Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)
Raspunsuri - Pagina 18
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Subscriu! si pupacioasa. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas |
de la pupacioasa
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
Eleysa spune:
I-am mai admirat si eu pe Dionisios si pe C. langa bradut ...dar ce m-a dat gata a fost A., cum poza ea langa brad ...fetele tot fete sunt ...
Vi4i nu ne mai zici nimic de voi ????
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
livia1980 spune:
Buna
Am reusit si eu astazi sa ajung sa-i iau lui tati aparatul de facut paine mult dorit...Abia astept sa il pun sub brad..pe acre inca nu-l avem ca iese seara tarziu de la servici...si nu mai are timp...Dar vine el si la noi!Am avut o problema ..unde sa ascund ditamai cutia....Am ascuns-o pe sub o masa...sper sa nu dea de ea.
Dar oare mie ce imi ia Mosu'Ca a spus ca anul asta e sarac
Din seara asta ma apuc de smotru...aseara am apucat sa calc una perdea...si atta..ca apoi am facut baita obisnuita ...si eram prea obosita...asa ca azi am stat cu geamul cu o singura perdea(ca la nebuni)..In seara asta sper sa definitivez, maine smotru general si joi sa ma apuc de mancare.
In alti ani de Craciun ne odihneam...anul asta nu cred ca va fi la fel..programul scumpelului nu se schimba prea mult....Dar va fi frumos!
Vreau braduuuuut!
It's the most wonderful time of the year!
nyny spune:
Da unde vedeti voi pozele? Vreau sa vad si eu...
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele ce ziceti de asta pentru mers. Oare ii ajuta? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Cam asa ceva am eu. dar am uitat de el sa-l folosesc. Sa-l scot de la naftalina si-ti spun.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
ale1212xa spune:
si eu am vrut sa ii pun ham lui Dragos cand invata el sa mearga sontac sontac...mama ce crize, smuceli, se simtea ingradit, nu ii placea deloc asa ca am renuntat, nu vroia decat de o mana...acum merge singur...doar cand e mai obosit sau vrea sa imi arate ceva ma ia de un deget si ma duce unde are el chef..in rest singur singurel pe 2 roti
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
Yasmine spune:
Am mai pus ceva poze mai vechi si mai noi, daca aveti chef sa ne vedeti.
Va imbratisam cu drag.
rox_y spune:
seara buna
azi Diana mi-a facut o bucurie....si-a dat drumul la mers. Sunt foarte fericita. Dau de baut si de mancat
Mami de Diana - 31.12.2009 -
rox_y spune:
sotul meu mi-a zis ca vrea de mosu o husa pt chitara..acum..sa vedem unde gasesc......si cum am timp....si cum are soacra timp.
Pt diana eu i-am luat masinuta de Mosu...iar apoi cand tinem ziua dupa Craciun va primi o gramada de jucarii si hainute (cu comanda sau fara comanda de la rude sau prieteni)
Eu sincer nu prea stiu ce vreau de Mosu material...sunt fericita cand o vad pe matza ca e bucuroasa cu jucariile si ca-i sanatoasa.
Eu pe timpul anului am ceva doleante...vreau aia si aia..dar nimeni nu tine minte sau nu ma baga in seama...
Mami de Diana - 31.12.2009 -
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y seara buna azi Diana mi-a facut o bucurie....si-a dat drumul la mers. Sunt foarte fericita. Dau de baut si de mancat Mami de Diana - 31.12.2009 - |
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe