Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Salutare

eu sunt cu un capitol in urma...dar recuperez eu maine cand am timp si sunt acasa.

sa va spun ce am patit....mi-a facut Diana febra duminica 39...si am fugit la urgente si ne-a descoperit un pic de otita si rosu in gat.. Febra la spital 39 cu 4....ne-a facut impachetari cu prosop la temperatura camerei si am plecat cand ne-a scazut febra. ne-a dat augumentin, nurofen si picaturi pt urechi. tre sa stam in casa 5 zile.

si acum vestea buna...ne-a iesit al 5-lea dintisor

Miremia[b] sa va fie de bine plimbarea...si delfitza sa poarte cu bucurie hainutele de la Mosu

Mami de [b]Diana
- 31.12.2009 -

Imi pare rau ca a facut Diana febra. sa treaca
Felicitari pt dintisor

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Hello girls!!!

M-am intors de la shopping ...i-am luat si eu piticii cadoul de la Mosh ....i-am luat o cutie cu 20 www.miobebe.ro/p-Cutie-20-Piese-Clemmy-5759.aspx" target="_blank">cuburi clemmy si cartea www.librariaatlas.ro/animalele-rasfoieste-asculta-editura-crisan-p-11257.html" target="_blank">asta ....am stat 2 ore la raionul de jucarii din carr4

Lorex
si Irinaa ce cadouri frumoase ati luat si voi la piticii vostrii

Alexutzza imi pare rau pt cardul tau ...acum ai o scuza buna sa il folosesti pe al sotului ...ce frumos se joaca Yannis cu globul

Mire cum a fost ceaiul??? Si pentru Mara sa poarte cu placere hainutele de Mosh!

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

sunt super cadourile
Sa se bucure Isa de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Sa va zic si ceva despre ce-a mai facut pitica: cerceteaza toata casa de ceva vreme, merge singura, dar trebuie sa stau dupa ea pentru ca are tendinta sa se grabeasca si se impiedica (am un ham de la chicco pe care il folosesc cand are chef de plimbari lungi ),
are un dintoc, aparut la 9 luni... bine aproape doi (azi am obsevat ca a spart si al doilea gingiuta... motiv pentru 3 nopti de mare maraiala)
Am facut si noi bradutul... la inceput doar l-a mangaiat, dar de 2 zile isi ia singura ba un globulet (am pus doar de plastic si catifea), ba un clopotel si apoi le plimba prin casa

voiam sa va intreb... vad ca multe dintre voi faceti analize la bebei... le-ati cerut voi sau v-au fost recomandate de medic?

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Am si eu o intrebare.Voi faceti sarmale la pufuleti?Eu ma gandeam sa-i fac din piept de curcan+orez+morocv niste sarmalute impaturite in frunze de stevie sau salata sa vad ce gasesc si cu putina mamaliguta ca sigur se va uita la noi cand papam mai ales ca vom avea musafiri.
Lorex ma bucur ca ai mai intrat sa ne scrii.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

Eu nu o sa fac sarmale deloc, nici macar pt noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Am fost si noi afara putin si mi-am facut 1000 de nervi. Imbraca-i pe amandoi, in niste urlete de am crezut ca o sa cheme vecinii protectia copilului, al mic nu se suporta imbracat, cea mare nu se asorta din varful capului pana la bocanci asa ca a inceput sa urle, afara zapada, nu se putea trece cu caruciorul, asa ca am tinut 11 kg de pitic cu o mana si cu cealalta pe fii-mea ca se aluneca si era sa isi rupa gatul. Cosmar....pana la primavara eu nu mai ies din casa

Te cred ca e dificil cu amandoi.

Noi am fost doi adulti cu un copil
Eu am reusit sa cad de pe sanie cand a luat tati un viras mai strans si eram cu piciu in brate in zapada si a inceput sa rada MA gandeam ca se sperie dar de unde, el radea, cred ca de mine

piticul si domnisoara eleganta

Ce bine ca nu s-a speriat. Si tati a cazut cu Alena in bratze si ea s-a speriat atat de tare ca nici nu vroia sa se uite la prima zapada din viatza ei. Apropo, miremia bine ca nu au pus si la blocul vostru gresie si pavele in fatza scarii .. aluneca ceva de groza.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Of, imi pare rau de incident. Alena scumpa sa uite de sperietura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Am si eu o intrebare.Voi faceti sarmale la pufuleti?Eu ma gandeam sa-i fac din piept de curcan+orez+morocv niste sarmalute impaturite in frunze de stevie sau salata sa vad ce gasesc si cu putina mamaliguta ca sigur se va uita la noi cand papam mai ales ca vom avea musafiri.

Astept cu drag si

eu am fc si pana acum....carne de curcan+ceapa+morcov+un galbenus, vedeata, orez....pt el umpleam 1-2 ardei....ii place f mult...si ne-am obisn si noi mai dietetic

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Interesant ce spui tu acolo. Suna tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Haircut ceainaria este la hala Traian (intersectia strazii traian cu calea Calarasi). Cand am intrat azi mirosea atat de frumos . N-am avut timp sa studiez pt ca aveam piticania in brate, dar sigur ma intorc dupa ceva cu capsuni.

Larisel frumoase cadourile. Cat poarta gemanutele la picior? Ms de info cu leonardo, am intrat si eu duminica intr-unul dar n-am gasit. Mara mananca cu o placere deosebita pilaful nepasat.

Happyella
wb! Poate ne vizitezi mai des de acum inainte.

Dany
] fara sarmale?! Aici e diferenta dintre siluetele noastre...eu salivez la 12 noaptea pe tastatura cu gandul la sarmale, iar tu nici macar nu le incluzi in meniul de Craciun.

Atat...sunt moarta de foame si n-am nimic de rontait consistent asa ca mai bine ma culc. O noapte linistita sa aveti!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am fost si noi la controlul de an si in afara faptului ca sunt cam micutze la gramaj (cica media la fetitzele de 1 an ar fi 9.6 kg si noi avem cu 1.5 si cu 2 kg mai putzin ) restul ar fi ok. Ne-a dat si analize (cerute) pe care le facem in ianuarie.

Si...ne-am luat si noi sanie. Dubla. Clasica (o placa de lemn pe nishte fieratanii). Am gasit la selgros si nu mai avea decat din astea duble . Problema e ca la noi zapada s-a topit. Sper ca nu a fost singura ninsoare din iarna asta .

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sa va fie de bine controlul. Sunt modelutze dar sunt perfecte

Si la cat mai multe plimbari cu sania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

Astept cu drag si

poti sa-i faci ardei umplut, eu i-am facut din carne de vitel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Salutare

eu sunt cu un capitol in urma...dar recuperez eu maine cand am timp si sunt acasa.

sa va spun ce am patit....mi-a facut Diana febra duminica 39...si am fugit la urgente si ne-a descoperit un pic de otita si rosu in gat.. Febra la spital 39 cu 4....ne-a facut impachetari cu prosop la temperatura camerei si am plecat cand ne-a scazut febra. ne-a dat augumentin, nurofen si picaturi pt urechi. tre sa stam in casa 5 zile.

si acum vestea buna...ne-a iesit al 5-lea dintisor

Miremia[b] sa va fie de bine plimbarea...si delfitza sa poarte cu bucurie hainutele de la Mosu

Mami de [b]Diana
- 31.12.2009 -

sanatate multa
ma mir ca v-au dat drumul din spital la 39,4, in Iasi doar daca ceri expres te lasa acasa cu semnatura;
antitermice numai nurofen ti-a dat? in general se alterneaza cu paracetamol la 4 / 6 ore

Mergi la inceput