Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Vin si eu cu niste intrebari, repede sa nu le uit:

1. Cum faceti budincile acelea la cuptor pentru pufuleti? Am vazut ca faceti si carne cu legume. Le fierbeti inainte si apoi la cuptor? Si cand le dati pufuletilor, le blenduiti? Am incercat si eu paste cu branza. La gust ii placeau dar nu putea sa le mestece. I se facusera un guguloi in gura.

2. Tudor a plecat si in 4 labe si ma stresez atat cu imbracamintea cat si cu igiena. Cat de imbracati ii tineti tinad cont sa se trasc pe jos? Eu n-am in tot livingul covor peste parchet. Le dati puovere si pantalonasi si cat de groase?

3. Acum ca poate gusta din orice de pe jos inclusiv parchetul, cat de stresate sunteti cu curatenia? Adica stati inaintea lor cu mopul ca sa le dati unda verde ?

4. Cum reusiti sa gatiti atatea cu pufuletii langa voi? Vad ca unele aveti planuri pentru gateli masa de Craciun. Eu de-abia reusesc sa-i fac lui de mancare.

Mai aveam una, dar mai incolo

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

1. Eu inca nu am facut budinci, dar mancaricile cu carne le fac ceva de genul: carne fiarta separat, legume fierte/ la steamer, totul pasat + adaosuri diverse: smantana, unt, sare, cereale, paine, verdeatza, iaurt etc. depinde de retzeta.Am incercat sa le mai pun si lor in farfurie pastai la abur, paste fierte cu branza (penne), cuburi de dovleac copt dar nu le-a placut deloc. Azi le-am dat albush fiert (galbenushul era incorporat in mancare) si au mai inghitzit cateva bucatzele.

2. Noi nu mai avem doar parchet decat in dormitorul nostru (unde nu prea au acces din cauza de pc si ghivece de flori si nenumarate coltzuri) asha ca nu-mi fac griji ca le-ar fi frig. Imbracamintea clasica in casa este: pantaloni de trening cu bluzitza subtzirica/body si mai rar maieu/tricou+ bluzitza si binentzeles shosete. Dimineatza le mai las cateodata in pijamale pana la primul somn si atunci le trag o vestutza deasupra si shosete mai grosutze. Uneori le imbrac in shtrampi + costumash de vara peste (cu maneci scurte si pantaloni scurtzi)... depinde...

3. Pai dac-ar fi sa stau dupa ele ... Le spal pe maini destul de frecvent. Le-a invatzat babi sa vina sa aduca scamele pe acre culeg de pe jos, ca pana atunci piguleau tot si gustau . Aspiram aproape zilnic oricum.

4. Pt noi gatesc destul de rar si incerc sa fac manacre pt cateva zile plus ca mai contribuie si sotzul din cand in cand. Dar pt fete ma scol zilnic de la 5.30-6.00 si le fac mancare pt toata ziua (mai putzin fructele) iar apoi doar incalzesc. Totushi noi marea majoritate a mamicilor stam acasa si avem mai mult timp la dispozitzie decat tine... Pe vremea cand munceam si nu aveam bb-ici, gateam foarte rar si nu aveam vreun job cine shtie ce, dar la ora 18.30 cand ajungeam acasa nu-mi mai ardea de nimic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Am fost si noi afara putin si mi-am facut 1000 de nervi. Imbraca-i pe amandoi, in niste urlete de am crezut ca o sa cheme vecinii protectia copilului, al mic nu se suporta imbracat, cea mare nu se asorta din varful capului pana la bocanci asa ca a inceput sa urle, afara zapada, nu se putea trece cu caruciorul, asa ca am tinut 11 kg de pitic cu o mana si cu cealalta pe fii-mea ca se aluneca si era sa isi rupa gatul. Cosmar....pana la primavara eu nu mai ies din casa

Te cred ca e dificil cu amandoi.

Noi am fost doi adulti cu un copil
Eu am reusit sa cad de pe sanie cand a luat tati un viras mai strans si eram cu piciu in brate in zapada si a inceput sa rada MA gandeam ca se sperie dar de unde, el radea, cred ca de mine

piticul si domnisoara eleganta

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra

Arthur, l'amour de papa et maman

Ce bine ca nu s-a speriat. Si tati a cazut cu Alena in bratze si ea s-a speriat atat de tare ca nici nu vroia sa se uite la prima zapada din viatza ei. Apropo, miremia bine ca nu au pus si la blocul vostru gresie si pavele in fatza scarii .. aluneca ceva de groza.

Mergi la inceput

miremia, decenuela Eu le-am luat ghetutze imblanite de la leonardo (firma ufo - made in china of course dar ce conteaza daca le poarta doar 3 luni si indeplinesc criteriile de blanitza, piele, design?) cu 50 ron (maro cu discount de culoare) si 70 ron negre. Nu aveau 2 perechi maro marimea 21 (cu 1-2 numere mai mari, dar am zis ca blanitza si o shoseta mai groasa fac vreo 1-2 numere).

nyny Sa-ti traiasca pufuletzii! Bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Am si eu o intrebare.Voi faceti sarmale la pufuleti?Eu ma gandeam sa-i fac din piept de curcan+orez+morocv niste sarmalute impaturite in frunze de stevie sau salata sa vad ce gasesc si cu putina mamaliguta ca sigur se va uita la noi cand papam mai ales ca vom avea musafiri.
Lorex ma bucur ca ai mai intrat sa ne scrii.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

eu am fc si pana acum....carne de curcan+ceapa+morcov+un galbenus, vedeata, orez....pt el umpleam 1-2 ardei....ii place f mult...si ne-am obisn si noi mai dietetic

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Am fost si noi la controlul de an si in afara faptului ca sunt cam micutze la gramaj (cica media la fetitzele de 1 an ar fi 9.6 kg si noi avem cu 1.5 si cu 2 kg mai putzin ) restul ar fi ok. Ne-a dat si analize (cerute) pe care le facem in ianuarie.

