Mamici de Constanta - capitol de sarbatoare! 136
Raspunsuri - Pagina 14
Ontica Camelia spune:
Inimoaselor va doresc Craciun fericit, sanatate si numai realizari!
Citat: |
citat din mesajul lui dianamaria Craciun fericit si imbelsugat! Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 15+ |
Felicitari Diana, ce cadou frumos va adus mos Craciun.
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3
Camelia cu Alexandra -Elena 1 (27 feb 2004) & Teodora Lucia 2 (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
bettyk spune:
buna seara dragele mele! CRACIUN FERICIT,MULTE IMPLINIRI SI REALIZARI!
of,cat am lipsit. v-am simtit lipsa. dar am lipsit motivat. schimbat casa,renovat,net nu o perioada. ca la nebuni.ce s-a mai intamplat pe aici? imi spune si mie cineva noutatile? macar asa pe scurt.
va doresc o seara minunata!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
georgipuia spune:
Craciun fericit si din partea noastra, inimoaselor... Sa fiti mereu vesele siimplicate,implinite si iubite!
Ne auzim mai pe indelete maine.. sper...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Dragele mele, CRACIUN FERICIT, PLIN DE IUBIRE, PACE IN SUFLET, MULTAAA BUCURIE SI NUMAI SANATATE va doresc.Sunteti absolut minunate!!
Scuze de intarziere, vizite, casa plina, plimbari, acum ne-am linistit...si cand ma gandesc ca maine incep DIN NOU munca...ma apuca nebunia.
diana, felicitari ptr bebe din burtica.
crys, betik, bine ati revenit.va asteptam mai des.
ontica, sanatate multa domsoarelor
dandusule, pana cand stati in Cta?....puppppp
pup toate inimoasele...si abia astept ziua de maine..stiu ca maine se lucreaza, si cu siguranta vom sta ceva mai mult de vorba.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
kim222 spune:
In primul rand Craciun fericit!!!!! Sper ca ati petrecut frumos...
In al doilea rand multumesc de urari...si scuze de intarziere ..abia azi am vazut ca mi-ati urat !.
In al treilea rand scuze ca nu am putut veni luni..coborasem deja in fata blocului cand m-a sunat Rox si la nu am mai avut cum sa ajung, tati se culcase ca fusese de garda si eu nefiind constanteanca nu stiam ce mijloace de transport sa iau ..si oricum seara in zona Dorally singura nu am avut curaj..asa ca mii de scuze!
pup iu
Dodo-pui spune:
dragi inimoase..
a trecut si a doua zi de Craciun...am stat acasa in familie...a fost minunat copii s-au jucat ,tipat,mancat...inca-s in "priza".Maine si D munceste(desi teoretic e in co)...iar eu trebuie sa fac macar o ciorba de pasare...caci s-a terminat...porcarii mai sunt cateva.
Mai sunt 5 zile si a mai trecut un an...un an cu destule grele dar cu MARI PROGRESE ale lui Bogdan,iar acestea ma fac sa spun ca per total a fost un an bun.Sper ,ma rog ca si 2011 sa fie macar la fel la 2010 daca nu si mult ,mult mai bun caci multumesc lui Dumnezeu mai e suficient loc pentru bine.
O seara frumoasa si numai bine va doresc.
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dianamaria spune:
Va multumesc din suflet! Noi suntem in concedii/vacanta pana la anul si nu am terminat inca vizitele mai ales ca ca abia am facut "anuntul oficial" al sarcinii...
Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 15+
Dodo-pui spune:
Buna dimineata dragelor,
las
si
LA MULTI ANI STEFAN!(de Cornelia)
La multi ani tuturor ce-si serbeaza onomastica azi!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
LA MULTI ANI STEFAN...Sa ne traiesti, sa ai parte de bucurie, fericire, sanatate.Cornelia sa va bucurati de el, sa aiba parte de mult noroc.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar