura, frumusete exotica Sara..superbi si veseli de craciun.
Si normal punem si noi poze cu Evita de Craciun ca doar avem cu ce ne lauda
.
De la botez cand primesc pozele dela fotograf, eu nu am facut ca nu aveam cum si am doar cateva doar de la baita de mir.
Botezul a fost frumos si emotionant doar ca in biserica cam frigut si micutul finut Stefan sa cam speriat de apa (probabil ca se racise), dar l-am infofolit bine si totul a fost ok.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
danielle02 spune:
salutare si de la noi
am intrat pe fuga din lipsa de timp ca e scurtttttttt :(((
sa va urez la multi ani si un an nou cat mai imbelsugat,plin de fericire,bucurii si sanatate
nu v-am uitat dar timpul asta zboara asa rapid ca nu mai apuc sa fac tot ce mi-am propus intr-o zi :(((
noi suntem in Ro de luna trecuta,nu demult am terminat de renovat casuta asa cum imi place mie,mi-am gasit doc. cu,care sa nasc si nu mai pot de fericire
o sa nasc la privat cu cezariana(cred) daca nu o sa aibe timp doc. sa stea dupe fundu` meu pana nasc natural![]()
fetele fericite,eu la fel si cam atat.
va pupam si imbratisam cu mare drag
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si
cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
ayda_m spune:
Mamici!! Va uram Un An Nou Fericit, cu multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!!!
Petrecere frumoasa de Revelion!!!

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Giova spune:
UN AN NOU FERICIT!
ne auzim in 2011.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
elenada spune:
La multi ani 2011. Va dorin un an plin de sanatate si liniste sufleteasca.
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
uliiasi spune:
La multi ani, dragi mamici de zmeurici! Sa aveti un an nou minunat, sa creasca copiii mari si sanatosi! Va pup pe toate! 
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
ClaraJ spune:
DRAGI MAMICUTE SI PITICI ADORABILI,
VA DORIM SA AVETI UN 2011 FANTASTIC, PLIN DE BUCURII, SANATATE, ZIMBETE, VOIE BUNA SI O TONA DE HILIZEALA!!!
NUMAI BINE DE LA,
CLARA SI BRYCE
blanca000 spune:
LA MULTI ANI SI UN AN MINUNAT PLIN DE IMPLINIRI SI BUCURII !
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
adrianafedorca spune:
La Multi Ani !!!Un an nou fericit
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler