Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)
Raspunsuri - Pagina 6
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Vorbeam cu ioana pe messenger si-i povesteam de datul la grinda si ea zicea ca nu stie de asa obicei. Pe la voi este, voi stiti ceva? Eu am cautat pe net si am vazut ca e un obicei din oltenia Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Nici eu nu am auzit de acest obicei.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
Ruxita spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna Am si eu o intrebare...ce meniu faceti de Craciun...ca eu una sunt plictisita de eternele salate de perisoare cu ceapa, salata beof, sarmale, racituri.Vreau anul asta sa fac altceva....Astept idei...Multumesc! L prajituri...tort diplomat cu fructe muuuulte, o prajitura gen Snickers si inca una...dar nu stiu care... Spor la treaba!!! mami fericita dintr-o poveste de Dragobete It's the most wonderful time of the year! |
... dar ce te faci cand sarmalele, raciturile si salata boef sunt comanda speciala a sotului??? Eu nu ma stresez deloc, oricum el va gati 90 la suta din meniu...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
lucia2000 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui danyelana
Chiar ca te pricepi Ma uitam la retetele din cartile de pe mail si imi spuneam ca numai tu le poti face la cat sunt de frumi si de migaloase. PS- Merci pt reteta Cea de la pag 4 a iesit super (dupa 3 incercari semi-reusite din cauza de drojdie prea multa ) Iti multumeste si sotul Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
Nu aveti pentru ce.
Ma bucur ca ti-a folosit cartea.
Ti-am zis ca si eu tot reteta aia o folosesc
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui elefantica Mda ...si noi de la masa ......am lasat-o sa exploreze singura budinca ...nu va puteti imagina ce a iesit ...din pacate nu am fost inspirata sa iau ap foto cu mine in bucatarie ...asa ...deci ...mai intai a studiat problema ...a incercat sa pape cu linguritza o vreme dupa care a trecut la degetzele ...rasturnat castronul cu sus in jos ....budinca raspandita peste tot prin bucatarie, iar ea fooooooooooarte fericita cand mai nimerea putina budinca si in gura www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
ce dragalasa treb sa fi fost ,ma bucur ca e mai bine
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
[quote]citat din mesajul lui tomaca
Vin si eu cu niste intrebari, repede sa nu le uit:
1. Cum faceti budincile acelea la cuptor pentru pufuleti? Am vazut ca faceti si carne cu legume. Le fierbeti inainte si apoi la cuptor? Si cand le dati pufuletilor, le blenduiti? Am incercat si eu paste cu branza. La gust ii placeau dar nu putea sa le mestece. I se facusera un guguloi in gura.
2. Tudor a plecat si in 4 labe si ma stresez atat cu imbracamintea cat si cu igiena. Cat de imbracati ii tineti tinad cont sa se trasc pe jos? Eu n-am in tot livingul covor peste parchet. Le dati puovere si pantalonasi si cat de groase?
3. Acum ca poate gusta din orice de pe jos inclusiv parchetul, cat de stresate sunteti cu curatenia? Adica stati inaintea lor cu mopul ca sa le dati unda verde ?
4. Cum reusiti sa gatiti atatea cu pufuletii langa voi? Vad ca unele aveti planuri pentru gateli masa de Craciun. Eu de-abia reusesc sa-i fac lui de mancare.
Mai aveam una, dar mai incolo
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
1.Nu stiu ca inca nu i-am facut budinca.
2.La noi astia nu stiu ce caldura ne dau ca eu cu tot cu calorifere am 21-22 grade asa ca o imbrac cu body si ciorap cu totu f subtiri peste are costumase sau salopetica subtiri si cand vad ca are manutele si ansucu reci mai pun si o sosetuta.
3.eu fac curat la 3 zile,aspir bine si am gasit igienol si spal cu ala tot de la voi am aflat de el.
4.Eu cand eram sg cu ea pana sa vina tatii gateam in general noaptea pt ca am si bafta ca la 18.30-19 ea sa faca nanel, acum mai fac ziua cat e tatii acasa cand va pleca reiau jobu de noapte
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui alexutzzza hello fetele! Va pup pe toate Am avut un weekend "ocupat" in sensul ca am colindat mallurile, vro 4 ore sambata si 8 ore duminica ma mir ca a rezistat Yannis acum intru in smotru si ultimele pregatiri, cina festiva cu ai mei, bagaje, smotru , gatit, pregatit, ultimele aranjamente, stat cu gura' pe baieti sa termine de reparat la subsol sa nu mai fie apa pan plec, schimbat contractu cu distrigazu, platit diverse facturi si utilitati Mi-am pierdut si cardul ptr plati prin internet de fapt l-am uitat la magazin niic aia nu mi l-a dat inapoi da nici io nu am avut grija lui acu nu ma mai duc pana in Baneasa sa il iau ca e sotzu paranoia ca si daca il iau, daca mi-a copiat cineva datele de pe card si face plati on line cu el...asa ca-s fara caaaaaard nu mai pot sa cumpar nimic de pe net piciului meu, tare amarata sunt, cum plec in 3 zile nu imi emite nimeni asa repede alt card...asta e , noi sa fim sanatosi deci ideea era ca nu cred ca mai am timp sa intru zilele astea si nici din Grecia si vroiam sa va spun sa nu ne dati disparuti cu tortul de zilele pustilor fetele mai practice au dreptate, nici io nu m-as munci atata, dar tot respectul celor care o fac. Oricum celor carora le place sa faca dulciuri presupun ca nu le pasa cat timp petrec ptr tort e o placere, nu-i asa? ELE imi pare rau de accidentul micutei MIRE, DECE, fetele din Iasi vorbesc de ghetutele/apreskiuri de care v-am zis eu ca sunt in Decathlon in Militari sau in Grand Arena din Berceni. BEA super mesajul tau!!! XELA imi place ideea ta despre curatenia de Craciun, voi urma sfatul! .....nu mai stiu ce vroiam sa zic, fug la treaba... Cat am scris mesajul Yannis a dat un glob jos din pom, l-a luat f frumos fara sa darame /strice nimic si acu'l alearga prin casa , e din plastic globul deci nu-mi fac griji de Yannis |
Imi pare rau ca ai pierdut cardu.Mai dar esti o adevarata norocoasa cu yannis auzi sa ia frumos globu fara sa darame nimicsa tot ai copil asa .Sper sa aveti niste sarbatori minunate in Grecia.
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna Am si eu o intrebare...ce meniu faceti de Craciun...ca eu una sunt plictisita de eternele salate de perisoare cu ceapa, salata beof, sarmale, racituri.Vreau anul asta sa fac altceva....Astept idei...Multumesc! L prajituri...tort diplomat cu fructe muuuulte, o prajitura gen Snickers si inca una...dar nu stiu care... Spor la treaba!!! mami fericita dintr-o poveste de Dragobete It's the most wonderful time of the year! |
Eu am sa fac mancarea traditionala pt ca al meu maj anului fiind plecat abia asteapta sa manince mancaruri de ale noastre .
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui elefantica a venit si la noi bradul ....yeeeeeeeee...in seara asta s-ar putea sa ne punem pe impodobit ...asta dk ma mai simt in stare k acum ma duc la nishte cumparaturi k am cu cine sa o las pe isabela www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
spor la impodobit fara incidente
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui danyelana Ne-am intors si noi de la o tura cu sania si sa-l salutam pe d-nul om de zapada in gradina. E asa frumos Ma bucur de bucuria lui Arthu si ma simt si eu copil. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
Buna seara si de la noi.
Miremia de capitol.
Nyny bine ai venit printre noi.
Si nu in ultimul rand
Andreea
BbTo