Si...ne-am luat si noi sanie. Dubla. Clasica (o placa de lemn pe nishte fieratanii). Am gasit la selgros si nu mai avea decat din astea duble . Problema e ca la noi zapada s-a topit. Sper ca nu a fost singura ninsoare din iarna asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Am terminat de recuperat cap trecut

Ele, imi pare rau de accidentul Isabelei. Cred ca eu as fi mai tare decat Arthu daca i se intampla. Si el e tare interesat de cuptor si de fiecare data cand ii dau drumul e atras ca un magnet Il pazesc tot timpul ba uneori suntem doi cu ochii pe el.
Merci de aprecieri.

Haircut
,

Nyny, bine ai venit

BF, felicitari pt examenul lui Dani

Micki, sa va fie de bine petrecerea de motz. Kiti fotograful.

Mire, merci de aprecieri. Esti o draguta

Ele si Mire, desi nu sunt bautoare ce ceai voi ma innebuniti cu retetele

Lorex, tare frumoasa papusica pt bobitza. sa treaca problemele.

Dastefa, ma bucur ca a fost asa frumoasa serbarea. Important e ca Daria s-a simtit bine nu rochia.

Tomaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Buna seara!
Va mai amintiti de mine?!
Nu am mai scris demult, dar v-am citit cat de des am avut ocazia (oricum greu de tinut pasul cu voi )

Va multumesc in numele Andreei pentru urari si pentru ca azi am facut 11 luni, va lasam pentru dimineata ceva dulce: prajitura cu multa cioco si visine'n alcool si galuste cu prune pentru fetele care tin post.

va pup si promit sa revin in formatie cat mai des

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna seara!
Noi azi am avut chef de umblat, asa ca am umblat. Am luat delfitza de o aripa, pusa in scaunul auto si directia greentea ( ele). Daca am vazut ca sta cuminte am avut curaj sa ma aventurez in centru, la libraria Eminescu, doar ca asta a fost cu peripetii. Cum sunt patita cu ridicatul masinii, m-am invartit dupa parcare pana am ajuns la Cismigiu si tot asa pana la Hilton (habar n-aveam pe unde sunt), aglomeratia aglomeratie dar pana la urma ne-am descurcat. Delfita a fost relativ cuminte, a adormit pe drumul spre casa iar acasa o vizitase Mosu' si ii lasase niste hainute, cu care se joaca acum, in timp ce mami savureaza un ceai cu aroma de mere coapte.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Ce frumos
Sa va fie de bine plimbarea

Mergi la inceput

Meniul de craciun... inca nu m-am hotarat, dar mie imi place cel clasic la nebunie, mai ales ca nu prea mancam "porcine" prea des. Deci sarmale si racitura musai, probabil si fripturica de rigoare, dar ma gandeam la o salata mai soft... tzelina de exemplu. Iar dulciuri categoric cumpar, nu am nici timp nici rabdare nici inclinatzie...

Cadouri de craciun... anul asta doar la fete si altele strict necesare (obligatzii?? ). Fetelor vroiam sa le iau si eu vestitele cuburi clemy dar m-am razgandit, mai ales ca mai au cuburi: lego, caracatitze, cuburi din burete colorate... Si de aceea le voi lua cartzi: ideea lu' cris.d cu www.librarie.net/carti/105616/PRIMELE-MELE-CARTI-EDITIE-BILINGVA" target="_blank">carticelele bilingve (mai mult pt mine ... ca ele n-au nici o treaba cu vorbitul inca)(30 ron in carr4), cartea www.librarie.net/carti/144701/Prima-mea-carte-Craciun-Maria-Rita-Gentili" target="_blank">asta(25 ron in carr4) si cartea www.taramulcopilariei.ro/carti-de-povesti/povesti-ilustrate-vol-1-216.html" target="_blank">asta de poveshti (39 ron intr-un magazin local).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Am si eu o intrebare.Voi faceti sarmale la pufuleti?Eu ma gandeam sa-i fac din piept de curcan+orez+morocv niste sarmalute impaturite in frunze de stevie sau salata sa vad ce gasesc si cu putina mamaliguta ca sigur se va uita la noi cand papam mai ales ca vom avea musafiri.
Lorex ma bucur ca ai mai intrat sa ne scrii.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

eu am fc si pana acum....carne de curcan+ceapa+morcov+un galbenus, vedeata, orez....pt el umpleam 1-2 ardei....ii place f mult...si ne-am obisn si noi mai dietetic

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Si papa contzinutul k atare sau pasai la blender? Eu am incercat sa le dau pilaf si mi-au tot scuipat pana am pasat tot.

Mergi la inceput