Mamici de Constanta - capitol de sarbatoare! 136
Raspunsuri - Pagina 3
batmanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 batmanito, deci sa inteleg ca vei fi punctuala? Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) bazar umanitar |
am fost punctuala ,da?
cum au spus si fetele felicitari alina pt organizare tie si ajutoarei boti, ne-am simtit super super bine iar de copii nu mai am cuvinte.
mihaela77O spune:
Mos Craciun pe Dc
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Ontica Camelia spune:
Buna seara!
Lulu & Boti , ne-am simtit foarte bine asta sera, va multumim pentru tot ceea ce ati facut!
Va las si eu cateva poze de la eveniment.
Sanatate bolnaviorilor!
Somn usor!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3
Camelia cu Alexandra -Elena 1 (27 feb 2004) & Teodora Lucia 2 (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
simonapro spune:
Buna seara!
Felicitari fetelor pentru organizare , noi ne-am simtit tare bine, dovada ca am plecat printre ultimii la opt fara cinci
Dulciurile au fost super, mai ales baclavalele, care ne-au mers la suflet, multumim tare mult pentru ele
si somn usor!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
roxanaz spune:
neata!
sunt ofticata rau de tot ca nu am putut ajunge . don'soara a vomitat vreo 3 ore la rand. si dupa aia i-a trecut ca prin minune. in concluzie... indigestie. ma duc sa ma uit la pose si sa ma enerfesc.
va pupez!!
PIES: azi e ziua Oliviei asa ca ii spun si aici la multi ani fericiti!!
lulu77 spune:
Mneatza,
Rapid, ca nu am baut cafeaua si revin apoi
I LOVE YOU ALL......
Olivia LA MULTI ANI! Sa ne traiesti!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
Dodo-pui spune:
OliviaLa multi ani!
Acum despre aseara a fost SUPERB(desi eu am plecat printre primii caci cu doua schimburi de masina pana-n Navodari a mai trecut 1 ora sau mai mult).
Mamaie si tataie au fost super incantati ca au putut sa-si admire nepotii jucausi si la joaca,ca l-au vazut pe Bogdi spunand poezia,"tare mi-au placut toate fetele"( a zis mamaia Mimi)-Ei au plecat dimineata spre Braila.
Despre cat le-a placut copiilor nu va pot spune decat ffff mult..si nu ar mai fi plecat niciunul.Atat au obosit placut ca azi a fost prima data cand au dormit pana la 8,35.
Mie si lui D ne-a placut fffffff mult.
Alina si Monica felicitari pentru munca si efortul vostru
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaela77O spune:
dodo si cafeaua?
asa repede ti-au plecat musafirii?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
Ledi, 007, a donat aseara ptr voi si Gabi, larisel, un carut de gemeni, aproape nou.Gabi se ocupa de el, il pune sau l-a pus deja la bazar.
Ii multumesc inca odata lui larisel pe aceasta cale ptr gest
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Ledi, 007, a donat aseara ptr voi si Gabi, larisel, un carut de gemeni, aproape nou.Gabi se ocupa de el, il pune sau l-a pus deja la bazar. Ii multumesc inca odata lui larisel pe aceasta cale ptr gest Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) |
e deja aici http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12991&n=CaruciorquotPrimi-Pasiquot-pentru-gemeni
Larisel multumesc din suflet
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!