Fluturasi de martie-aprilie 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetelor ma duc la eco acum sa vedem daca e fetita ok....la ultima eco dr a zis ca e in urma cu 2 zile fata de varsta ei asa ca m-a chemat si saptamana asta sa vada cum stam
saptamana trecuta adica la 24 de saptamani si cateva zile avea 624 gr
sa vedem cat are acum...tineti-mi pumnii va rog......intru sa va zic dupa aia

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lalely asa este, macar sa se mentina colul asa ca este bine.

antguess tinem pumnii sa vii cu vesti bune. eu stiu ca nu-i problema daca este mai mica la eco cu cateva zile. bebeii cresc intr-o luna mai mult, in alta mai putin... vezi ce-ti zice la eco.

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor eu ies la o plimbarica. la cate am mancat pana acum....sa si merg putin pe jos sa se aseze

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti dragele mele burtici?

Ati scris nu v-ati incurcat.

Ally iti doresc multa sanatate si petrecere frumoasa astazi la ziua socrului! Nu ne mai dai si tu vesti despre bebe, e sau nu zbanghiu, dormi, nu dormi noaptea, nimic, doar asa 3 vorbe????

Antguess ma bucur ca intr-un final s-a rezolvat cu plecarea lui Dani si tinem pumnii pentru azi la eco!

Cami imi pare rau ca Antonia nu se simte bine deloc. Multa sanatate va doresc si ma bucur ca bebelina din burtica este bine!

Yasmi incearca sa imprumuti de la cineva un aparat d-asta de luat tensiunea, ca e cam mica. Si eu la inceputul sarcinii oscilam intre 9.5-10.5 si imi era f rau, ameteli, greata, stari de voma, tot tacamul. Multa sanatate si papa consistent.

Roxy poate ii era pofta bebelinei de ceva dulce, nu doar tie.

Deea si eu am dormit de 2 nopti mai binisor si nu mai am asa probleme cu piciorul, dar e drept ca nici nu m-am mai agitat cu umblat mult si multa treaba.

Scrish imi pare rau ca nu te-ai odihnit bine, dar la mine cu cat sarcina a inaintat cu atat si insomniile au devenit mai cumplite.

Pisuc eu maine o sa dau primul tel sa ma intalnesc cu cei pentru recoltare de celule stem si primii cu care vreau sa ma vad sunt cei de la Biogenis. Nicio companie in situatia in care alegi sa tii celulele in strainatate nu ti le va trece prin raze x, fii sigura de asta. Dilema mea e legata de locul de stocare, aici sau in strainatate, inca nu stiu, am sa stau de vb si cu cei de la firma. Nu am nicio dilema intre celule stem si sange placentar, din cate m-am informat cel mai bine e sa fie celule stem, intrucat sangele placentar le distruge pe parcursul timpului, eu asa am citit.

Dorinuta imi pare rau ca nu te simti bine. Eu simptomele pe care le am cand ma ridic din pat in zona inghinala si la noada e ca si cum m-ar taia cineva, asa ma doare, ca abia ma pot indrepta sa merg.

Madutza pentru Cristi, dragul de el, s-a trezit cu energie, ce sa faci. Sa stapaneasca sanatos ghetutele ce i le vei cumpara astazi. Apropo ce primeste de la Mos Craciun?

Simo pentru tine si pentru cele 2 acadele ale tale. Si eu mi-as fi dorit sa fii pus macar o poza cu ei langa brad, daca tu nu vrei sa apari. Eu sunt trista ca mi s-a stricat cantarul, nu stiu ce o avea, il iau eu la puricat astazi, poate , poate ii dau de cap.

Lalely felicitari pentru rezultatele f bune de la eco. Colul are o lungime f buna, asa a fost si al meu mai mereu 3,4-3,6.

Strumphy ce ai patit draga mea, de nu ai mai intrat???? Sper ca ti-au trecut starile cele proaste si revii la optimismul tau debordant.

Millie, Alina06, Alina.n, Viss,Iony, Felicitas , Cristina ph, MsBB, Ama, Anaxena, Lauriciu, Catank, Cristina sb, Koko,Miki, Speranta, Ailed, Picky toto va asteptam mai des pe aici, unele dintre voi, chiar nu au mai intrat de multicel,

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dragi mamici si gravidute

Multumesc tare mult pentru raspunsurile cu privire la detergent.Aseara am mai citit si am aflat ca pentru ca hainele bebeului sa fie pufoase sa fie clatite cu Otet... Este un balsam eco si bio .

antguess - iti tin pumnii, dar sigur dr iti va da vesti bune...

lalely - micutul tau va fii un petrecaret..

roxy_s - eu primesc comanda dupa 15 ianuarie (asa ne-a spus), dar tot sper sa le primim mai repede ...poate le primim in acelasi timp/zi, ca doar stam in Buciresti si nu vor face 2 drumuri

viss - primele zile mi s-au parut groaznice, acum chiar e ok, stau pe net, ma uit le filme,...chiar ma odihnesc...Trebuie sa gandesti pozitiv si sa te bucuri de aceasta perioada, ca starea ta o vei transmite si bebelusilor...Importnat ca bebelusi sa stea cat mai mult in burtica...

deea - imi pare rau pentru durerea de picior. Ma bucur ca ai reusit sa iti faci o programare.

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +29
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Speranta eu cred ca voi lua Persil Sensitive pentru hainutele lui bebe. Roxy sta in Brasov.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Am uitat ceva:sa va multumesc tuturor ..pt ca mi-ati tinut pumnii si ati fost alaturi de mine!!!
Sunteti cele mai dragutze...

22+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

antgues sa vii cu vesti bune de la eco

fetelor multumesc de vorbele frumoase
am dormit si noi azi noapte de la ora 1 noaptea pana dimineata
deci suntem mai bine
a inceput sa isi faca efectul si antibioticul
mai are ceva febra da nu mare
e mai vioaie
da inca mucii curg si o doare gatul cand inghite

ne-a nascut o prietena
la maternitatea
la care voi naste si eu
a facut cezariana
si mana a doua s-a nimerit a fi de garda
cjhiar doctorita mea
abia astept
sa merg sa o vad
si pe ea si pe bebe
si mai ales
sa vad cum sunt conditiile de acoloooooooooo

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

v-am zis aseara ca mi s-a marit si mie putin colul de la 2,8 la 3?
sunt fericita
in schimb tre sa iau aspenter
si ciorapi medicinali
si sa ma dau cu lioton gel
sa imi faca mai usor statul in picioare

roxy plimbare placuta

am luat bradut mic
si noi aseara
azi vrem sa-l impodobim
e in galeta cu pamant ca poate il prindem in gradina noastra
si e bun ca nu il darama antonia

si sper sa ajunga si mama in seara asta la mineeeeeeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Yasmi acum am vazut si eu pozele, sunt foarte frumoase!

Happy ati ajuns in tara? Cum se simte A?

Cami fa-ti curaj si arata-ne si noua o poza-doua cu tine si cu Antonia.

Mergi la inceput