Buburuze de Ian-feb2011 - HAI ZUMZU !(147)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

bafta celor 2 miss ale noastre..missmj si misssexy...sa veniti cu vesti bune

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Nici eu nu vreau sa nasc in decembrie!! Sa fim organizati, da, scrie ian-febra2011..io aia fac..

Fetelor, da is nebuna, ok. Fifi nu e sus, are caputul tot jos, nici dr. nu-si putea explica de ce s-a simtit sughitul acolo, asa sus..probabil din cauza ca s-a marit sau poate chiar a facut 2 flic-flacuri...nu stiu..nici nu mai conteaza.

In rest toate bune col ok, placenta gr.1-2, greutate 3200g, o grasana, dar, ca tre s afie un daaaar...are dubla circulara, cica circula ff bine sangele prin ea, insa e acolo si s-ar putea sa nu fie ok; deocamdata una era pe la nas...cica la cat d eagitata e le mai paote scoate..in fine...nu ma mai pot stresa acum... noul DPN e dupa anul nou...deci...eu imi respect dom'le ordinea la coada!

pupici

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

ti-am zis Eu ca e dubios sa se intoarca inapoi cu capul in sus la 35 sapt DE acceaq daca ti-e dor poti incerca varianta cu masa de calcat,ma bucur pt voi!~

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ralu am uitat sa iti zic, am gasit dr pediatru la policlinica Nitu Vasile.e o doamna dr Tarciuc Petruta,am vb cu dansa,a zis dupa ce nasc sa ma duc,sau sa il trimit pe sot cu copie dupa certificatul de nastere al copilului sau cnp-ul,copie si original dupa iesirea din spital si o foaie cu adresa noastra,nr de tel.si la cateva zile vine acasa sa faca primul control.Am citit despre ea pe net,pareri sunt si aici pe DC,cica este super si are o chemare aparte pt copii.vom vedea,daca vrei nr de tel sau alte detalii...
E valabil si pt alte burtici care stau prin sect 4.

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

multumesc tuturor pentru urari!
bebelu86 - Am facut cezariana, pentru ca si prima tot cezariana a fost.
mirela2 - nu e chiar asa usor cu prematuri. Stai acolo linistita ca stai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde nuuu..tati era foarte interesat sa-i lumineze calea cu o lanterna personal...se pregatea sa cumpere lanterna de pompieri..

bebelu nuuu, nu nu nu vreau ceza!!!
Dar cum ziceam, nu ma pot stresa acum cu asta, lunea viitoare merg la dr. mea, o s avedem ce zice si ea, monitorizam, vedem, speram sa-si scoata...vedem cum evolueaza.
Dr. asta de la eco zicea ca sunt tot felul d esituatii..sa nu fie dubla, ci simpla dar asa de stransa sa nu se poata naste normal, sa fie larga, nmultiple posibilitati...mai vedem ce zice si dr. mea luni apoi ma pun iar pe stres!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

ADHNANA, FELICITARI!

Bine ca sunteti sanatosi cu totii! Baieteii sa iti creasca mari, voinici si ascultatori!

34+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Adhnana FELICITARI!!!CAM TARZIU DAR N-AM STIUT.
ANDREI-TUDOR SI DRAGOS-STEFAN..SA VA DEA DOMNU SANATATE SI VIATA LUNGA PLINA DE BUCURII BINE ATI VENIT !!!!!!!

BEBELU; nu pot dansa cu burtihanu dar e suuper piesa...da ce sa zic de Mohombi asta...m-as cam da cu EL macar pe atv

Adryiii;absorbantele anion sunt de milioane la scurgeri..le folosesc de 7 zile si am scapat de scurgerile abundente..si ajuta f muuult si la hemoroizi..am luat la farm bio..90 bani/buc

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

am si eu o intrebare ...am inteles eu bine ca dupa ce se termina odiseea se intra in clubul scutecelor?

32+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am un pic de treaba ...revin cu modificarile

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 10 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Laura, mi-a dat dozare de anticorpi pt ca eu am A si sotul B. Oricum, mi-a iesit ca nu am.

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput