Buburuze de Ian-feb2011 - HAI ZUMZU !(147)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelu86 spune:
gata..ma apuc sa modifi listuta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria
AMR 10 zile pana la marea intalnire
florintunde spune:
Irinuka;wow...ce schimbari in 12 zileeee!!!!!!
Sunteti fff frumosi..dar bebe Patrick..e...-fan-tas-tic!!!felicitari
Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
roxx26 spune:
Hello!
Gata manichiura, tunsul si coafatul! Ei, acu chiar ca pot sa nasc!
RALU, desenele de pe pereti le-am luat de la un magazin din piata, am tot cautat prin toate supermarketurile si nu am gasit nimic frumos, apoi am pus ochii pe astea, care sunt super simpatice si ieftine. Apropo, azi am mai dat o tura pe acolo si am mai luat cateva...
MONIKA, aoleo, ma speriasi fata! Cum sa semene copilul cu toti astia de m-au enervat cand am fost gravi??? Pfiuuu, pe asta n-am mai auzit-o...
IRINUKAA, asa mi-e de drag sa te aud cum povestesti tu de viata de mamica! Despre mancare in timpul alaptarii, noua la cursurile prenatale ni s-a explicat ca poti papa linistita tot ce nu-ti face rau in general si ai papat si in timpul sarcinii, pt ca bebe deja cunoaste gusturile. Acu nush ce sa zic....fiecare stie mai bine!
ADHNANA, FELICITARI! sa va traiasca puiutii si sa va aduca numai bucurii!! Chiar ma gandeam zilele trecute ca mai aveam o mamica de gemenasi care nu a mai dat nici un semn de multicel...Bine ai revenit!
LORICH, ma bucur ca e totul ok. hai ca respir usurata
DESPRE REVELION: ma bag si eu cu voi la petrecere! Ca daca sunt acasa pana atunci (adica dc o vrea bb sa vina mai devreme), clar nu plecam nicaieri, deci sunt prin zona. Daca nasc pe 30, sunt in spital de revelion, chiar vorbeam cu sotul aseara, el zicea ca vine sa stea cu mine, dar nu cred ca il lasa aia...o sa fie cam ciudat, ma rog, o sa vedem atunci ce o fi, dar si in situatia asta sunt tot prin zona. Deci nici de mine nu scapati
_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste
AMR 10 ZILE!!!!
florintunde spune:
noi ne-am apucat de legat ata pe bomboane de craciun..sa fie pregatite
Mi s-a terminat uleiul sebamed si am luat pt vergeturi BUBCHEN
a folosit cineva?Pt gravide,,scrie fara parabeni
Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
bebelu86 spune:
gata..facu-i modificarile...bine..acu am vazut k am uitat sa centrez si felicitarile pt adnana..dar promit k la urmatoarea interventie le fac,
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria
mirela2 spune:
tunde, saloane sau bobo de copac vreau si eu
dar din alea cu jeleu
tre sa caut neaparat
+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 9z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
bebelu86 spune:
Roxx sa-ti fie de bine. te asteptam cu noul look sa ne clatim si noi ochii
missmj spune:
Sunt gata de plecare !
Dar ce am vazut eu intre timp ??!! Irinuka ce mari ati crescut !! totusi, aveti patut ca al meu,si cand ma uit cat de mare e patul ala pe langa el.Doamne ,sunteti niste frumosi,sa fiti sanatosi.
Simo l-ai bagat in sperieti pe barbate'miu cand a vazut poza aia cu Eduard pe pieptu' lu' taticu'.A ramas masca "Asa de mic e??!!Eu nu il tin in brate ca mi-e frica"
Ce frumos , cand ma uit la poze ma vad si pe mine cu bebicul meu !!!
ralu iti trimit PM acusica.
carmen
36+ cu Andrei