Mamici de Constanta - capitol de sarbatoare! 136

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

ho, ho, ho...
Dragele mele va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sanatate si numai impliniri!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Camelia cu Alexandra -Elena 1 (27 feb 2004) & Teodora Lucia 2 (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Craciun luminat si multa sanatate,daruri frumoase si mii de bucurii!

Sa ne bucuram impreuna de aceasta Seara Sfanta si de zilele de bucurie ce urmeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna,
printre picaturi va sciu si eu un pic, dupa ce am terminat de facut gingerbread cookies pt pus in brad& curatenie. facut si maio de casa pt salata boeuf( e gata si ea), ieri am facut sarmalele de purcel& cu peste( io-s vegetarina de vreo 5-6 luni), facut telina cu maio, ciorba de ciolan la pressure cooker in jum de ora- gata,
mai am o prajitura cu cioco, tort cu fructe& crema vanilie& frisca homemade. si maine fripturile( peste, porc, carnati)& roasted veggies. probabil ca o sa faca mama si placinta cu branza. o sa ne vizitam prieteni, etc.
terminam rapid anul asta de bucatarit pt ca suntem 4 bucatari. sunt libera de ieri, back to work pe 4 ian.

un Craciun minunat si sarbatori fericite!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Craciun fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Buna seara,dragele mele!

Am intrat pe fuga sa va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi si La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Reusesc si eu sa va scriu in sfarsit.Noi suntem la mama de aseara si ne intoarcem maine seara.Rares am fost cu el ieri la doctor si a zis ca nu are decat o simpla raceala si nu ne da nici antibiotic nici alt ceva in afara de Nurofen si ser in nasuc.Dar tot nu mananca decat iaurt cu cructe si pe ici pe colo mai linge o frisca o crema de eclere dar i-am dat cu tantum verde de copii in gat si vad ca nici nu mai tusesete deci in gat este problema noastra sper maine sa fie ca nou ca am obosit cu ifosele lui.La noi a venit mosul cu de toate tot pt el si la noi dar mai slabut.Va pupam,noapte buna si sa sarbatoriti cat mai frumos zilele astea.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Craciun fericit dragelor!!!

liniste si caldura in suflete sa fie!!

Cryss, tiza mea, ma bucur ca dai de veste!
Camelia, pup leoaica...si eu am facut exact ca Teo la varsta ei, doar ca eu am introdus o bila de metal, stiti, de coci

Ce de treaba, bucatareala....pup toate gospodinele si le fericesc pe cele care se afla in deplasari!!

Gata, pregatit cat de cat casa, masa si copii...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Craciun fericitdragi inimoase,fie ca nastere pruncului sfant sa va aduca numai bine

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Craciun fericit si imbelsugat!

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Craciun Fericit,inimoaseele mele dragi!sanatate,fericire,noroc si multe impliniri alaturi de cei dragi!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput