Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)
Raspunsuri - Pagina 19
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yasmine Am mai pus ceva poze mai vechi si mai noi, daca aveti chef sa ne vedeti. Va imbratisam cu drag. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
Le-am admirat. Foarte frumosi copiii tai. Se inteleg bine, nu-i asa?
Am modificat data albumului ca sa se vada ca este actualizat.
O seara buna.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
danyelana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Subscriu cu mare drag. Dar cum sa facem sa nu le furam copilaria? Pentru ca in fata blocului, cum m-am jucat eu 1 milion de jocuri, alergaturi, tot felul de tipete si minunatii....astea nu se mai intampla, ti-e frica sa il lasi singur pe strada, etc,....toata lumea e incantata de noul joc online si uite asa iti cere si el ...si apoi toate decurg aproape normal. Eu mi-as dori f mult sa plecam in mini excursii cu bicicleta, sa il invat cum se planteaza o floare, sa ii arat cum creste iarba, ca trebuie tunsa, cum alearga carabusii prin iarba dupa ce tunde tati iarba, sa ii arat toate minunatiile naturii, sa avem timp sa colindam si sa vedem natura, nu sa o vedem la tv/calculator.....ce frumos o sa fie!!!! de abia astept! de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
BF, ce frumos
Eu am crescut la bloc (mai putin vacantele cand mergeam la tara la bunici ) si ne jucam tot felul de jocuri pana la ore tarzii dar asa cum spui si tu, acum iti e si frica sa-i lasi singuri.
Aici avem noroc ca stam la tara, avem o ferma cu animale si Arthur va creste in mijlocul naturii. Sper sa creasca si el ca fratele lui care e pasionat de natura, de pasari si animale, de pesti....
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui rox_y seara buna azi Diana mi-a facut o bucurie....si-a dat drumul la mers. Sunt foarte fericita. Dau de baut si de mancat Mami de Diana - 31.12.2009 - |
Felicitari Diana
danyelana spune:
citat din mesajul lui Yasmine Am mai pus ceva poze mai vechi si mai noi, daca aveti chef sa ne vedeti. Va imbratisam cu drag. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
Si noi va imbratisam.
Ne e dor de voi, nu ne mai povestesti nimic? Esti ocupata?
nyny spune:
citat din mesajul lui rox_y seara buna azi Diana mi-a facut o bucurie....si-a dat drumul la mers. Sunt foarte fericita. Dau de baut si de mancat Mami de Diana - 31.12.2009 - |
Bravoooo. Felicitari!
De acum incepe distractia. Sa te tii...
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa !!!! www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui elefantica am fost la doftor ...normal k ne-a dat antibiotic ...cica neaparat sa ia ca altfel poate sa faca pneumonie ...o sa ii dau acum ...ce sa fac ...offf... ne-a mai dat aerius, humex si pivalone asa ca o sa il asteptam pe Moshu' sub tratament ...macar sa ne facem bine mda ....era sa intru si eu in butoi astazi ...dar incerc sa stau in afara lui ...totul de la un telefon ...offff ...mama lui de telefon cum m-a dat peste cap ma pun sa citesc ce ati mai scris ... www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
multa sanatate isabelei
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
mami de Alex si Radu
ayanna_xem spune:
Salutare fete dragi!
Scuzati absenta...dar nu-mi ajunge timpul sa le fac pi tati care mi le-am propus, cu atat mai mult sa intru pe net. Am terminat cu serviciul, dar am luat-o de la capat acasa...cu pregatirile pentru Craciun, smotruiala..., pfuai, in momentul asta imi doresc sa fi avut o garsoniera, ca m-am saturat de aspirat, spalat etc...si am impresia ca n-o sa mai termin niciodata la cat spatiu am.
Sunt aglomerata din cauza ca trebuie sa ma descurc singura cu toate...mama e ocupata cu smotruiala acasa la ea, barbat-meu e la servici zi lumina pentru ca mai sta peste program sa termine cu niste situatii si cu bugetul pe anul viitor, iar eu singura cu zgubilicea care ma solicita 24 de ore din 24. Nu vrea sa stea deloc singura cu jucariile ei, tre' s-o car cu mine prin toata casa si treaba fac cu ea printre picioarele mele...distractie mare, ce sa mai vorbim!
Am citit din urma, dar asa pe rapid...nu reusesc sa-mi gasesc timp sa va raspund, iar voi alergati de zici ca va fugareste careva...
Am vazut pozici cu bebici si burticute...o placere sa le admir. Cand ma apuc de vizionat poze, uit sa ma mai opresc...si cand sa va scriu imi dau seama ca s-o terminat pauza si o iau de la capat cu smotruiala.
Acum ce e nebuneala mai mare cu curatenia, ca in rest sunt mai relaxata...adica aspir zilnic, dar de spalat spal o data pe saptamana, numai ca dureaza mult oricum ca am mult spatiu si e deschis si se aduna mizerie permanent. Dariutza umbla permanent pe jos...o spal des pe maini, dar nu-s paranoica in ce priveste curatenia...este loc de mai bine...
De imbracat o imbrac destul de bine...la noi fiind casa pe pamant e mai racoare pe parchet...eu umblu cu papuci de casa ca altfel mi-e rece...si pe ea o imbrac cu hambleti si un pantalonas de trening, papucei antiderapanti, iar in partea de sus body cu maneca lunga si bluza de trening, mai grosuta asa...in general avem intre 19 si 23 de grade, in funcie de cat de incarcata e centrala. Noi facem foc seara si dimineata de obicei, dar chiar daca e cald in casa pe parchet e tot rece ca n-avem incalzire prin pardoseala.
