peeling chimic in timpul alaptarii?
Buna!
Am si eu o intrebare pentru fetele mai experimentate de pe aici:)
Am un bebe de 6 luni si inca il mai alaptez si la cat de mult ii place, presimt ca il voi mai alapta mult si bine:)
Din pacate dupa nastere mi-au ramas niste pete groaznice pe fata (le aveam defapt si inainte dar acum s-au accentual foarte mult): pe frunte, pe obraji, deasupra buzei superioare si pe nas:(.Nici fondul de ten nu mi le acopera....
Am fost la o consultatie la o clinica de chirurgie estetica (pt ca in saloane nu am incredere) vrand initial sa fac cateva sedinte de microdermabraziune, in schimb doctorul mi-a recomandat peelingul chimic, intr-o concentratie mica (asa cum s-a exprimat el), deoarece procedeul ales de mine nu ar fi dat rezultate.
Bineinteles, l-am informat ca inca alaptez si mi-a zis ca nu e nici un pericol pentru bebe, doar sa nu fiu eu stresata din cauza felului in care voi arata in primele zile dupa tratament si sa nu se transmita in laptic, sa nu il pierd.
Stresata nu o sa fiu sigur, stiu la ce sa ma astept in schimb nu prea imi vine sa cred ca substantele respective nu ajung in sange, si de aici in lapte probabil??? Voi ce credeti...poate sunteti mai informate...
Multumesc!
Raspunsuri
szivarvany spune:
Ai mai facut pana acum peeling ?
Iti spun asta pt ca au facut colegele mele si au avut adevarate depresii in acele 7 zile, probabil la asta s-a referit medicul tau.
Si nu doar din cauza felului in care au aratat, ci grija enorma sa nu faca ceva cu urmari permanente (nu aveau voie sa aiba nicio mimica a fetei sa nu cumva sa se crape pielea - iti spun si eu ce povestesc ele).
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***
alina.us spune:
Nu am mai facut pana acum peeling chimic, doar m-am informat foarte mult, am citit, am vazut o gramada de filmulete pe you tube cu procedeul si procesul de vindecare ce urmeaza, de aceea, dupa cum am mai spus, stiu exact la ce sa ma astept, si singurul meu stres ar fi permanenta intrebare daca nu cumva substantele folosite ajung in laptic si ii fac rau bebelusului....
As mai astepta pana termin alaptatul dar vara sunt riscuri mari sa nu ramai cu si mai multe pete din cauza soarelui, apoi din toamna incep serviciul si va fi mult mai greu sa gasesc timp...
De aceea, daca mai sunt fete care au trecut prin asa ceva, as fi vrut sa imi impartaseasca povestile lor.