Fluturasi de martie-aprilie 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Cum te mai simti Lavinia???

Ally , Eduard 25 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offfff oare ce se intampla??? ne i a pe rand???? cris, ce pot sa iti zic.....stai linistta (daca poti) papa un biscuite/covrig.....nici nu stu ce sa spun....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Cum te mai simti Lavinia???

mai bine. multumesc frumos de intrebare.

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Multa sanatate fetelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

da yasmi, parca e un virus pe forum stau intinsa pe canapea cu laptopul in brate, poate poate trece, desi am un presentiment ca o sa se duca doar cu somn...pacat ca pentru mine ora asta e prea devreme...

apropo, vreau sa imi cumpar si eu doua carti: mama si copilul a lui capraru si cea a dr. spock. am incercat in diverta azi dar nu le aveau, le-a vazut cineva pe undeva?

s 25, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

asa e cris...sper sa fie o zi mai buna maine....ca azi multee ne-am simtit rau sau am avut copilasii bolnaviori,....

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

ma retrag si eu ca a pregatit sotiorul meu un film...... si apoi nani...ca azi noapte si azi am avut o zi de kkoo
va

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

cami - tare rau imi pare de tine si de fetita.sper sa va refaceti cat mai curand..suntem cu gandul alaturi de voi.

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mai fetelor eu iar am o dilema cu hainele pentru bebe si nu reusesc sa ii dau de cap. in prima luna il imbracam doar in bodyuri nu? fie scurte, fie cu maneca si picior lung...sau mai trebuie sa cumpar si pantaloni sau hanorac?

pt linistea ta poti sa iei si ceva mai sic.. gen pantalon+bluzita, numai sa le iei mai mari , cam de 3 luni as zice eu si sa fie usor de imbracat..

mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

da yasmi, parca e un virus pe forum stau intinsa pe canapea cu laptopul in brate, poate poate trece, desi am un presentiment ca o sa se duca doar cu somn...pacat ca pentru mine ora asta e prea devreme...

apropo, vreau sa imi cumpar si eu doua carti: mama si copilul a lui capraru si cea a dr. spock. am incercat in diverta azi dar nu le aveau, le-a vazut cineva pe undeva?

incearca aici:
intra pe reclama.ro si la Informare,educatie gasesti Carti postnatal..se comanda online

hai ca nu ma lasa asita sub nici o forma sa scriu cu reclama lor..e vorba de siteul trei ursuleti.ro ( legat )

mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu

Mergi la inceput