buna tuturor,
am doar 20 de ani si deja am fire albe in cap.....sunt insarcinata in 9 sapt.Este posibil sa imi apara aceste fire din cauza sarcinii?
Si eu stiam ca e lipsa de vitamina B12. Fiind si insarcinata, ar fi mai bine sa-ti faci analizele.
eu nu m-as vopsi decat cu ceva produs pe baza de plante. as evita orice chimicale in perioada sarcinii mai ales in primul trimestru de sarcina. chiar si masajul burtii cu prea multa crema care contine chimicale si parfum mi se pare ca ar trebui evitat.
eu am evitat si produsele de curatat dure. am curatat cu bicarbonat, otet sau cu detergent non-toxic.
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Si eu stiam ca e lipsa de vitamina B12. Fiind si insarcinata, ar fi mai bine sa-ti faci analizele. Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra." |