Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)
Raspunsuri - Pagina 7
ioana_fota spune:
Am si eu o intrebare.Voi faceti sarmale la pufuleti?Eu ma gandeam sa-i fac din piept de curcan+orez+morocv niste sarmalute impaturite in frunze de stevie sau salata sa vad ce gasesc si cu putina mamaliguta ca sigur se va uita la noi cand papam mai ales ca vom avea musafiri.
Lorex ma bucur ca ai mai intrat sa ne scrii.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
miremia spune:
Buna seara!
Noi azi am avut chef de umblat, asa ca am umblat. Am luat delfitza de o aripa, pusa in scaunul auto si directia greentea ( ele). Daca am vazut ca sta cuminte am avut curaj sa ma aventurez in centru, la libraria Eminescu, doar ca asta a fost cu peripetii. Cum sunt patita cu ridicatul masinii, m-am invartit dupa parcare pana am ajuns la Cismigiu si tot asa pana la Hilton (habar n-aveam pe unde sunt), aglomeratia aglomeratie dar pana la urma ne-am descurcat. Delfita a fost relativ cuminte, a adormit pe drumul spre casa iar acasa o vizitase Mosu' si ii lasase niste hainute, cu care se joaca acum, in timp ce mami savureaza un ceai cu aroma de mere coapte.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Buna seara! Noi azi am avut chef de umblat, asa ca am umblat. Am luat delfitza de o aripa, pusa in scaunul auto si directia greentea ( ele). Daca am vazut ca sta cuminte am avut curaj sa ma aventurez in centru, la libraria Eminescu, doar ca asta a fost cu peripetii. Cum sunt patita cu ridicatul masinii, m-am invartit dupa parcare pana am ajuns la Cismigiu si tot asa pana la Hilton (habar n-aveam pe unde sunt), aglomeratia aglomeratie dar pana la urma ne-am descurcat. Delfita a fost relativ cuminte, a adormit pe drumul spre casa iar acasa o vizitase Mosu' si ii lasase niste hainute, cu care se joaca acum, in timp ce mami savureaza un ceai cu aroma de mere coapte. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas |
Sa va fie de bine plimbarea si sa poarte Mara cu placere cadoruile de la Mosu(hainutele)
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioana_fota
Sa va fie de bine plimbarea si sa poarte Mara cu placere cadoruile de la Mosu(hainutele) de Maria Alexandra 26.03.2010 Ingerii zboara pentru ca o iau usor Astept cu drag si |
Multumim frumos!
Am vazut si eu dintosul lui vi4i, poate ne mai si spune mami ceva despre el.
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
rox_y spune:
Salutare
eu sunt cu un capitol in urma...dar recuperez eu maine cand am timp si sunt acasa.
sa va spun ce am patit....mi-a facut Diana febra duminica 39...si am fugit la urgente si ne-a descoperit un pic de otita si rosu in gat.. Febra la spital 39 cu 4....ne-a facut impachetari cu prosop la temperatura camerei si am plecat cand ne-a scazut febra. ne-a dat augumentin, nurofen si picaturi pt urechi. tre sa stam in casa 5 zile.
si acum vestea buna...ne-a iesit al 5-lea dintisor
[b]Miremia[b] sa va fie de bine plimbarea...si delfitza sa poarte cu bucurie hainutele de la Mosu
Mami de Diana - 31.12.2009 -
Eleysa spune:
Hello girls!!!
M-am intors de la shopping ...i-am luat si eu piticii cadoul de la Mosh ....i-am luat o cutie cu 20 www.miobebe.ro/p-Cutie-20-Piese-Clemmy-5759.aspx" target="_blank">cuburi clemmy si cartea www.librariaatlas.ro/animalele-rasfoieste-asculta-editura-crisan-p-11257.html" target="_blank">asta ....am stat 2 ore la raionul de jucarii din carr4
Lorex si Irinaa ce cadouri frumoase ati luat si voi la piticii vostrii
Alexutzza imi pare rau pt cardul tau ...acum ai o scuza buna sa il folosesti pe al sotului ...ce frumos se joaca Yannis cu globul
Mire cum a fost ceaiul??? Si pentru Mara sa poarte cu placere hainutele de Mosh!
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
miremia spune:
Roxy multumim!
Ele ce cadouri frumoase i-ai luat Isabelei. Ceaiu fu bun, acum am trecut la asta
miremia spune:
Danasor nu stiu daca ti-am multumit pt link as ca .
haircut spune:
Seara buna!
Lucia, eu stiu de datul la grinda de la finuta mea, dar la noi(muntenia) nu exista nici mosi, dar datul la grinda...oricum, e un obicei frumos...L-am admirat pe Teo cum v-a ajutat la bradut
Mire, Ele, sa se bucure pufosii de cadouri...o sa pun si eu poze cu Maia si bradutul maine...Unde e ceainaria? eu am crezut ca e numai on-line magazinul...
Al3csa, ce preturi mici la incaltamintea de pe site-ul dat de tine...super...
Nyny, bine ai venit
Lorex
Roxy, sanatate multa Dianei si felicitari pentru dintzush
Tomaca, nu i-am facut Maiei budinca, insa i-am fiert pastele(care au sare...) si i-am pus un [pic de glucoza peste ele, le rontaie de zor cand le prinde...finger food... Despre curatenie o sa vezi, te mai linistesti cu timpul, te inveti sa-l vezi misunand peste tot... la baie e cel mai palpitant
xela_07 spune:
Ruxita - "prietenul" lui fica-mea e un baietel cu care s-a vazut aproape zilnic in parc de cand avea 5 luni si acum sunt in aceeiasi grupa la gardinita. Te gandesti prea departe, oricum pe ea daca o intrebi zice ca se marita cu el cand o fi mare
BF - ai fost la Iordachescu, profesorul ? Am fost si eu o data cand avea A in jur de un an si mi-a placut cum a pus problema si la noi.
Alexutza - un tort se face foarte usor (nu cu balturi cumparate si crema de la plic binenteles ...). Eu cumparam intr-un timp torturi de la Agapitos dar de cand cu faza ca le ingheata inainte mi s-a luat. Oricum un tort facut in casa cu ingrediente de calitate (si nu cu balarii la plic) nu se compara la gust cu unul cumparat, parerea mea .
In alta ordine de idei, drum bun si sa vii numai cu vesti bune.
livia - la mine Craciunul asta va fi putin altfel, incerc sa-l scot p-al meu din depresie si sper sa reusesc macar cu mancarea si ca nu mai fac curatenie generala.
Deci o sa fac somon cu orez (pentru toata familia), tort cu lime si cozonac. Sarmale face bunica si pentru noi.
tomaca - tb usor usor sa renunti la consistenta cremoasa, spre bucatele pentru ca poate deveni lenes si sa nu vrea sa mestece mai tarziu. Al meu mananca mare si mesteca f bine, mananca si sticsuri singur (fara dinti inca ..). Eu il imbrac cum sunt eu imbracata si fac curatenie cu spalat pe jos la 5 zile. Chiar nu am timp sa stau toata ziua cu mopul in mana. Si la noi e problematic cu gatitul acum ptr ca nu mai sta C nicicum. Gatesc doar cand sta sotul cu ei doi.