In week-end am sarbatorit-o pe piticoata...11 lunite. Am fost plecati la nise prieteni si n-am avut net ca sa intru sa va cinstesc si sa urez si eu LML celorlalti pufuleti, dar promit sa ma revansez la un an si sa va poftesc la ceva bun.
Noi o sa facem o petrecere pentru an si cu ocazia asta taiem si motul...musai, ca m-am saturat s-o vad cu parul in ochi asa ca obiceiul asta pica la tzanc...Nu intentionez s-o tund zero, o sa-i iau doar din breton, in rest ii fac cosite impletite.
Pentru Craciun...la capitolul bucate n-o sa avem un menu wow, ci traditional. La noi inca se mai tine postul dinainte si de obicei la masa festiva de Craciun suntem doriti de papica de dulce si avem bucate traditionale: tochitura moldoveneasca cu carnita, carnaciori si chisca cu mamaliguta si branza de burduf, cu muraturi (varza murata sau varza cu ciolan) si lapte acru facut de mama in olaret de lut, iar la final o cana de vin rosu fiert cu cuisoare si scortisoara...
Papica mai variata se face de anul nou...cand facem sarmale la cuptor in oala romana, fripturica la cuptor si gratar, salata bouef, prajituri de casa, racituri si de astea...ma rog, in functie de chef, inspiratie si timp. La noi bucatari sefi o sa fie mama si cu barbat-meu. Eu doar cu CTC-ul.
Bradutul l-am facut inca de saptamana trecuta...un bradut mai mic, artificial, decorat cu aceleasi ornamente de anul trecut, pe rosu si auriu. Zgubi l-a ignorat de la inceput si continua sa-l ignore, nici noi n-am insistat sa-l bage in seama ca e mai bine asa. A primit deja si cadoul de Mos Craciun in avans (pentru ca n-am mai avut noi adultii rabdare), un Gummy Bear. Multumim din suflet DECE ca ne-ai ajutat sa-l obtinem . (Apropos, sper ca au intrat banutii si totul e in regula).
La inceput s-a cam temut de el si il tot arunca pe bietul gumat in cap de la inaltime, din patut, dar a doua zi cand l-a vazut a inceput sa tipe si sa bata din palme. Acum il pupa si il iubeste, e de departe preferatul ei dintre jucarii. Alt cadou o sa mai primeasca probabil de la bunici, ca noi ne-am terminat toate finantele puse la ciorap pentru capitolul asta.
In consecinta ne-am apucat de invatat colinde ca sa avem cu ce impresiona familionu...Mos Craciun cu plete dalbe...a invatat fii-mea primele doua strofe, iar acum ne muncim la a treia. Tat-su inca se mai chinuie cu prima strofa.
Dap...si mai stie si o poezie...un pic mai scurta decat Luceafarul, dar tot cam pe acolo. So...dream on!!!
De dimineata ma chinui sa scriu mesajul asta, ca numai cate 5 minute prind. Cum ma vede pitica la laptop cum e calare pe mine...trebe musai sa-i iau si ei unul de jucarie, poate ma lasa si pe mine sa ma desfasor. Asa am facut si cu telefonul...urla cat o tinea gura daca nu i-l dadeam, am gasit prin sertare unul mai vechi si i l-am facut cadou...super happy.
Vazui acum poze si cu ginerica ...de fapt am vazut toate pozele, pe toate le-am admirat, pufuletii sunt superbi fara exceptie, dar pe ginerica il mentionez in mod deosebit, ca na...e al nostru.
Trimit repede pana nu apare vreo tehnicuta s-o puna de-un capitol nou si daca mai reusesc mai intru, daca nu va pup de pe acum si va urez o seara frumoasa.
[b]LA MULTE LUNITE!!!!!
pufuleti de 18: Miruna Elena, Andrei Casian
pufuleti de 19: Stefan, Madalina
pufuleti de 20: Teodor (BbTo), Andreea Maria
pufuleti de 21: David, Caius, Iustin, Teodor
_
Mami de strumfita zgubilitica
haircut spune:
Multumesc mult, Miremia, de lamuriri despre ceainarie...e departe si incomod de ajund pt noi, dar sigur fac o vizita ca mi-e tare pofta E o dulce delfi cu bradutul
Ele, imi pare rau de antibiotic, de telefon aiurea....las ca trec toate, nu intra in butoi ca vad ca-i adanc si greu reusesc fetele sa iasasa stapaneasca Isa bucuroasa cadourile
MP, super arata jucariagrachii jucausi
Alexutzzza. sa aveti drum bun si sarbatori frumoase
Lucia, eu am un ham de la chicco, nu i l-am pus Maiei ca sigur ar trage de el sa-l dea jos, nu mi se pare foarte util...
bravo, Diana!!!! sa creasca mare si sanatoasa nasica!
Livia ce i-ai luat sotului? masina de paine? sau exista si alt instrument pt asta? intreb ca vreau si eu masina de paine si poate mai aflu noutati....spor la treaba!
Eu i-am luat Maiei un bebelus si ceva hainute de mos...sper sa-i placa papusa mai mult decat cutia
merg s-o culc...