Buburuze de Ian-feb2011 - HAI ZUMZU !(147)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Mie doctorita mea mi-a recomandat cezariana din cauza bazinului mic, eu nu prea stiu ce sa aleg ca am inteles ca dupa cezariana trebuie sa ai pe cineva sa te ajute si sincer nu prea imi pun baza in sot, si mama mea e la constanta si nu o sa poata veni...ce vreau sa te intreb e cum e cu cezariana? Mersi mult de tot Simo

32+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Mie doctorita mea mi-a recomandat cezariana din cauza bazinului mic, eu nu prea stiu ce sa aleg ca am inteles ca dupa cezariana trebuie sa ai pe cineva sa te ajute si sincer nu prea imi pun baza in sot, si mama mea e la constanta si nu o sa poata veni...ce vreau sa te intreb e cum e cu cezariana? Mersi mult de tot Simo

32+ viitoare mamica de Radu Andrei

iti rasp pe pm acusi

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Carmen bafta multa. si mersi pt pm

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 10 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Da Tunde,eu folosesc acel ulei inca de la inceputul sarcinii si nu am inca nici o vergetura,eu zic ca este foarte bun

Crina
saptam.38 cu Lukas Christian

In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Felicitari Adhnana!

Bine ati venit pe lume minunilor!

35 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

fetili, abia m-am trezit si eu de-a binelea, am stat ca o plosnita in pat toata ziua aproape.
ma doare extrem de tare piciorul stang, de la sold la genunchi. ma sageata. ati patit si voi?

ADNHANA! Prima mamica din odisee, sa-ti traiasca puiutii si sa fiti fericiti!

am ''rasfoit'' odiseea nov-dec, si asa m-am emotionat! abia astept sa ne vedem si noi toate cu bebelinii in brate!

nici o legatura cu cele de mai sus, diseara facem si noi bradul!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 30s
felix

Ziki pe mine ma doare tot piciorul stang, incepand de la coapsa pana la genunche. Imi si amorteste mai rau si cateodata il simt ca un bolovan. Dar sambata am fost la cumparaturi si am stat mai multe ore in picioare. Ma gandesc ca de aceea.

35 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Maria ..la bebe ii spune ''BEBE'' deocamdata ..inca nu ne vine numele..nu stiu de ce.
oricum eu ii zic eduard..toata lumea ii zice matei..deci nu stiu cum va fi

doctorita pediatra e si dr noastra de familie (si prietena, am toata increderea in ea)..azi a venit de ne-a vazut si a fost foarte multumita de noi..si noi de ea.
am discutat pe larg fiecare subiect in parte ..alaptat,alimentatie,baitza,buric,ingrijire in general..greutate,vitamine..schema de vaccinuri. s-a uitat si la mine la operatie..
am intrebat orice si mi-a rasp..mi-a placut de ea ca e pe aceiasi lungime de unda cu mine..eu fiind si asistenta pediatrie acu ceva timp am multe notiuni insusite plus experienta cu primul copil si a fost de acord cu toate metodele mele de ingrijire de pana acum..a venit si ea cu alternative..
va venii mereu acasa ..merge sotu dupa ea..sau vine ea ca acu stie unde stam.
are un cabinet undeva pe la muncii.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello
tunde sa ma treci prezenta da ?

Adhnana felicitari sa iti traiasca puiutii si sa te bucuri de ei
irina sa ne mai povestesti de micut cand ai timp
carmen, lori

fetelor dar aveti spor la scris nu gluma ...noi am avut ceva tb pe aici. M.a plesnit un somn ca nici nu stiu ce sa fac ..tare mi.e teama ca numai dorm la noapte cand si asa ma foiesc intr.una.

tuturor

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza36+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

salutare fetele. Sunt si eu pe aici astazi. am fost pe la cumparaturi, am luat si bradut frumos, maine il facem!
ADHNANA - felicitari pt minunati , sa fiti sanatosi cu totii.
Mai IRINUKA, ce dragalas e bebe ))))
Bafta fete la eco, sa fie bine!
pe mine ma tot tine pe jos, sa vedem cand imi face surpriza printisorul. Eu as vrea sa vina luna asta pt ca trebuie sa incep scoala pe 11 ian.
Pupacesc fetele.

37+ KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Roxx, faza cu semanatul e doar o superstitie...si oricum se arunca doar la acea persoana pe care te-ai suparat f tare, nu la toate...de obicei se arunca la sot ca el e mereu aproape sa te scata din pepeni! Sotul meu e tot maica-sa, leit, ptr ca, conform superstitiei, soacra-mea a stat 9 luni numai in pat si socrul meu i-a facut toate poftele, fara suparari si toate alea...

Irinuka, super pozele! Creste ca din apa!

Felicitai, Adhnana!! Sa-ti traiasca baietii de nota 10!!

Simo, eu fac obligatoriu cezariana...Ma cam sperii si, sincer, parca nu vreau sa stiu acum ce-a fost la tine! Dupa ce nasc si eu vom vorbi detaliat...Pana atunci ma rog la Doamne Doamne sa aiba grija de mine si de voi!

A!! Si mie-mi pocnesc oasele...dar pocnesc de parca se rup, nu ca niste baloane, pur si simplu ca si cum ai rupe oasele de pui...Asta noaptea, bineinteles!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 30+

Mergi la inceput