Fluturasi de martie-aprilie 2011 (104)
Raspunsuri - Pagina 21
Deea99 spune:
Yasmi de ce te ascunzi..ai facut vreo prostioara..ai papat iar panetone
azi am vazut in magazin din ala cu lichior si ma gandeam la tine![]()
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....28 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
bb_yasmi spune:
deea....da...m ai prins 
azi au ajuns coletele de la socrela.....asa ca am cam, bagat dn tot ce si-a dorit inimioara mea de acolo......
a dreptate cu lucrusoarele de bebe, cam 80% din ele le-am primit. dar si eu la randul meu am dat tot ce aveam de la iasmi.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
31
AMR 9 sapt!!!!!!!! 

bb_yasmi spune:
anaxena ce flacau frumos!!!! felicitari pt vestile bune!!!
antguess felcitari pt bubulina!! 
31
AMR 9 sapt!!!!!!!! 

Deea99 spune:
ei lasa ca trecem cu vedera ...acum ce sa faci si tu cu dulcirile sa le lasi sa se strice....iar daca soacra e asa de buna...si mai bine
ma duc sa iau o gura de pepsi..poate o activez un pic pe sofica mea si apoi la nani ca nici tastatura asta nu o mai vad si am scris asa aiurea , dar nu ma mai intorc sa corectez
si sa aveti vise frumoase
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....28 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena am pus poze pe picasa azi am 27s dupa UM si 27s + 4z dupa mine colul 31.5 exact ca la Iosup ,inchis de altfel 1044gr varsta ecograf 27s+4z am stat o ora jumtate,nu vroia sa-si ia mana de pe fatza,apoi intr-un final shi-a pus cotul,mareee rabdare a avut dr,nu mai aveam eu rabdare..el saracul vroia sa-i faca o poza dragutza,dar nu avea cu cine placenta 3.2 grosime hidrocel minim la un testicol AFI discret mai mare decat normal 25cm...adiq iar am lichid muuult oricum m-am amuzat teribil,m-a pus dr sa merg,sa sar,sa-i dau ghionturi in burtica doar sa-si dea el mainile de pe fatza,el nu si nu imi pare rau ca nu a reushit sa-l prinda exact,deshi dr si-a dat silinta nu gluma este perfect dezvoltat si exact de varsta la care l-am conceput am si filmulete dragutze Ana-Maria mami de s28 cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |
felicitari pt bb perfect

ai exact aceleasi chestii care le-am avut si eu la vlad la eco de trim II - AFI mai mult si hidrocel testicol
mami de Vlad 09.04.2009 si
s30 cu
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Deea99 ei lasa ca trecem cu vedera ...acum ce sa faci si tu cu dulcirile sa le lasi sa se strice....iar daca soacra e asa de buna...si mai bine ma duc sa iau o gura de pepsi..poate o activez un pic pe sofica mea si apoi la nani ca nici tastatura asta nu o mai vad si am scris asa aiurea , dar nu ma mai intorc sa corectez si sa aveti vise frumoase------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) cu inca o fitzoasa....28 cronologic....wow am ajuns la luna a7a |
eheeee deea...aici nu e vb numai de ducliuri...ala a fost desertul
31AMR 9 sapt!!!!!!!!

bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia yasmi da tu pe unde esti draguta mea azi? apropo de kg eu ieri am aflat ca am luat doar 5 kg de la inceputul sarcinii .... si de la ultimul eco ... de acu 3 sapt nimic .... deci in ultimile 12 sapt am pus doar un kg pt acest lucru tre sa ii multumesc din suflet lui ailed ... nu m-am tinut intr-u totul de regimul ei da a contat enormmmmmmmmmmm de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA |
astazi am umblat toata ziulica.....doar la amiaza am fost pe acasa

bravo pt kg luate!! stai ff bine!
31AMR 9 sapt!!!!!!!!

bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui roxy_s speranta prenatalul poti sa-l iei cand vrei cu conditia sa iti lasi minim 42 de zile dupa nastere. si eu l-am luat tot de la 29 de saptamani. ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 30+![]() AMR 9 sapt!!! ![]() ![]() |
asa este!! nu m a intrebat/spus nimeni nimic de nastere prematura. la prima sarcina tot asa l-am luat.

31AMR 9 sapt!!!!!!!!

bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui simonacip Cami, daaa, stai ine cu kg...eu ce sa mai zic cu 10 luate deja...si mai am 9 sapt sa zic (dc merg pe ideea ca-mi provoaca mai devreme).. Simona, mami de baieti David, Matei si 30 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
lasa mami draguta ca si tu stai bine. daca mai pui inca 5 kg tot e bine, nu??? si arati minunat

31AMR 9 sapt!!!!!!!!

bb_yasmi spune:
mada tu ce fac draguta??? 
eu acum savurez o portocala, rodie, mandarina si grapefruit de la socrela din gradina 

31
AMR 9 sapt!!!!!!!! 

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
24+ PETRA ADRIANA
David, Matei si